Şimdi Ara

BİM'DE ÇALIŞANLAR NİYE SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok dikkati mi çekti bir durum misal a mahallesindeki bimde çalışanlar bakıyorum 1-2 ay içinde b mahallesindeki şubeye gönderiliyor sürekli şubeler arası adamları döndürüp duruyorlar neden? BİM'DE ÇALIŞANLAR NİYE SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORLAR? 

• Bim de çalışıyorum 3 yıldır aynı mağazadayım bazen sıkılıyorum farklı mağazalara gidiyorum değişiklik iyidir monotona bağlıyorsun bi süre sonra. Bide alıştıkça çalıştığın yere müşteriyle de laubali oluyorsun şirkette bunu istemiyor o yüzden değiştiriyorlar. Ayrıca işi bırakan yeni giren de çok oluyor. Hastalanan oluyor, özellikle covid olanların yerine eksik mağazalara mecburen başka yerden personel gidiyor, çalıştığı yerde ki arkadaşıyla anlaşamayan, mağaza sorumlusuyla anlaşamayan yer değiştiriyor vs vs. Bir sürü sebebi var yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizim burdakiler de genel de çok eleman değiştiriyor başka şubeye gönderme değil adamı direkt postalıyorlar işten. Abuk subuk tipler çalışıyor zaten ne zaman birine gidip soru sorsam dövecek gibi cevap veriyor. Kızı da erkeği de aynı.

• Daha popüler soruBİM'DE ÇALIŞANLAR NİYE SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORLAR? 

Bim de neden girişte 2 çıkışta 1 kapı var.

BİM'DE ÇALIŞANLAR NİYE SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORLAR?

Bence kasayı soyan hırsız çabuk aldığını alıp zahmet etmeden çıksın diye

İki kapı orada olsa adam zorlanır kapılara kızıp dönüp kasiyerlere ateş edebilir

mantıklı

Çalışanını düşünmek buna derim

Çalışanlar yer değiştiriyor çünkü her gün aynı kişiyi görüp aşık olmayasınız diye

Çalışanlar evlenip giderse magazada kim kalacak

Olmaz tabiiBİM'DE ÇALIŞANLAR NİYE SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORLAR? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 18 Aralık 2021; 3:53:1 >

• Mağazada sistem kurup dolandırıcılık yapmasın diye olabilir.

Bir insan bir iş yerinde yıllarca çalışınca suistimale açık oluyordur.

• Benim yiğenim market , tatlıcı , avm mağaza hepsinde çalıştı.. Yahu asgari ücret alıyorsun olmıcak yerlere sürüklüyorlar.. Bölgede anlarım örnek şirinevlerde yer şirinevlerden esenyurtta , zeytinburnuna , şişli , kadıköy , hadi onu geçtim bir ara aradım napiosun diye sorma dayı yaa mimaroba ya geldim.. :D bu seferde buraya sürüklediler.. Ben anlamıyorum yaa ulan alt üstü asgari ücret alıyorsun.. Birde extra zulüm ediyorsun.. Çocuk en sonda yurtdışına iltica etti.. Ben senelerce birikim yapmaya çalışırken çocuk 6 senede Türkiyeden evini yazlığını arabasını aldı.. Bir ara dönüş yaptı derken baktı olacak gibi değil tekrar yurtdışına gitti. Bu sefer planın ne dedim.. Biraz birikim yapıp iş kurarım kalanıda bankaya yatırırım dedi zor günler için..

• Perakendecilerde bu uygulama hep vardır. Çalışanlarda rotasyon, destek ekip vb. sebeplerden yer değişikliği sürekli yapılır.BİM'DE ÇALIŞANLAR NİYE SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORLAR? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

Tamam da birçoğu red yerken, sınırdışı edilirken bu herüf nasıl oluyor da oraya iltica edebiliyor ve bunu kabul ediyorlar?

• -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Kurum içi rotasyon.Çok şubesi olan bütün firmalar ôyle.Mesela bir şubede 5 kişi çalışıyor diyelim 2 kişi hastalandı işe gelemedi bir şekilde diğer şubelerden bir tane destek.Veya bazıları çok deneyimli personel işi çok iyi biliyor bazıları deneyimsiz hiçbirşeyi yapamıyorlar deneyimli personelleri gönderiyorlar.Veya bir personel işde ordaki personellerlerle iyi iletişim sağlayamıyor başka şubeye tain gibi gibi bundan dolayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.