Şimdi Ara

Bana yardım edin.4 kız arasında kaldım.(EDİT GELDİ.SEVGİLİYİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDİT: 3 TANESİNE AYARI ÇEKTİM.GÜZEL KAREKTERLİ OLANLA SEVGİLİYİZ ŞUAN.BİLGİNİZE ARKADAŞLAR.Merak edenler için motoroda ayarı verdim bir daha mesaj atarsa yüzsüzdür.

Çok ciddi söylüyorum bunu.4 kız arasında kaldım.Hepsi yazıyor.Hepsi ilgileniyor.
    ALLAH KAHRETSİNKİ SEÇİMİM YAPAMIYORUM İKİZLER BURCUYUM BANA KALSA HEPSİYLE AYNI ANDA SEVGİLİ OLACAĞIM.
    ama ben adam gibi adamım bunu yapamam.

güzel,karekterli olanmı ?
    çirkin,karekterli olanmı ?
    ortalama tipde aile kızınımı ?
    yoksa "motor"umu ?

lütfen yardım edın arkadaslar ılk kez boyle bır konu acıyorum hayatımda hıc kız yokken 1 haftada 4 kız gırdı ne yapacagımı lutfen tavsıyelerınızı eksık etmeyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 30 Eylül 2013; 19:31:53 >

• güzel karakterli olan olsun kardeş.

motora da arada binersin şimdi kenarda dursun.
  • güzel, karaktersiz aile motoru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım aklımada o yatıyor hem guzel hemde cirkef degil karekterli kız nerde nasıl davranılıcagını bılıyor. muhtemelen dıgerlerıyle yolu ayırıp ona devam edecegım. tesekkur ederım 1 kısının tavsıyesı bıle yettı erkek arkadaslarımla dertlestımde herıfler adam degıl.
    "birini kalbinle sev diğerlerini başka sev." anladınız ıste ben oyle yapamam oyle bır ınsan degılım.
    tesekkur ederım secılmıs kısı.
  • Bende boğa burcuyum.3 inek arasında kalmış burcumun hayvanı.Geçen geldi, işte ne yapcaz ne etcez falan.Dedim koskoca boğasın bitir işlerini.Az ultimatom vereyim dedim.Çiftliğe girdim inekler parçalanmış yatıyor.s.S

• Guzel karakterli olan

Bune lan karpuz secer gibi

• Motoru ponpala sonra karakterli, guzel i sec

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam motor daha mantıklı gibi,binip gezersin arada,bide bakımını yaptırırsan yılda bir tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EED1ADA31 -- 27 Eylül 2013; 21:35:55 >
  • olm ne kadar trolsun ya biraz önce tercihimi asosyallikten yana yaptım arkadaşım filan yok tüm dünyamı sanala kurdum diye konu açmadın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Dark Blue]

Hocam motor daha mantıklı gibi,binip gezersin arada,bide bakımını yaptırırsan yılda bir tamamdır.

O motorlar fazla masraf çıkarıyor çok verimli değiller sürüş zevki bambaşka tabi ona bir şey diyemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

olm ne kadar trolsun ya biraz önce tercihimi asosyallikten yana yaptım arkadaşım filan yok tüm dünyamı sanala kurdum diye konu açmadın mı?

o bay çene idi

• koklayıp seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Orijinalden alıntı: [Dark Blue]

Hocam motor daha mantıklı gibi,binip gezersin arada,bide bakımını yaptırırsan yılda bir tamamdır.

O motorlar fazla masraf çıkarıyor çok verimli değiller sürüş zevki bambaşka tabi ona bir şey diyemeyiz.

Kızlardan birini seçersede masraf olucak+sevgililer günü,doğum günü vs. masraflar olucak.En iyisi motor koy benzini tamamdır,başkada ihtiyacı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

quote:

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

olm ne kadar trolsun ya biraz önce tercihimi asosyallikten yana yaptım arkadaşım filan yok tüm dünyamı sanala kurdum diye konu açmadın mı?

o bay çene idi

biliyorum zaten bende trolluyorum

• Olum seni vururum ha
  • En büyük göğüslü olanı

• Ortaya karışık en kıyağı.Birinin bacağı birinin beyni birinin kalbini alacan.
  • Güzel karekterli güzel kız bulıyım çıkma teklifi etmeden direkt evlenme teklifi edicem

• esmer olan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.