Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4195. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 24 Misafir (8 Mobil) - 19 Masaüstü16 Mobil1 Android
5 sn
87.630
Cevap
2.026
Favori
7.680.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41934194419541964197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anladım hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolubank'ı dün aradım uzatma talebi istedim. bakiyenin %10 vadeli ya da 2 fatura dediler. bugün aradım fatura yapayım dedim, hayır o dündü. bakiyenin %10u kadar vadeli açmanız gerekiyor dediler. 92 gün vadeli mevduat %38 faiz. şaka gibi aniden karar değiştirdiler zorlamak için vadeliye

• sulelele kullanıcısına yanıt

Arkanı dön ve oradan hızlıca uzaklaş.

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt

neden böyle yaptılar ki

Nedeni bilinmez.siz kendi menfatinize bakacaksiniz.bankami yok

Bir sürü alternatif var.

Banka fon ppf vsvs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teb marifetli hoşgeldin faizini brüt 53'e çıkartmış. Kullanmadı iseniz oraya geçin.

• %53 oranla pasif bakiye 30bin olarak marifetli teb mi daha kazançlı yoksa enpara 32 gün vadeli %50 mi arkadaşlar?

• hala emin değilim ortak'tan ne yalan söyleyeyim korkuyorum. zaten inceliyorum konusunu. yine de yüreğim yemiyor :( teşekkür ederim

Kaç para kalıyor 30 bin çıkınca ona göre hesaplamanız lazım

Teb günlük faiz verdiği için bileşik faizle 500binde 32 güne vurunca yaklaşık 400tl daha avantajlı aylık, yani Enpara 22bin verirse Teb 22,5 verir hemen hemen ama süre uzarsa Teb lehine fark açılır, zaten en az 1 aylık bağlayacağınız için Teb daha mantıklı

• Azstek kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Teb bu oranları kime veriyor .9 yıl önce bir kere yararlanmıştım.bu cepte tebden.şimdi ne zaman gitsem şubeye size 48 geliyor.yine gidiyorum 45 tanımlı vsvs kim alıyor bu 53 leri çok ilginç

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Hocam ben banka müşterisi olma kriterinden bahsediyorum. Modern hesap vadeli için 20k- 5 milyon bilgisi farklı. Müşteri olmak isterseniz 1 milyon lira şartı koyuyor, modern hesap için değil bu söylediğim.

İsterseniz mh danışın banka müşterisi olmak için bakalım size ne diyecek.

• Arkadaşlar yapı kredi sınırsız hesapta param. Yüzde 50lik bir avantajlı teklifte bulunmuşlardı. Nerdeyse bir aydır işliyor. Fakat avantaj geçerlik tarihi 1 aralık yazıyor. (pazar gününe denk geliyor) Önceki cuma-pazartesi döndüsüne baktığımda hep pazartesileri 3 günlük hesaplayıp vermişler. Tek tek haftasonu gelmiyor yani. Şimdi bugün para kalmaya devam etse bugünkü yüzde 50den mi hesaplar? Yoksa pazarı ayrı düşürerek mi hesaplar? Bu bankada tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bankayı aradım net bir cevap gelmedi kimseden.

• HSBC şubeden hesap açtım dün, FIBA’da hoşgeldin bugün bitiyor. Üst limit kadar %53, kalanı da Nkolay bono yaptım. FIBA’yı tükettik ne yazık ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dervol D kullanıcısına yanıt
    Tabi ki yeni müşteri olana ya da ilk defa hesap açana veriyor. Size de dönemsel teklif edebilirler. Bu dediğimiz günlük marifetli hesap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesoku -- 29 Kasım 2024; 12:42:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün Hsbc vardeli dönüşüm vardı.%53 ile 39 gün bağlanmıştı.Modern hesap ile %53 le devam.13/01/25 e kadar kafa rahat.

• santral apne S kullanıcısına yanıt

2milyon+20 bin olunca, 2 milyona %53 işliyor mu

• atesoku kullanıcısına yanıt

Teb için bir hesaplama aracı var mı? Yok pasif 250 bin, yok fon, yok bilmem ne. Yatırılacak paraya göre 30 gün sonrası elde edeceğimiz rakamı nasıl öğrenebiliriz kolayca?

• 
Sayfa: önceki 41934194419541964197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.