Şimdi Ara

Balkonumuzda ki Kuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün balkona baktığımda orada bir kuş olduğunu gördüm 5-10 dk boyunca kuşu izledim ve bir balkonun kenarına çıkıyor birde aşağıya iniyordu.Muhtemelen kanatlarında bir sorun var,birde kanatlarında böcek geziyordu.Bu kuş için ne yapabilirim ? Balkonumuzda ki Kuş Balkonumuzda ki Kuş
     Balkonumuzda ki Kuş Balkonumuzda ki Kuş

• dh den bir üye aklıma geldi
    black hovk mı neydi
  • yakala ve boynunu kır çöpe at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petshop'dan sprey alın kanatları için sonrasında ekmeği küçültüp ıslatıp önüne koyun yemeye başlayacaktır ilk şoku atlatınca. =(
  • Sakın dokunma ve yaklaşma o kuşa üzerindeki böcekler zıplayan böcekler üzerine gelirler eve de gelirler başıma geldi ondan biliyorum kuş hastalıklıda olabilir elleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuş uçabilir mu diye uzun bir şey ile dürttüm.Kuş uçabiliyormuş ama çok az mesafe gidebiliyor yada ben öyle düşünüyorum.Şuan o bir balkonda yatıyor (o balkona kapı yok,ondan dolayı giremiyorum).Kuş konusunda bilgili bir arkadaşımı çağırdım,kuşu yakalamaya çalıştı ama kuş o bir balkona uçtu (kapısı olmayan).O bir balkona geçerse yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Petshop'dan sprey alın kanatları için sonrasında ekmeği küçültüp ıslatıp önüne koyun yemeye başlayacaktır ilk şoku atlatınca. =(

Birader sen harbi tam blokluksun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokaktaki kuşlar ne yer?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gevur_hoca

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Petshop'dan sprey alın kanatları için sonrasında ekmeği küçültüp ıslatıp önüne koyun yemeye başlayacaktır ilk şoku atlatınca. =(

Birader sen harbi tam blokluksun

İnsanlara yardımcı olmam sizi hoşnut etmiyorsa bloklayın lütfen.Trollük yapıp artı peşinde koşmak içime sinmezdi insanlara yardımcı olmak varken. =)
  • Yavru bu güvercin...

• Hala kuş kapısı olmayan balkonda uyuyor.Kanatlarında bir sorun yoktur belki ama sorun olmazsaydı niye 30+ dk boyunca balkonda dursun Bu arada kuşa zarar vermeyerek dürttüm yani kuşa dokunmadım yan tarafına getirdim kuş uçuyor mu diye.
    Edit:Hocam yaz tatilinde kapısı olmayan balkona kuşlar yuva yapmıştı bir tane küçük kuş vardı sanırım bu o kuş.O yüzden sürekli bizim evin balkonuna konuyor.
    Edit 2 :Yaz tatilinde uçmuştu ama şuan kanadında sorun var muhtemelen yoksa neden uçmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 10 Ekim 2015; 13:05:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Yavru bu güvercin...

aynen yavru bu yuvasından yeni uçmuş büyük ihtimalle. yada ilk uçuşunda bi kaza geçirip yaralanmış olabilir.
  • Bulguru ıslat ver ağzını elinle açıp akıt
    Üzerindeki böcekler bir çeşit sinek, insana zararlı değiller, yinede eldiven giyerek temizleyebilirsin.

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız diğer balkonda (küçük,kapısız ve pencerenin orda demir var) bu yüzden bu dediğinizi yapmam zor ama ekmek ıslatıp birde bulguru ıslatıp verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13th Patronus

Hala kuş kapısı olmayan balkonda uyuyor.Kanatlarında bir sorun yoktur belki ama sorun olmazsaydı niye 30+ dk boyunca balkonda dursun Bu arada kuşa zarar vermeyerek dürttüm yani kuşa dokunmadım yan tarafına getirdim kuş uçuyor mu diye.
    Edit:Hocam yaz tatilinde kapısı olmayan balkona kuşlar yuva yapmıştı bir tane küçük kuş vardı sanırım bu o kuş.O yüzden sürekli bizim evin balkonuna konuyor.
    Edit 2 :Yaz tatilinde uçmuştu ama şuan kanadında sorun var muhtemelen yoksa neden uçmasın

Kapısı olmayan balkon ne aga

• forumun piskopatları gelmeden sil konuyu benimde böyle bir konum vardı :(
  • veterinere götürebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13th Patronus

Hala kuş kapısı olmayan balkonda uyuyor.Kanatlarında bir sorun yoktur belki ama sorun olmazsaydı niye 30+ dk boyunca balkonda dursun Bu arada kuşa zarar vermeyerek dürttüm yani kuşa dokunmadım yan tarafına getirdim kuş uçuyor mu diye.

bu o kuş değil. Bunun tüylerinden, kafasından ve ayaklarından belli, henüz yuvadan çıkmış. İki üç güne havalanır eğer ölmez ve beslenirse. O geçenseneki kuşun yavrusu olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.