Şimdi Ara

ban yememek çok zor değilmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 senedir oynadığım oyunun kurallarına 3 hesabım perma yedikten ve 4. hesabımında 14 gün ban yemesinden sonra bi bakayım dedim de ban yememek cidden çok zormuş oyunda :D küfür etmiyiceksin bişey demiyiceksin adamı pinglersen oyunda başkasını rahatsız etmekten reportlanabilirsin çok konuşursan kötü oynarsan oyunda ban yememek için script açıp takım arkadaşlarına free win aldırmak lazım galiba ki seni reportlamasınlar :D

• 4 senedir ban yememek için bir gram özel çaba sarf etmediğim oyunda en küçük bir ban bile yemedim(Leaverbuster banları hariç). Karakterle ilgili olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

4 senedir ban yememek için bir gram özel çaba sarf etmediğim oyunda en küçük bir ban bile yemedim(Leaverbuster banları hariç). Karakterle ilgili olabilir.

Katılıyorum. Herkes benim gibi olsa herhalde kimse ban yemezdi.
  • Çok kolay, ban yemek özel bir çaba gerektiriyor bence

• 3 senedir 3 hesabım da ban yemedi.
  • 3,5 sezondur oynuyorum flame, feed, takım oyununa aykırı tutum her şeyi yaptım en ufak uzaklaştırma bile yemedim.
  • 5 senedir oynuyorum uyarı bile almadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okadar ban yediğine göre sohbeti çok kullanıyorsun oyun içi sustur geç yazma ben öyle yapıyorum bakıyorum takım çok kötüyse yapacak bişey yok diyorum next game
  • Ben de çok flame yaparım ama 30 oyun chat banı bile yemedim. Oyunu bırakıp sadece chat'e yazı mı yazıyorsun ne yapıyorsun anlamadım. Bence zor olan ban yemek.
  • /sustur all (lol ban yememe şifresi)

• Sezon 3 ten beri oynuyom 7 kez flameden perma yedim. Banların cogunuda son 2 yılda yedim. Bir ara sistemi değiştirdiler.. Ondan önce 3-5k chat banı atıyolardı.
  • Kimse hakkıyla ban yemiyor hep haksız ban yiyor Türkiye sunucusunda.

Ben bu oyunu Türkiye'de futbol ve basketbol maçlarına benzetiyorum. İnsanlar maçlara küfür etmek, stres atmak için gidiyor. Oyun için de aynısı bazıları sırf küfür etmek, karşısındakini, takım arkadaşını tilt etmeye odaklı oynuyor.

Sonuç nedir insanlar küfürlü ortama karısını, çocuğunu götürmüyor statlar boş. Oyun için klasik Türkiye sunucusu kalitesiz çöp.

• quote:

4 senedir ban yememek için bir gram özel çaba sarf etmediğim oyunda en küçük bir ban bile yemedim(Leaverbuster banları hariç). Karakterle ilgili olabilir.

Ben de katılıyorum 3-4 yıldır hiç bir çaba göstermeme rağmen daha hiç ban yemedim. 1 kere yedim onda da 4 pre mevzusu yeni çıktığı zaman pkklı 4 tane adam geldi bana sövmeye başlayınca bende onlara bayağı bi sövdüm ya 5 yada 10 maç chat ban aldım tam hatırlamıyorum.
  • 5 senedir hiçbir türlü ban yemedim.
    Sende bir sıkıntı var.
  • Sezon 1 den beri oynuyorum bırak banı, uyarı bile gelmedi. Sıkıntı sende.

• 6 senedir aynı hesaptayım daha chat ban bile yemedim sorun sende bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 3 ten beri leave booster hariç uyaribyada ceza almadim.Yeri geldiginde küfür eder flame de yaparim.Lakin bu ceza alanlar artik nasil abartiyorsa

• quote:

Hak etmeyip de ban yiyen çok az kişi gördüm

• sezon 1in sonundan beri oynuyorum ve hiç ban veye ceza almadım.
  • /mute all

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.