Şimdi Ara

Baskı Devre Olayı (Tuz ruhu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lanet olsun ki bir sürü tuz ruhu aldım farklı yerlerden. .Ama hiç biri baskı devreyi düzgün çıkartmıyor.. 'Levent Kimya'nın tuz ruhunu önerdiler.. Onu da bulamadım..

İstanbul Avrupa yakasında kaliteli tuz ruhu nerde bulabilirim?

• eline dökülürse sonuç hüsran
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pahjcp

Öncelikle merhaba arkadaşlar..

Lanet olsun ki bir sürü tuz ruhu aldım farklı yerlerden. .Ama hiç biri baskı devreyi düzgün çıkartmıyor.. 'Levent Kimya'nın tuz ruhunu önerdiler.. Onu da bulamadım..

İstanbul Avrupa yakasında kaliteli tuz ruhu nerde bulabilirim?

TUZ RUHLARI HEPSİ AYNIDIR KARIŞIMI TAM YAPAMIYOSUNDUR
  • Ya eldivenle yapıyorum o sorun değil..

Benim istediğim cevap belli.. Başka cevaplar vermesek ??
  • baskı devreyi yaparken öncelikler bakır plakete asedatlı fabel castel marka kalmele kalın ve bir şekilde ciz özellikle kalın cizmen daha iyi olur sonra cizim işi bittikten sonra tuz ruhundan ve perhidrolu karıstırıp plaketi içine at plaketi bağlamayı unutma bir telle :) sonra hafifce salla erimeye baslar tuz ruhunun markası pek önemli değil ben burda sıradan tuz ruhu kullanıyorum yinede oluyor ama pehidrolu ayarla vew sakın sallma yoksa acarken patlar değdiği yeri beyazlastırır :) iyi calısmalar
  • bide şöyle deneyin
    12 voltluk bir doğru akım kaynağından
    perhidrol tuzruhu karışımının içine plaketin çizik olmayan bakır yollar ından artı ucu tutturun
    eksi ucuda karışımın bi kenarından temasa sokun.
    bakır yollar nasıl kabararak kalkmaya başlıyor bi deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

bide şöyle deneyin
    12 voltluk bir doğru akım kaynağından
    perhidrol tuzruhu karışımının içine plaketin çizik olmayan bakır yollar ından artı ucu tutturun
    eksi ucuda karışımın bi kenarından temasa sokun.
    bakır yollar nasıl kabararak kalkmaya başlıyor bi deneyin

Ben de bunu sadece tuz-su karışımı ile düşünmüştüm Ama henüz denemedim. Sen o şekilde hızlandırıyorsundur ama asıl problem zaten perhidrol tuz ruhu hayaleti demir bilmem kaç klorür vs böyle ciğer zararlısı kimyasallardan kurtulmak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 Volt DC nerden bulabiliriz?

9 V olsa olur mu?
  • Sen daha acemisin. Standartların dışına çıkma. Bu konuda internette ve forumda yüzlerce makale, uygulama örneği vs bulabilirsin. Zaten bu kadar çok konuşulmuş tartışılmış bir olay için zannettiğin kadar verimli bir yardım alamayacaksın, belki ilgisizlikten dolayı kazara yanlış yönlendirilmen dahi olası. Ona göre.
  • Tuz ruhu yerine Hidroklorik Asit kullan...Çözücüde Peridrol+su
  • Asit çok pahalı dediler ?
  • Elektrik vererek nasıl olabilir ki? Çizilen yerlerle çizilmeyen yerler aynı bakır plaka olduğuna göre bütün bakırın kalkması gerekmez mi?
  • ya ben kaç efa yaptım beni dinleyin öncelikli ürünümüz levent kimyanın üretimi olan düden marka tuz ruhu genelde sarı şişelerde olur.sonra eczahanaden alacağınız perhidrol.

3 kapak perhidrol atın sonra 5 kapak tuz ruhu plastik kap kuullanın asla metal olmasın.sallayarak eritmeye başlayın.2 dakika içinde çözeltinz hazır

eğer 1 litrelik perhidrol ve 3 litre tuz ruhu isteyen varsa antalyada yardımcı olurum
    şehir dışına kargo ile gönderirim
    1 yıl kadar önce 1 litre perhidrolü 5 ytl ye almıştım şimdi en fazla 6 ytl
    1,5litre tuz ruhu ise 1,5ytl olmalı
  • Hocam nasıl çıkarıldığını biliyorum da kaliteli tuz ruhu olmadığı için yapamıyorum..
  • Merhabalar, yeri gelmişken bende sorayım. Benim sorunum kuşe kağıt ile baskı devre yaparken. ÖSS zamanlarından kalma üniversite tanıtım broşürlerini kullanıyorum kuşe kağıt yerine. Ama ütüleme sonrası bir türlü yollar düzgün çıkmıyor. bakırlı plaketi zımparalıyorum. Acaba ondan olabilir mi? Ya da önerileriniz nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yxsdf

Merhabalar, yeri gelmişken bende sorayım. Benim sorunum kuşe kağıt ile baskı devre yaparken. ÖSS zamanlarından kalma üniversite tanıtım broşürlerini kullanıyorum kuşe kağıt yerine. Ama ütüleme sonrası bir türlü yollar düzgün çıkmıyor. bakırlı plaketi zımparalıyorum. Acaba ondan olabilir mi? Ya da önerileriniz nelerdir?

zımparalamak aşırı tahribata sebep oluyor olabilir.

ben bulaşık teli ile iyice siliyorum.birde ütü olayına çok dikkat etmen gerekli

hocam tuz ruhu bulamıyorsan göndereyim sana para istemem ama kargo sana ait olur

• Teşekkürler, adresi pmye atıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pahjcp

Teşekkürler, adresi pmye atıyorum..

msn e gel sezerkiran@hotmail.com
  • elektrik verince çizili olmayan yerler biraz daha erken kalktığı için işe yarıyor
    bide ben yollar tam kalkana kadar verimyordum elektriği, 3-5 dakika veriyordum gerisin yine karışıma bırakıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.