Şimdi Ara

Ban Dalgası Başladı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: om3r-

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: om3r-

Sıkıntı yok livedayım

hem oyunları beleş oynuyorum hemde livedayım

1 hafta sonra gene görüşelim.

peki.

• Bence geç bile kaldı Microsoft. Ama geç de olsa, yeni ban dalgasının gelmesi çok iyi oldu.
  • Banlananlara geçmiş olsun

Her ban furyasında gece uykum kaçıyor acaba sıra bana ne zaman gelecek diye, psikolojimizi bozuyoruz bea
  • insallah yırtarım yırtamazsamda sorun degıl . Yenısını alırım.
  • Valla ne diyeceğimi bilmiyorum. Herkese geçmiş olsun. Bende xbox almayı düşünüyordum. Ama bugün bana gelen mesajdan sonra kararımı gözden geçirmeyi düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 2 Eylül 2011; 22:41:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bellyphax

Banlananlara geçmiş olsun

Her ban furyasında gece uykum kaçıyor acaba sıra bana ne zaman gelecek diye, psikolojimizi bozuyoruz bea

niye? Sonuçta parası kat kat cıkıyor konsolun

Parası kat kat çıksın.. Ne olacak? Tekrar ban yiyeceksin.. Yine parası çıkacak.. Sonra yine ban yiyeceksin.. E ne olacak, o kadar zenginlik kimseye kalmayacak tabi.. Biz gönül rahatlığı ile liveda mp yardırırken sen parasını çıkarsın diye uğraşıcak ve yine ban yiyeceksin.. :) Sevgiyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bellyphax

Banlananlara geçmiş olsun

niye? Sonuçta parası kat kat cıkıyor konsolun

Parası kat kat çıksın.. Ne olacak? Tekrar ban yiyeceksin.. Yine parası çıkacak.. Sonra yine ban yiyeceksin.. E ne olacak, o kadar zenginlik kimseye kalmayacak tabi.. Biz gönül rahatlığı ile liveda mp yardırırken sen parasını çıkarsın diye uğraşıcak ve yine ban yiyeceksin.. :) Sevgiyle..

Sevgiyle kısmı güzelmiş

Zaten ben korsana karşıyım

• Ben pek anlamıyorum bu ban işinden de şimdi ban yiyince noluyor, yine fw li xbox la oyunları live a bağlanmadan oynayabiliyor muyum?

Kusura bakmayın daha yeni xbox a bulaştım forza sağolsun
  • Ban yiyince ne yazıkki fw li xboxla birdaha online oyun oynayamıyorsun. Live ye giremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Ban yiyince ne yazıkki fw li xboxla birdaha online oyun oynayamıyorsun. Live ye giremiyorsun.

Online olmadan dvd yi takıp aynen devam ediyorum değil mi? Herhangi bir farklılık olmuyor.

Soruş sebebim şu:
    Şu anda arkadaşımdan aldığım xbox u kullanıyorum fw li bansız internete bağlı kullanılmayan bir makine, bayramda denemek için ödünç aldım en kısa zamanda kendime de xbox alacağım.Alacağım makine banlı olsa benim gibi live sız kullanacaklar için değişen birşey var mı?Ben sadece forza için alacağım da xbox u masaüstüm gayet iyi, onda oynamayı tercih ederim fps leri.
  • Yok yok hiçbir sorun olmaz. Single oyunları aynı şekilde oynamaya devam edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Yok yok hiçbir sorun olmaz. Single oyunları aynı şekilde oynamaya devam edebilirsin

Teşekkür ederim.
    Ben banlı alsamda oluyor o zaman, onların fiyatı da daha düşük alıyor.Araştırmaya başlayayım yavaştan
  • Aynen daha ucuz oluyor. Bende pusuya yattım xboxların banlanmasını bekliyorum Banlı jasper elite kapcam bi tane
  • Banli konsol satilabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Banli konsol satilabilir

Ölücüler damlar
  • galba sadece games on demand leri, arcade oyunları beleşe oynayanlar banlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuLTuRe* -- 3 Eylül 2011; 2:49:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

galba sadece games on demand leri, arcade oyunları beleşe oynayanlar banlanıyor

Başlığı açan kişinin bu tarz illegal eylemleri olmamış.
  • işin ilgici büyük çapta bir ban dalgası olsa yabancı forumlar çalkalanırdı,ya millet alıştı sallamıyor,yada ms oyun yapımcılarına göstermelik hafiften silkeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

galba sadece games on demand leri, arcade oyunları beleşe oynayanlar banlanıyor

Başlığı açan kişinin bu tarz illegal eylemleri olmamış.

Tam aksine benimde yapmadığım şey kalmadı ama henüz ban yok. Ama gelecektir o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Ben pek anlamıyorum bu ban işinden de şimdi ban yiyince noluyor, yine fw li xbox la oyunları live a bağlanmadan oynayabiliyor muyum?

Kusura bakmayın daha yeni xbox a bulaştım forza sağolsun

Banlanırsan livea bağlanamazsın.Oyununu single oynarsın.Sanırım ban hdd'yi de kilitliyordu bu kilitliyor mu bilmiyorum.Ama açma yöntemleride vardı bi aralar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.