Şimdi Ara

bardakta mısır , çubukta patates vb.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla arkadaslar bızım kafamızda 4 arkadas bı plan vardı ama uygulayamadık bızımkısı soyleydı maslak levent kadıkoy emınonu gıbı yerlerde bardakta kahve cesıtlerı amerıkadakı gıbı bır sıstem ısıne yetısmek ısteyen ınsanlara ısıne gıderken bır yandanda kahvesını yudumlıcak... Yıne seyyar olucaktı ama bıraz luks dusunuyorduk acıkcası aynı sekılde bızlerde baska ıslerle ugrastıgımız ıcın ıs bıraz ugrastırıcı geldıgı ıcın sımdılık vazgectık ama bence bunuda dusunebılırsınız ama tek noktayla olmaz mesela maslak tarafına bır tane metro cıty tarafına bırtane seklınde...
  • Ha bide bi gazete haberinde okumustum bi girişimci bardakta mısıra rakip bardakta kısır satıyodu..

Orijinalden alıntı: maviturk

Ha bide bi gazete haberinde okumustum bi girişimci bardakta mısıra rakip bardakta kısır satıyodu..

bardakta kısır ?
    bizim millet ne yapacağını şaşırmış , bardakta amerikan salatası, bardakta mücver falan satılırsa şaşırmam.
    çiğköfte avm'de gider diyorsunuz yanii..
    bir fiyat soriyim bu işi yapan firmalara bayiliği kaça veriyorlar diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: Fotoo

Eskişehir'de Donas çok tuttu, birkaç tane şubesi açıldı. Orada yoksa bayilik almanızı öneririm, biraz pahalıya mal olur ama kesin tutar.

bardakta mısır , çubukta patates vb..

bu donas ilk zamanlar çok güzeldi 2008 den sonra bozdu. Gidip yemek içimden gelmiyor artık hiç.

aynen öyle, şimdi kemik kıkırdak falan çıkıyor tavuğun içinden

• zaten bu donas bakırköyde açılmış sonra kapanmış , anlaşamamış mı artık yoksa kirayımı çıkaramamış bilmiyorum şimdi bende bakırköy civarında ikamet ediyorum alıyım desem , insanın içine şüphe düşüyor benden önce vardıda iş yapamış neden acaba diye..

• Vallaha hocam hijyen kurallarına uygun yapılsa çok çok güzel bir yiyecek donas ve biraz tanındı mı tutar. Sosu falan harika oluyor fakat eti çok ama çok önemli. İlkbaşlar mis gibi bembeyaz tavuk göğüsü kullanırlarken belli bir sene sonra o tavukların içinden deriler ve pişmemiş et parçalarıda çıkmaya başladı.

Birkere tavuktan bıktım artık arkadaş zoru ile giderdik dedim ben et donas yiyeceğim. Et istediğim bu seferde et bitmiş yeni getirdiler falan 1 saat bekledim hiçte söylemiyorlar yeni koyduk çok beklersiniz diye. Okadar bekledim bide çiğ çiğ getirdiler.

Onu bunu geçtim, eldiven diye bişey bilmiyorlar herhalde. Çıplak elle çalışıyorlar, kısa kollar kıllar meydanda, ister istemez adamın kolundan kıl mıl düşer yani. Tamam sıcak ortam orası adam terler uzun kollu giyerse ama bir yemek yapıyorsan hijyene önem vereceksin arkadaşım.

Bu nedenelr yüzünden yavaş yavaş donastan iğrenmeye başladım. 2,5 senedir hiç gitmiyorum. Aslında dışarda pek yemek yemiyorum artık, ona verecğeim parayla bir kaç bişey alıp evde yemek yapıyorum 1 seferlik para 2 günlük yemek çıkartıyor :)

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Eskişehir'deki Donas'tan geçen hafta yedim, içinden çiğ et, kemik filan çıkmadı ama... Millet her yerde parfümcü, telefoncu, eczane varken bir de yanına kendisi risk alıp açıyor siz Donas fikrini beğenmiyorsunuz.

Küçük ama sadece vücut geliştirmeye yönelik spor salonu açılabilir, çeşit çeşit çalışma istasyonları alınır, en az 20 bin TL gerekir ama... Eskişehir'de böyle bir spor salonu yok malesef. Bir tane var orasıda eski, ağırlıkları kaldırırken üstümde parçalanacak diye korktum... Göğüs çalıştırma makinesinde çalışırken yerine takamadım.

Vücut geliştirmeye yönelik spor salonu istiyorum, zayıflamaya yönelik değil... Dolduruyorlar koşu bantlarını, bisikletleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32C8C730A -- 14 Ekim 2010; 21:25:09 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.