Şimdi Ara

Sizce bir kız sizle her konuştuğunuzda size gülümseme atıyorsa bunun bir sebebi var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler sınıfımdaki bir kızla her konuştuğumuzda kız gülümsüyor hep bende hâliyle gülümsüyorum,ama bunu her konuşmamızda yapıyor ciddi konu bile olsa hep benle konuşurken gülümüsüyor bunun bir sebebi var mıdır ki acep?

• Biri şuraya Kemal Sunal'ın "güldü, verecek" repligini koyabilirse çok makbule geçer, mobildeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madam Curry -- 19 Ocak 2014; 0:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki aranızda bir çekim olmuştur ısınmıştır olabilir ve ya güleryüzlüdür ne bileyim oğlum yandexmiyim . ama nedense hoşlandığını sanmıyorum ve ya bana gülümseyen kızlar benden hoşlanmıyor diyelim :)
  • Kiz güler yuzludur hemen umutlanma

• Gülen kız hoşlanır mantığı çok yanlış o zaman sınıftaki bütün kızlara bana aşık olması lazımdı.
  • Daha napsin is atiyo iste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güldü kesin verecek .

• quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

Gülen kız hoşlanır mantığı çok yanlış o zaman sınıftaki bütün kızlara bana aşık olması lazımdı.

Hoşlandığını benden sanmıyorum mesela yanıma napıyon kanka diyerek geliyor,sonra yanıma oturuyor sohbet ediyor ben biraz bu konularda utangacımdır ben yapamıyorum gidip mesela naber diyerek yanına oturamıyorum ama o arada beni yalnız bulduğunda gelipr napıyosun felan diyor sonra hatta içtiği süt kutusunu çöpe atması gerekirken benim sıramın altına attı bende napıyosun dedim güldü gitti bende kalktım çöpe attım napıyım

• Boş yere umut bağlama benim sınıfımda da bir kız vardı yeşil gözlü çok tatlı bir gülümsemesi vardı sürekli konuşurduk ve hep demeyeyim ama gülümserdi genelde sonra öğrendim sevgilisi varmış ama aramız iyiydi
  • Cana yakın bir kız olabilir.
    Nazik olmak için gülümsüyor olabilir.
    Sadece oyun olsun şunu biraz heyecanlandırayım diye gülümsüyor olabilir.

Ama bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını gülümsemesinden anlayamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chief Bromden

/>

bune lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Fly

Cana yakın bir kız olabilir.
    Nazik olmak için gülümsüyor olabilir.
    Sadece oyun olsun şunu biraz heyecanlandırayım diye gülümsüyor olabilir.

Ama bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını gülümsemesinden anlayamazsın.

Anlıyorum tabi ki değerlendiremem hoşlanıp hoşlanmadığını ama bilmiyorum bana biraz garip geliyor,Kütüphanede ders çalışıyordum geldi yanıma napıyosun dedi bende gördüğün gibi işte sen napıyosun dedim sonra birden hızlıca gitti ben anlamadım başta ne oldu? sonra arkadaşlar geldi yanıma ardından 5 dk sonra kız geldi kitabıyla yanıma oturdu ama arkadaş ortamı mağlum sonra kalkıp gitti biraz oturduktan sonra belli ki yalnızken yanıma gelip oturacaktı böyle tuhaf hareketleri var birde anlam veremiyorum garibime gidiyor

• Ona kimin patron olduğunu göster...

• em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Ona kimin patron olduğunu göster...

Diyosunnnn
  • kzılar böyle mallıklar yapıyolar genelde herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Ona kimin patron olduğunu göster...

Diyosunnnn

Çıkar Salla

• quote:

Orijinalden alıntı: Chief Bromden

/>

Bune böle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.