Şimdi Ara

Ban Dalgası Başladı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi arkadaşlar ben xbox 360 slim ımı bugun aldım alet fw 1,9 lu daha hiç live e bağlanmamış sorum şu şimdi ben aletteki wireless ayarlarından evdeki modemime bağlansam ve media center özelliğini kullansam ama live a ve internettle olan özeeliklerini hiç açmasam aletin yine ban yeme olasılığı varmı ??
  • beyler 20 agustostan berı xbox acmıyorum konsol fw lı aksam 3 gıbı evdeyım sızce bakmalımıyım yoksa ban dalgası bıtene kadar ellemeyeyımmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulburner

şimdi arkadaşlar ben xbox 360 slim ımı bugun aldım alet fw 1,9 lu daha hiç live e bağlanmamış sorum şu şimdi ben aletteki wireless ayarlarından evdeki modemime bağlansam ve media center özelliğini kullansam ama live a ve internettle olan özeeliklerini hiç açmasam aletin yine ban yeme olasılığı varmı ??

Offline takıldıktan sonra banlanmanın da bir önemi kalmıyor ki zaten. Öyle banlanmazsın ama LIVE'a bağlandığın an listeye girmişsin demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaLgakiran

quote:

Orijinalden alıntı: soulburner

şimdi arkadaşlar ben xbox 360 slim ımı bugun aldım alet fw 1,9 lu daha hiç live e bağlanmamış sorum şu şimdi ben aletteki wireless ayarlarından evdeki modemime bağlansam ve media center özelliğini kullansam ama live a ve internettle olan özeeliklerini hiç açmasam aletin yine ban yeme olasılığı varmı ??

Offline takıldıktan sonra banlanmanın da bir önemi kalmıyor ki zaten. Öyle banlanmazsın ama LIVE'a bağlandığın an listeye girmişsin demektir.

illa bu ban gelecek ama şuan bir ban dalgası var kaçınılmazı geciktirmeye uhraşıyorum mesela 3 ay live girmiycem sonra allah kerim.Ama aynı zamanda media center ı kullanmak istiyorum yani sizin demeniz live log on olmadıktansonra makineyi internet bağlantılı bir wireless network e bağlamakta bir sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

beyler 20 agustostan berı xbox acmıyorum konsol fw lı aksam 3 gıbı evdeyım sızce bakmalımıyım yoksa ban dalgası bıtene kadar ellemeyeyımmı

Bak bence bu ban dalgası 3 ay da sürebilir değmez banlanıcaksan banlanırsın.Çoktan flaglemişlerdir yani.
  • quote:

beyler 20 agustostan berı xbox acmıyorum konsol fw lı aksam 3 gıbı evdeyım sızce bakmalımıyım yoksa ban dalgası bıtene kadar ellemeyeyımmı

Ms tarafından flaglenmişsen girip girmemenin bir önemi yok banlanırsın ama flag yoksa yırtarsın.
  • quote:

Korkunun ecele faydasi yok yardir. .
  • yok mu bu ban dan kurtulmak. yarın bende xbox ailesinden biri olucam da biraz heyecan var haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozan93

yok mu bu ban dan kurtulmak. yarın bende xbox ailesinden biri olucam da biraz heyecan var haliyle

Malesef tek yol orjinal.Mesela bende 25 oyun var.Bu oyunların bir tanesi 60 lira desek 1500 lira yapıyor 3 konsol alırsınız o paraya bir şeylerden fedakarlık yapmak gerekli o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

quote:

yok mu bu ban dan kurtulmak. yarın bende xbox ailesinden biri olucam da biraz heyecan var haliyle

Malesef tek yol orjinal.Mesela bende 25 oyun var.Bu oyunların bir tanesi 60 lira desek 1500 lira yapıyor 3 konsol alırsınız o paraya bir şeylerden fedakarlık yapmak gerekli o yüzden.

heh peki şunu sorucam. kopya oyun için firmwaresi güncellenmiş xbox'a orjinal oyunda takabiliyor muyuz? bir satıcıdan böyle birşey olmadıgını duymuştum sanki...

• quote:

quote:

quote:

heh peki şunu sorucam. kopya oyun için firmwaresi güncellenmiş xbox'a orjinal oyunda takabiliyor muyuz? bir satıcıdan böyle birşey olmadıgını duymuştum sanki...

Orjinal oyunda derken?Online oynayabilirsin,her zaman ban riskin olur ve yeni firmware geldiğinde fw gider.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinal oyunda derken?Online oynayabilirsin,her zaman ban riskin olur ve yeni firmware geldiğinde fw gider.

yani fw li cihazda orjinal oyun oyniyabilir miyim demek istemiştim tam olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki oynayabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oynayabilirsin ama fwli cihazda orjinal kullanmak seni bandan korumaz.

• Konu ile alakalı olarak forumlarda gördüğüm olaylardan ve kişilerden esinlenerek, gözlemlerimi katarak bir yazı yazmak istedim. Aslında oldukça trajikomik bir durum ama malesef bunlar gerçekler... Bir nevi güleriz ağlanacak halimizi durumu...
    Umarım yönetici arkadaşlar yazıyı silmez.

Ucuzcu ve beleşçi bir xbox 360 kullanıcısının oyun oynama serüveni bölüm 1:

Konsolu internetten en ucuz satan yerden FW'li olarak satın alır. Gerekirse pazarlık yapar, en azından kargo parasını düşürmeye çalışır. (Bu konsol yurtdışından kaçak geldiği için spot üründür, garantisizdir. Satıcının vergisini verip vermemesi kendisi için önemli değildir.)
    Oyunları interneten indirmek için üniversitedeki beleş interneti yada komşudaki kablosuz interneti kullanır. (Komşudaki internetin kotalı olması asla sorun değildir.)
    Oyunları indirirken aylık premium üyeliğe gerek duymaz, farklı farklı (interchangeable) linklerden indirir.
    Oyunları yazdırmak için en ucuzundan No Name DL+ DVD'ler kullanır ve yazma işlemi için gerekirse arkadaşının bilgisayarını kullanır.
    Oyunları yazdırmadan önce abgx ile kontrol ettiğinde yeşil renkli "Stealth Check Passed" yazısını gördüğünde mutlu olur, rahatlar.
    Oyun zevki için 37 ekran tüplü TV yeterlidir, LCD monitör yada LCD TV almaya gerek duymaz.
    Eğer evde masaüstü bilgisayarının 17" LCD monitörü varsa xbox için VGA kablo alır ve oyun oynayacağı zaman monitörü xbox'a bağlar. (Bu işi fazla masrafa girmeden bir VGA kablo ile çözdüğü için kendisiyle gurur duyar.)
    Banlanırım korkusu yoksa GOD oyunlar oynar.
    Ban korkusu taşıyorsa COD, Battlefield, Gears of war, PES, FIFA önemli bazı oyunları multi oynamak için orjinal alır. (FW li makinada orjinal oyun oynadığı zaman banlanmayacağını zanneder.)
    Evde interneti varsa ve multi oyunlar oynayacaksa Live üyeliği için internetten çalıntı Gold üyelik kodlarını araştırır, bulur ve oynar.
    Yeni bir FW yayınlanmasını asla istemez çünkü yeni FW attırmak demek kargo parası FW parası ödemek demektir.
    Asla orjinal oyuna para vermez. (Sahip olduğu tek orj oyun makinanın kutusundan çıkan Arcade Disc'tir.)
    Yeni oyunun çıkış tarihi yaklaştığı zaman ilk sevinen o olur çünkü "Aha oyun nete düşmüş la" der.
    Yeni çıkan bir oyunu indirip indirmeme konusunda bir kararsızlık yaşadığı zaman mutlaka oynayanların yorumlarını bekler, boşu boşuna 1 DVD harcamak istemez, her bir boş DVD çok önemlidir onun için.
    Eğer yeni bir oyunu indirip DVD ye yazdırmışsa ve oynadıktan sonra da beğenmemişse "boş DVD'ye yazık oldu yaw, oyun çöpmüş" der ve oyunun yapımcılarına kızar.
    Ban dalgası haberleri çıkmaya başladığı zaman asla Xbox Live'e girmez, pusuya yatar ve bekler. (O dönemde Live e girmediği zaman yine banlanmayacağını zanneder.)

NOT: Aklınıza gelen başka birşey varsa ekleyelim serüvene... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 4 Eylül 2011; 0:02:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

Deniz Arkadaşımız benım Geow 3 u oynadıgımı idda edıyo ama kesinlikle boyle bır olay söz konusu degil benı tanıyan live dan takip edenler bilir daha geow a elimi sürmedim neyse ban denen olay 1 gunde kapanmıo nasıl olsa bu ayın sonuna kadar hersey bellı olur

Ben yanlış hatırlıyorum sanırım birbaşkasıyla karıştırmış olabilirim paşa belki yavuz oynuyordu ama sahte profil olayları vardı yanılmıyorsam. Anlatmak istediğim ban dalgasının herzaman olduğu gibi ortalığı silip süpüreceği,şuanki durumunsa daha şahsi bir olay olduğudur.

Bakın dikkat ederseniz fifa 12 çıkıcağı zaman yapımcılar kesinlikle fifa 11 deki gibi hileli profil yada 3.5 metrelik adamlara izin vermiyeceklerini hatta bunları cezalandıracaklarını söylüyorlardı. Aynı özveri arcade oyunları fake profillerle bedava oynayanları cezalandırmak içinde var. Demekki bu daha çok bu yönde atılmış bir adım, ""MS fw kullananları banlıyor eyvah ban dalgası"" olsaydı inan forumun çoğunluğu çoktan banlanmıştı bile

• evt arkadaşlar an itibariyle bende banlandım, demekki ban dalgası büyüyor. Single forza oynuyordum,gamertag ve hdd de problem yok.Neyse live ile çok fazla işim olmuyordu zaten full single takılcaz artık..:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuncer16

evt arkadaşlar an itibariyle bende banlandım, demekki ban dalgası büyüyor. Single forza oynuyordum,gamertag ve hdd de problem yok.Neyse live ile çok fazla işim olmuyordu zaten full single takılcaz artık..:(

Welcome to the jungle hocam
  • Aynı olayı yaşadım.bahar güncellemesini yaptım fw uçtu tekrar fw attım aynen dewam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyosan

Konu ile alakalı olarak forumlarda gördüğüm olaylardan ve kişilerden esinlenerek, gözlemlerimi katarak bir yazı yazmak istedim. Aslında oldukça trajikomik bir durum ama malesef bunlar gerçekler... Bir nevi güleriz ağlanacak halimizi durumu...
    Umarım yönetici arkadaşlar yazıyı silmez.

Ucuzcu ve beleşçi bir xbox 360 kullanıcısının oyun oynama serüveni bölüm 1:

Konsolu internetten en ucuz satan yerden FW'li olarak satın alır. Gerekirse pazarlık yapar, en azından kargo parasını düşürmeye çalışır. (Bu konsol yurtdışından kaçak geldiği için spot üründür, garantisizdir. Satıcının vergisini verip vermemesi kendisi için önemli değildir.)
    Oyunları interneten indirmek için üniversitedeki beleş interneti yada komşudaki kablosuz interneti kullanır. (Komşudaki internetin kotalı olması asla sorun değildir.)
    Oyunları indirirken aylık premium üyeliğe gerek duymaz, farklı farklı (interchangeable) linklerden indirir.
    Oyunları yazdırmak için en ucuzundan No Name DL+ DVD'ler kullanır ve yazma işlemi için gerekirse arkadaşının bilgisayarını kullanır.
    Oyunları yazdırmadan önce abgx ile kontrol ettiğinde yeşil renkli "Stealth Check Passed" yazısını gördüğünde mutlu olur, rahatlar.
    Oyun zevki için 37 ekran tüplü TV yeterlidir, LCD monitör yada LCD TV almaya gerek duymaz.
    Eğer evde masaüstü bilgisayarının 17" LCD monitörü varsa xbox için VGA kablo alır ve oyun oynayacağı zaman monitörü xbox'a bağlar. (Bu işi fazla masrafa girmeden bir VGA kablo ile çözdüğü için kendisiyle gurur duyar.)
    Banlanırım korkusu yoksa GOD oyunlar oynar.
    Ban korkusu taşıyorsa COD, Battlefield, Gears of war, PES, FIFA önemli bazı oyunları multi oynamak için orjinal alır. (FW li makinada orjinal oyun oynadığı zaman banlanmayacağını zanneder.)
    Evde interneti varsa ve multi oyunlar oynayacaksa Live üyeliği için internetten çalıntı Gold üyelik kodlarını araştırır, bulur ve oynar.
    Yeni bir FW yayınlanmasını asla istemez çünkü yeni FW attırmak demek kargo parası FW parası ödemek demektir.
    Asla orjinal oyuna para vermez. (Sahip olduğu tek orj oyun makinanın kutusundan çıkan Arcade Disc'tir.)
    Yeni oyunun çıkış tarihi yaklaştığı zaman ilk sevinen o olur çünkü "Aha oyun nete düşmüş la" der.
    Yeni çıkan bir oyunu indirip indirmeme konusunda bir kararsızlık yaşadığı zaman mutlaka oynayanların yorumlarını bekler, boşu boşuna 1 DVD harcamak istemez, her bir boş DVD çok önemlidir onun için.
    Eğer yeni bir oyunu indirip DVD ye yazdırmışsa ve oynadıktan sonra da beğenmemişse "boş DVD'ye yazık oldu yaw, oyun çöpmüş" der ve oyunun yapımcılarına kızar.
    Ban dalgası haberleri çıkmaya başladığı zaman asla Xbox Live'e girmez, pusuya yatar ve bekler. (O dönemde Live e girmediği zaman yine banlanmayacağını zanneder.)

NOT: Aklınıza gelen başka birşey varsa ekleyelim serüvene... :)

Bunlar 2 yıl öncesinin oyuncusu için geçerli yeni dönemde beleşçi oyuncunun 2 konsolu oluyor.Beleş oyunlardan biriktirdiği paralarla hem orjinal konsolunu donatıyor GEOW 1-2-3,PES2011,FORZA 2-3,hemde dev lcd alabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.