Şimdi Ara

KİTAPSEÇ.COM'dan Neden Alışveriş Yapılmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Edit : Bu konu linkini kendi sitelerinde her gönderinin altına yollamam sonucunda (bilerek akşam saatlerinde yolladımki hemen silemesinler) Sabah 9 da arandım. Telefondaki bayan defalarca özür diledi suçu kargo firmasının üzerine atmaya çalıştı atmasına izin vermedim YALANCI olduklarını kargoyu hiç hazırlamadıklarını beni oyaladıklarını söyledim hayır efendim biz kesinlikle öyle bir kurum değiliz sorun kargoda barkod sisteminde vs zırvaladı. ben de tamam o zaman madem benim koli hazır bugün (yani 24 MAYIS perşembe günü) gönderin o zaman da görelim yalancımısınız değilmisiniz dedim. Tamam dedi kapattık 25 mayıs cuma oldu hala ses seda yok mesaj attım hem kargonuzu yolluyoruz hem iadeyi yapıyoruz sizi mağdur etmemek için dedi. Tabiki buna da inanmadım KARGO diye bişey yok çünkü o paket hiçbir zaman hazırlanmadı. Araya haftasonu girdi 2 günde ordan kaybettik. Bugün 28 mayıs saat 16.00 da aradım dedim ne oldu kargo ? 10 dk bekletti . Kargoya ulaşamadık iptalinizi sağlayıp muhasebe birimine acil olarak ücret iadesi için ulaşacağız vs. zırvaladı. Yalancı olduğunuzu kabul edin diyorum etmiyor. Birde utanmadan isterseniz aynı ürünleri hazırlayıp gönderelim diyor oldu canım o da 50 gün sonra gelsin dedim.Bakın dikkat edin hala yarın tüm ürünleri hazırlayıp kargolayacağız ve takip numaranızı atacağız söz veriyoruz demiyor diyemiyor. Ağzıma geleni saydım kapattım. İnternet sitelerinden yüzlerce kez alışveriş yaptım.Böyle terbiyesiz böyle yalancı bir site ile daha karşılaşmadım.Yazıklar olsun.

    Ve son yalan muhasebe birimine acil olarak ulaşmışlar alttaki fotoda acileyeti görüyorsunuz.. İnsan şunu düşünür ; Bu müşteriyi bu kadar mağdur ettik bari parasını manuel eft ile yollayıp provizyonda bekletecek şekilde yollamayalım.Şimdi o para provizyonda kaç gün bekleyecek belli değil. Art arda attıkları mesajda bile çelişki var. Birinde 3-5 iş günü diyor ötekinde 2-7 iş günü. Allahım nerden bulaştım bunlara hayatımda bir alışverişten bu kadar pişman olmadım.

    KİTAPSEÇ.COM'dan Neden Alışveriş Yapılmaz


    Yaklaşan sınavlarla beraber MAYIS ayının da girmesi ile birlikte kitapseç.com alışveriş sitesi vatandaşları mağdur etmektedir. Bu mağduriyet geleneksel olup mağdur olan kişi sayısı çok fazladır.

    10 mayıs 2018 de toplam 9 adet ürün siparişi verdim bunlardan 8 i aynı gün kargo 1 tanesi 13 mayısta kargo idi. 21 Mayıs gününe kadar 13 mayıstan itibaren hergün kargoya verildi yalanı atıldı ve kitaplar kargoya verilmedi. Bende bunun üzerine 21 mayısta siparişi iptal ettim. 7 iş günü içinde paranın yatacağı söylendi o da yalan olabilir bekliyoruz ne zaman yattığını da bu mesajı düzenleyip burada belirteceğim.

    Şimdi burada nasıl kayıplar var ? Evvela burada 11 günlük zaman kaybı var.Ek olarak hergün bunları arayıp dakikalarca bekleyip müşteri temsilcisine bağlanıp yalanlarını dinleyip sinir harbi yaşamak gibi kaybınız var. Ek olarak tüm bu süreçte benim gibi önce ödeme yaptıysanız paranızın onlarda kalması var.

    Bu terbiyesizler insanlara bu şekilde mağduriyet yaşatmayı basit birşey sanıyor herhalde.Bundan sonra her yıl mayıs ayının gelmesi ile birlikte bu konuyu güncelleyip yöneticisi olduğum platformlarda bu konunun linkini atıp yönlendirme yapacağım. İşin altından kalkamıyosan yapmayacaksın kardeşim kimseyi mağdur etmeye hakkın yok. Yalan söyleyip terbiyesizlik yapmanın alemi yok ADAM gibi çıkıp beceremedik çok yoğunuz kargoya veremiyoruz de ben de bu konuyu açmak zorunda kalmayayım.

    Aşağıda mağduriyet yaşamış yüzlerce kişiden bazılarının mesajlarını ve yaşadıklarını paylaşıyorum.Siz google'a kitapseç rezilliği yazarsanız zaten gerek bu forumda gerek başka platformlarda okumakla bitiremyeceğiniz kadar bununla ilgili ileti görebilirsiniz.

    ARKADAŞLAR MAYIS AYININ GİRMESİ İLE BİRLİKTE SAKIN AMA SAKIN BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.



    Dipnot : lütfen kimse burda gelip ''Ben alışveriş yaptım sorun yaşamadım'' gibi beyanlarda bulunmasın sen alışverişi mayıs ayında yaklaşan sınavlarda yapmadın normal bir zamanda yaptın normal bir zamanda bende sorun yaşamadım.Bu farka dikkat edin ona göre yorum yapın lütfen.

    Ben birkaçtane şikayet var yorumu ekledim. Bunun gibi bir sürü var bunun için google'a şikayetvar.com kitapseç yazıp bakabilirsiniz. Dikkat ederseni tüm mağduriyetler mayıs ayında başlıyor.

    KİTAPSEÇ.COM'dan Neden Alışveriş Yapılmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 19 Ocak 2020; 4:21:45 >







  • Tesekkurler...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen ay 20 parça (deneme) ürün aldım bu siteden. 2 gün sonra arayıp 2 tane ürünün stoklarına olmadığını, onlar yerine başka ürünler seçin veya para iadesi gerçekleştirelim dediler. Ben de para iadesi istedim. Diğer ürünleri de aynı gün içinde kargoya verdiler.



    Tabi eğer bir ürün stoklarında yoksa veya temin edemeyeceklerse o ürünün satışını kapatmaları lazımdı. Bunun dışında bir sorun yaşamadım. Para iadesi de gerçekleşti, ürünler de güzel bir şekilde paketlenip gelmişti. Alışveriş yapan başka arkadaşlarım da oldu ve sorun yaşamadılar. Sizin durumunuz kötü olmuş malesef geçmiş olsun. Hem zaman kaybı hem de boşu boşuna sinir stres oluyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    Ben de geçen ay 20 parça (deneme) ürün aldım bu siteden. 2 gün sonra arayıp 2 tane ürünün stoklarına olmadığını, onlar yerine başka ürünler seçin veya para iadesi gerçekleştirelim dediler. Ben de para iadesi istedim. Diğer ürünleri de aynı gün içinde kargoya verdiler.



    Tabi eğer bir ürün stoklarında yoksa veya temin edemeyeceklerse o ürünün satışını kapatmaları lazımdı. Bunun dışında bir sorun yaşamadım. Para iadesi de gerçekleşti, ürünler de güzel bir şekilde paketlenip gelmişti. Alışveriş yapan başka arkadaşlarım da oldu ve sorun yaşamadılar. Sizin durumunuz kötü olmuş malesef geçmiş olsun. Hem zaman kaybı hem de boşu boşuna sinir stres oluyor..
    Hocam ayın 10 unda sipariş veriyorum 21 ine kadar sorun yaşıyoruz. 21 inde hatalarını telafi etme fırsatı sunuyorum tekrar söz veriyolar.Tekrar aynı yalanlar aynı mağduriyet aynı sinir harbi.. Yoğunluk başka birşey bu yapılan başka birşeydir. Ben de kurumsal bir firmada sipariş teslim ediyorum. Mağsuriyet yaşayacak müşterilerden özür dileyip durumuna göre de çeşitli ikramlarda bulunuyoruz arıyoruz soruyoruz. Bir mağdur müşteriyi mağdur olduğu konudan 2.kez mağdur etme durumu asla söz konusu olmuyor. Bunlarda oluyor.




  • Adamlardan puzzle aldık kutusu açılmış, poşeti açılmış puzzle gönderdiler. Bu zihniyetle kim bir daha sipariş verir ki!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.