Şimdi Ara

AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
2.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşin özü gerekli parçaları TR den karşılayamama üzerine ki TR de fiyatlar a söz etmeme gerek yoktur zannedersem...
    Bildiğim kadarıyla böyle sitelere güven sorunu yaşıyoruz
    arkadaşlar amerika'dan alışveriş yaptım...
    Amerika dan direk gönderimi olmayan Amazon,vs siteler (bazı ürünlerini TR ye göndermiyor)...
    Ben bir site üzerinden ALIŞ-VERİŞ yaptım bekliyorum ileride sizi bilgilendirmek için burada paylaşıcam...
    Şunu belirteyim.Oradan alıp iade ettiğim ürün de var bu arada (neticelenmedi-beklemedeyim)
    Ve de ordan alış-veriş yapınca TR ye iyi bi miktar kargo ücreti çıkıyor...
    ürünleri onlara yönlendirip tek paket halinde tarafıma gönderildi (fotolarını ekliycem en kısa zamanda)
    SİPARİŞLERİ TEK PAKETTE istemek herzaman avantajlı...Yıllık 5 sefer YURTDIŞI alışverişimi doldurdugum için şu an beklemedeyim...1-2 PARTİ daha PC parçaları siparişi vericem...

aldığım ürünler PC üzerine (ki her türlü ALIŞVERİŞ yapabilirsiniz kannatimce _yasaklı ürünler hariç tabiki_

Öncelikle site ilk ay ücretsiz...
    Aylık ücret 9$. (2. aydan geçerli olmak kaydıyla)

gerekli olanları ilerideki aşamalar da paylaşıcam....
     AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM

beklediğim para iadesi gerçekleşti...

GELEN KARGO:İşlerinde uzman oldukları belli.Paketleme ve koruma gayet güzel yapılmış.Koli içi,parçalar hasar almasın die ufak nakliye köpükleri ile doldurulmuş
    kargo UPS ile geldi.EKONOMİ SERVİS i olmasına ragmen zannedersem 7-8 günde ulaştı(foto ekliycem en kısa zamanda)

Amerikapostam a Amazondan TRye gönderii olmayan 2. siparişim:

Amerikapostam dan gelenler...

Amazondan Amerikapostam a aldığım ürün linki:http://www.amazon.com/gp/product/B00KJ0SVH0/ref=s9_hps_bw_g147_i1

Alphacool dan gelenler:

sitede sorun var heralde ki resim yükleyemedim

en son durum

AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM[simage][/simage]

[simage][/simage]

[simage][/simage]

[simage][/simage]

[simage][/simage]

[simage][/simage]

[simage][/simage]

[simage][/simage]

[simage][/simage]

uzun zaman oldu...
    işlerimden dolayı vakit ayıramadım ve nakit sorunu malum... iyi bi masraf oluyor yawww
    diğer gelenleri de pazartesi paylaşıcam

amerikapostam dan gelen 2. parti ve diğer gelenler
     AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM

değişiklik yapısam sistem
     AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM AMERİKA dan alış-veriş AMERİKAPOSTAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 29 Şubat 2016; 20:53:35 >

• +rez beklemedeyiz. okçuluk ile ilgili bir çok ürün ilgi alanım da ama fiyatlar TR'de x3 olduğu için :D
  • borderlinx daha cazip geliyor. aylık ücret almıyorlar.
  • Gelir Gelmez Haber Verirseniz Seviniriz, Bize De Lazım ;)
  • Güzel paylaşım, bilgi için teşekkürler. Konuyu favorilerime ekledim. Gelişmeleri paylaşmaya devam ederseniz seviniriz.

Bir kaç sorum olacak: Aylık ücret dışında kargo başına nasıl bir ücret alınıyor? Bir de gümrükten ürünü kendileri geçiriyorlar mı? Gümrük vergisini baştan mı alıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 5 Kasım 2015; 15:13:06 >
  • 112 dolarlık almışsın. gümrüğe takılma olasılığı yüksek.
    bunun yerine borderlinx ten almanı öneririm. Nakliye ücretleri uygun oluyor.
    Eğer alacağın ürün pahalıysa ve gümrüğe takılma ihtimalı var diyorsan %18 kdv ni ödeyip bütün işleri onların yapmasını sağlayabilirsin.
    Eğer gümrüğe takılmaz takılırsa ben uğraşırım dersen vergisizde gönderiyorlar.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    hertürlü olasılığı an be an paylaiıcam HOCAM... BEKLEMEDEYİM...
    En büyük temennim doğrusu ne se o...
    adım ve soy adım orada yazı yo zaten ilerleyen zamanda gelişmeler vaziyetinde haberdar edicem herkesi FOREWER FORUMDONANIMMMMMMMMMMM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'dan Alışveriş 2014
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HERKESE CEVAP OLASILIGIM MAALESEF İMKANSIZ...
    SORUNU OLAN ARKADAŞLAR ve mağdur olanlar lütfen konuda belitrsinler...
    bunu ŞEFFAF OLARAK HERKES paylaşşın ki birbirimizden haberdar olalımmm...
    Herkese Hayırlı gecelerrr...
    gelişme olursa ve alternatif DÜŞÜNCELERE HER ZAMAN SAYGILIYIM!!!
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    KONUDA BELİRTTİGİM GİBİ...
    gelişmelerde ne olucak paylaşıcam hocam iii ne ise o...
    1 e al 1.7 v.s tafrası yok hesabını yaparsın
    he rtürlü yardılaşmaya acık konu zatennnnn

BAZILARI FAN v.s. DİE BİLİR HERZAMAN ANLIK OLARAK PAYLASICAM ZATEN...
  • bu tür siteler tam tuzak.. Usps dışında özel kargo şirketi ile gonderen tüm firmalardan uzak durun.. shipito ile tanıştıktan sonra ücretsiz kargo ile gonderseler bile genede birşey almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 5 Kasım 2015; 19:38:10 >
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    mesela ekwb sitesinden alışveriş yaptım EKWB TR ye 36 EURO GİBİ fiyat çıkartıyor yalanım varsa yazın........
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    DHL
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

bu tür siteler tam tuzak.. Usps dışında özel kargo şirketi ile gonderen tüm firmalardan uzak durun.. shipito ile tanıştıktan sonra ücretsiz kargo ile gonderseler bile genede birşey almam.
    Shipito iyi mi? Avrupadan bir sipariş getirmem lazım. Shipito avusturya adresi sağlıyor. Güvenilir bir site ise shipito kullanayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.