Şimdi Ara

Ban Dalgası Başladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben fw den baska hıc bı hack olayına bulasmadım ne god game nede baska bı seye ama gınede ucurdular mw3 cıkacak kımseyı sag komazlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

beyler sade fwlerde banlanıyor godsuz olsada bir arkadaş uçtu orjinalci herif üstelik . updateden sonra orja geçti ve ban
    edit : çokbilmişlik yapmayın psp'den yazıyorum

Psp de A harfi yokmu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 2 Eylül 2011; 17:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: replicadark

god ya allah aşına söyleyin bilmiyorum cahilliğime bağışlayın god ne bende oynamiim yaa ??

Yanlış bilmiyorsam banlanmış kişilerin adreslerini konsolumuza recovery yapıp arcade oyunlarını oynamak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

beyler sade fwlerde banlanıyor godsuz olsada bir arkadaş uçtu orjinalci herif üstelik . updateden sonra orja geçti ve ban

kasa kasa giriyor internete bir tuşa basıyorum öbürüne gidiyor idare edin keyb taktım ü falan yazılıyo

sylar

quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

god ya allah aşına söyleyin bilmiyorum cahilliğime bağışlayın god ne bende oynamiim yaa ??

Yanlış bilmiyorsam banlanmış kişilerin adreslerini konsolumuza recovery yapıp arcade oyunlarını oynamak.

öyle ban yersin
    netten indirip yapmak oluyor recover edip oynamak : direk ban

Anlamadım ne demek istedigini.Banlanmakla benim yazdıgımın ne alakası var adam god ne demiş bende cevap verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 2 Eylül 2011; 17:59:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

kasa kasa giriyor internete bir tuşa basıyorum öbürüne gidiyor idare edin keyb taktım ü falan yazılıyo

sylar

quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

öyle ban yersin
    netten indirip yapmak oluyor recover edip oynamak : direk ban

eyvallah kardeş benim öyle bişeyim olmadı zaten çok para harcadım liveye tek tabancaydım hepp..

• yinede ban geliyor fwlilerede.nonjtag yapmayan banlanan bir sürü kişi var
  • quote:

yinede ban geliyor fwlilerede.nonjtag yapmayan banlanan bir sürü kişi var

Gelsin ya 2 konsolum olur işte birinde live oyunları oynarım birinde ilaçlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

An itibariyle konsolum banlandı 1.5 yıldır fw lı kullanıyordum son günmüş meger herkes bi kontrol etsin konsol banlandıgına gore ban dalgası basladı demektir vatana millete hayırlı olsun

not : 42.130 gamerscore boşa gıtmez umarım sadece konsol banlanmıstır.

3 gün önce ban dalgası başladı diye konu açtım,açacağımada pişman oldum,adamlar utanmasa microsafttan başladığına dair mühürlü evrak isteyecekler kaynak istersin anlarım ama saygısızlığı hiç çekemem konuyu sildirdim .
    Neyse arkadaşım öncelikle geçmiş olsun,ama sen hazırlık ol resim filan çek şimdi o ukalalar gelir yalan vs der kanıt ister
    Bunuda yaparken saygılı olmazlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 2 Eylül 2011; 18:08:51 >

• Çokta tın fw lı olan arkadaşlar gırer bakar konsollarına ha bugun ha yarın onlarda yıyecek banı bı kaç istisnada olur mutlaka ha istenırse resımde koyarız no problem
  • tum konsolları aynı anda banlamıolar 1 haftada fw lı olan herkes banlanır rahat ol kımseye kalmaz bu dunya
  • E yani ne bekliyoduk ki zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

tum konsolları aynı anda banlamıolar 1 haftada fw lı olan herkes banlanır rahat ol kımseye kalmaz bu dunya

Niye öyle diyorsun hocam yırtan yırtsın . Biz banlandık diye herkesin banlanmasına gerek yok . Umarım bizim dışımızda banlanan çıkmaz
  • Bu demektir ki geçen dalganın aynısı olucak. Zamanla teker teker düşücez.
  • yıl 2009 kasım ayı...yada ekim ayı mı demeliyim...bizim korsancılar coşmuş cod6 resmi olarak çıkmadan resmi serverlarda multi takılıyorlarsonrasında microsoft banı atıyor.teker teker düşüyor bizimkilerarkadaşlar ben bu sene ban dalgası bekliyorum.geow3,forza4,mw3,bf3,acr,fifa12 aklınıza gelebilecek her türlü yardırmalık oyun şu 3 ay içinde çıkacak.ms ne yapacak?o da bize yardıracak
  • Ya beyler bilgili olan yokmu yani bu ara live a girmesek dahamı iyi yoksa farketmiyormu
  • hoşgeldiniz aramıza alt devreler
    şimdi sizin konsolun banının açılma tarihi kaç, eğer bizimkiyle aynıysa biz bir yıl kazık yemiş oluruz

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Ya beyler bilgili olan yokmu yani bu ara live a girmesek dahamı iyi yoksa farketmiyormu

daha önceden flaglandıysan şimdi girip girmemen farketmez
    sadece banlandığını daha geç öğrenirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 2 Eylül 2011; 20:23:22 >

• Bazıları diyordu yok MS artık banla falan uğraşmaz yok Yeni nesile geçeceğiz ne banı yok PS3'e karşı koz olarak kullanıyor vs vs vs
  • Sıkıntı yok livedayım
  • Ben sadece profiller banlanır sanıyordum Microsoft bayağı dağıtıyor FW'lileri ya..Geçmiş olsun bütün banlanan xbox oyuncularına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: om3r-

Sıkıntı yok livedayım

hem oyunları beleş oynuyorum hemde livedayım

1 hafta sonra gene görüşelim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.