BİLGİ Yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir. Atmosferine uygun özel terimler kullanarak daha anlaşılır bir seviyeye getirildi. Satırların neredeyse hepsi el ile düzeltildi. Hatalı veya anlamsız gördüğünüz yerleri bildirmekten çekinmeyin. Yama kalitesine çok güveniyorum, sizde kalitesi hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Yama V13 FİNAL sürüm olarak güncellenmiştir. Destek olan kişilere şimdiden teşekkür ediyorum. KURULUM Rardan çıkan dosyayı Banishers Ghosts of New Eden\NWD\Content\Paks içine atın. YAMA SİLME Banishers Ghosts of New Eden\NWD\Content\Paks içine attığınız dosyayı silin. EMEĞİ GEÇEN Story Master İNDİR Banishers: Ghosts of New Eden Türkçe Yama V13 FİNAL VİRÜSTOTAL SONUÇ YAMALARIMA DESTEK OLMAK İSTERSENİZ İBAN:TR65 0011 1000 0000 0122 3450 50 Emrullah Elik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 20 Eylül 2024; 15:46:50 > |
Banishers: Ghosts of New Eden Türkçe Yama [DeepL]
-
-
Çok teşekkürler elinize sağlık. -
bu akşam başlayacaktım çok iyi oldu elinize kolunuza sağlık.
-
Keyifli oyunlar
-
Yama v2 olarak güncellendi ufak tefek kelimeler düzeltildi. Güncel link konuya eklendi
-
Helal olsun, özellikle şu virustotal konusunda bende takıntılıyım yama paylaşılırken bununda bilgisinin verilmesi güzel olmuş. Çoğu yamayı virustotal'deki çıkan sonuçlar yüzünden kurmadığım oluyordu. Ama yine de kendimde test edeceğim tabiki.
Elinize sağlık seçim yapmayı gerektiren bir oyun ve dil bilmek şart bunun için.
-
Rica ederim,setup olmadığı için herhangi bir uyarı vs. göstermiyor.Windows en ufak setubu bile virüs görebiliyor.En popüler setuplarda bile uyarı çıkabiliyor.Lisans problemleri yüzünden.Fake yamalara ve sitelere dikkat etmek lazım daha çok.Oyun kesinlikle türkçe oynanması gerek diye düşünüyorum.Tabi tercih meselesidir birşey diyemem ama ingilizceyi belli bir seviyede bilmedikten sonra pek bir anlamı olmuyor orjinal dilde oynamanın.
-
Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Oyunun inceleme puanlarına bakınca es geçilebilir olduğunu düşünüyor herkes. Ben de bu kervana katılmak üzereyken Konsol üssü kanalının videosuna denk geldim ve oyunu övmüşler. Sonra oyunu açtım, bol konuşma var ve anadilimiz olmayınca yoruyor. Dedim belki yaması çıkmıştır. Açtım burayı ve görünce mutlu oldum. Tekrar çok teşekkür ediyorum, ediyoruz.
-
Teşekkür ederim yorumunuz için.Umarım beğenirsiniz.Bende takip ederim konsol üssü kanalını ,severimde.Onların inceleme videosuna pek bakamadım spoiler yememek için
-
Teşekkür ederim, indirdim, indirim gelince alıp oynayacapım :)
-
Şimdiden keyifli oyunlar.
-
Mükemmelsin hocam, dünden beri arıyodum. Teşekkür ediyorum, eksik olma :)
-
Yama V3 sürümüne güncellenmiştir.Güncelleme aralıkları fazla olmadan sık sık terim düzeltmeleri ve ufak ingilizce yerler bildirildikçe düzenlenip, güncellenecektir
-
Rica ederim,keyifli oyunlar şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 13 Şubat 2024; 21:41:39 > -
Sen var ya adamsın adam
-
Teşekkürler ,keyifli oyunlar.
-
Teşekkür ederiz, adamsın :)
-
Kral eline sağlık çok iyi oldu bu
-
Emeğine sağlık sayende Türkçe deneyeceğiz oyunu denemeyi düşünüyorum. -
Keyifli oyunlar herkese ,teşekkürler
Yama V13 FİNAL sürüm olarak güncellenmiştir.Oyunu baştan bitirerek denk geldiğim tüm anlamsız,devrik,iskoçça yazılan çevrilmemiş yerler ve terim olarak kullanılan tüm herşeyi uygun şekilde el ile düzelttim.Baya kaliteli bir yama haline geldiğini düşünüyorum.Destek olan herkese teşekkürler. |
Yama V11 sürümüne güncellenmiştir.Herkese keyifli oyunlar. |
Yama V6 olarak güncellenmiştir.(Ufak tefek kelime düzeltmeleri yapılmıştır).Kurulum aynıdır,keyifli oyunlar. |
Yama V7 olarak güncellenmiştir.Konudan direk linkine ulaşabilirsiniz,keyifli oyunlar. |
Türkçe Yama V9 sürümüne güncellenmiştir.İndirme linki direk konuda ,şimdiden keyifli oyunlar. |
Yama V10 Sürümüne güncellenmiştir,keyifli oyunlar. |
Benzer içerikler
- lies of p türkçe yama
- mort translate
- makine çeviri rdr2
- avatar frontiers of pandora türkçe yama
- nfs unbound türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X