|
bilmiyorum ne diyebilirsiniz. her tur konuda oneriye açığım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
bilmiyorum ne diyebilirsiniz. her tur konuda oneriye açığım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
tebdili mekanda ferahlık vardır diyerek çalışıyorsan işini, imkanın varsa evini ve sosyal ortamını değiştirmeni tavsiye ederim. 5 tane inşaat işçisi bir araya gelirse inşaat konuşur. konuşmak ve ilglenmek istediğin konular neyse onlarla uğraşan kişilerle zaman geçirmeye çalış. |
|
|
|
Hocam merhaba kaç yaşındasınız bilmiyorum bunun için genel bir tavsiye olacak.. Hayat için ne istediğinize karar verin ve uygulayın ve asla ama asla bunu düşünmeyi ertelemeyin. Okuyacaksınız ne okuyacağınıza ve okul bittiğinde ne yapacağınıza karar verin. Bir iş bulup çalışacaksınız bu maaşın size nasıl bir hayat vereceğini düşünüp 5 yıl sonrasının hayal edin. Her ne yaparsanız yapın ama mutlaka 5 yıl sonrasını düşünüp tasarlayin. Eğitim hayatı, iş hayatı insan hayatındaki en önemli dönüm noktalarıdır. Gelir seviyeniz ve egitiminiz sizin fiziksel görünüşünüzü, gelecekteki sağlık ve yaşam kalitenizi bununla birlikte hem eşinizi hemde çocuklarının bütün yaşam kalitesi ve niteliklerini belirleyecektir. Önce kendinizi tanıyın sonra ne yapmak istediğinize karar verin ve sonra bunun için emek harcayıp mücadele edin. Emek vermeden kazanç elde edecek fikirlerden uzak durun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
"emek vermeden kazanc elde edecek seylerden uzak durun." Kumar gibi mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kumar olur, çekiliş olur, ucuza alınan değersiz bir mali pahalıya satmaya çalışmak olur, aklınıza ne geliyorsa. Emeksiz ve kolay yoldan elde edilen şeyler insan için değersizdir ve kolayca kaybedilir. Emekle elde edilen değerlidir ve kolayca tuketilmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aile ile iş yapma aile şirketeniz varsa bir an önce herkesi emekli edip işleri eline al ailene çok gerekmedikçe yüksek borçlar verme Pahalı çal Hızlı Kaç Güzel Yaşa |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sahaja Yoga Meditasyon... Beni Depresyondan kurtardi, 3 paket sigara aliskanligim sonlandi, Tamamen Ucretsiz (gonullu bagis yapilabiliyor, yani memnun kaldiginiz takdirde destekte bulunabiliyorsunuz) Merkezi sinir sistemi uzerinde etkisi oldugu icin tumden iyilesme ve gelisim sagliyor. gerisini arastirarak ogrenebilirsin. sevgiler.. |
|