Şimdi Ara

bardakta mısır , çubukta patates vb..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde birikmiş bir para var bunu avm'lerden birinin içine mısırcı,patatesçi,pamuk şekeri gibi şeyleri 1 standta birleştirip koyıyım diyorum , başınada 1 satıcı diksem nasıl olur ?
    hiç bu işi yapan varmı + sı - si nedir değermi maliyete ?

şu tarz yani bir stand all-in bişi

• Bu konularda bilgisi olan yokmu yav
  • böyle işler zor be hocam artık her köşe basında var
    NİSSAN QASHQAİ 1.6 DCİ BLACK EDİTİON X-TRONİC
    MEGANE 3 1.5 DCİ DİNAMİK PREMİUM PACK
    Dh 2006 Üyeleri
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • Tabi olabilir parada kazanırsın ama bence ekmek arası köfte yeri falan aç.Öğrenciler akın akın geliyor valla

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• cevaplarınız için teşekkürler fakat ben zaten masa başı iş(ithalat ,ihracat ile uğraşırken) yanında bununla uğraşamam o yüzden güvenilir bir adam dikip ek gelir diye düşünüyorum avm içinde..
    4-5-6 tl boy boy satsın dursun diye düşündüm..
    o yüzden elimdeki bir miktar parayı böyle bir işe yatırmam mantıklı olurmu..

• miktar nekadar hocam? bir cigköfteci acip basına gene birini dikerseniz daha iyi olur gibime geliyor
  • Eskişehir'de Donas çok tuttu, birkaç tane şubesi açıldı. Orada yoksa bayilik almanızı öneririm, biraz pahalıya mal olur ama kesin tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32C8C730A -- 13 Ekim 2010; 22:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Tabi olabilir parada kazanırsın ama bence ekmek arası köfte yeri falan aç.Öğrenciler akın akın geliyor valla

birader onun için ayrı bir yer kiralamam gerekmez mi?
    birde gıda işi ciddi birşey , tükürük köftesi yapıp stadın önündeki gibi tezgahta satma işi bana ters

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

miktar nekadar hocam? bir cigköfteci acip basına gene birini dikerseniz daha iyi olur gibime geliyor

işte kira harici yatırıcağım tutar 10.000 gibi birşey o yüzden ucuz yollu , ek gelir getiricek birşey bakıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fotoo

Eskişehir'de Donas çok tuttu, birkaç tane şubesi açıldı. Orada yoksa bayilik almanızı öneririm, biraz pahalıya mal olur ama kesin tutar.

yorumun için teşekkür ederim bu donas dediğin şey pide arası tavuk döner olmuyor mu ?

• yok hocam kira haric derken yani ufacık bir dükkan olsa yeter 5 milyara icini yaptirisiniz cigköfte zaten hazir alcaksiniz ist deyseniz adıyamanlı sait diye geciyor heralde izmirde battal bey mesela

Orijinalden alıntı: mert1905x

yok hocam kira haric derken yani ufacık bir dükkan olsa yeter 5 milyara icini yaptirisiniz cigköfte zaten hazir alcaksiniz ist deyseniz adıyamanlı sait diye geciyor heralde izmirde battal bey mesela

avm içi düşündüğüm için olabilir ekliyim bunuda listeye sağol dostum

• Bak biraz örnek vereyim. İzmir forum bornovada bu dediğin olay cok tutar Ege üni. Ege öğrenci köyü filan oraya cook öğrenci gidiyor. Ancak bu tip şeylerin fiyatlarını biraz daha aşşağı çekmelisin öğrencinin ilgisini ucuz ceker 4 5 6 lira demişssin 3 4 5 yap daha ilgi ceker. ayrıyetten bide bu olay tutarsa bırak ek geliri ana gelirin bu olur. Şimdiden hayırlı işler hocam hayırlı kazançlar

Orijinalden alıntı: maviturk

Bak biraz örnek vereyim. İzmir forum bornovada bu dediğin olay cok tutar Ege üni. Ege öğrenci köyü filan oraya cook öğrenci gidiyor. Ancak bu tip şeylerin fiyatlarını biraz daha aşşağı çekmelisin öğrencinin ilgisini ucuz ceker 4 5 6 lira demişssin 3 4 5 yap daha ilgi ceker. ayrıyetten bide bu olay tutarsa bırak ek geliri ana gelirin bu olur. Şimdiden hayırlı işler hocam hayırlı kazançlar

güzel temennin için teşekkür ederim..
    istanbulda yapıcam ne yapıcaksam artık ona göre bir plan yapmaya çalışıyorum

• kesinlikle çiğköfteci açmanı öneririm amcam açtı bundan 1-1.5 ay kadar önce tekirdağda bir avm de olmasına rağmen çok iyi satış yapıyor

Eskişehir'de Donas çok tuttu, birkaç tane şubesi açıldı. Orada yoksa bayilik almanızı öneririm, biraz pahalıya mal olur ama kesin tutar.

Bizim burda ona Katık diyorlar süper birşey ya.İçindeki sosa bitiyorum

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

Arkadaşlar elimde birikmiş bir para var bunu avm'lerden birinin içine mısırcı,patatesçi,pamuk şekeri gibi şeyleri 1 standta birleştirip koyıyım diyorum , başınada 1 satıcı diksem nasıl olur ?
    hiç bu işi yapan varmı + sı - si nedir değermi maliyete ?

şu tarz yani bir stand all-in bişi

hevesini kırmak gibi olmasında, çubukta patates malesef pek tutulmadı gibi yani bardakta mısır gibi ün yapmadı, ama onun yerine bardakta patates, külahta patates diye farklı soslarla bişiler var onun için iyi diyorlar, ayrıca mısır olayıda bitti gibi. ama umarım olur denemekte fayda var

• quote:

bu donas ilk zamanlar çok güzeldi 2008 den sonra bozdu. Gidip yemek içimden gelmiyor artık hiç.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Donas'ın bu gıda maddesini bir defa Kütahya'da tatmıştım. Kötü tarafı, ne yediğiniz belli değil. Hem içerik, hem de tat olarak tatmin etmiyor kesinlikle. Bir şey yiyeyim, doyayım da, ne olursa olsun diyenler için ideal sanırım. Böyle bir müşteri kitlesine yakınsan, olabilir. İyi tarafı mı? Ucuzdu o zamanlar :)

Şimdi diyeceksiniz ki, Türkiye'de insanların geneli bu şekilde besleniyor zaten. E haklısınız tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 14 Ekim 2010; 7:14:42 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.