Şimdi Ara

Kediler balkon veya camdan atlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar apartman ve bahçede 1 yıldır baktığımız çok temiz, güzel bir kedimiz var. Eve almayı denedim ama açık cama veya balkona direkt hamle edip muhtemelen atlama merakı var. Havalar sıcak pencere cam açmadan da durulmaz. Bu yüzden evde bakamıyoruz. Merak ettiğim şu binlerce kedi sahibi var, bu sorunu nasıl çözdünüz?




  • Birkaç sefer eve aldım denedim, yapacağının farkındaydım ama dalgınlıkla kısık olduğu halde cama gidip bakmak için o kadar atik davranıyor ki şaşırdım kaldım resflekle zor tuttum. Çok da hevesli. Demek ki bu olmayacak iş, bu hevesi unutmalıyız. Sineklik desem hangi birini yaptıracaz. balkonlar camlar zor iş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 7 Temmuz 2022; 1:18:3 >
  • kızkardeşimin kedisi vardı. siyam kedisi. 3. kattan atladı. çenesi dişleri kırıldı.

  • Çift açılımlı pencere ve kapıları da yukarı doğru aralık pozisyonda bırakırken dikkat etmek gerekiyor. Özellkle kapılar daha dar açılı. Genç kedilerin aralıktan çıkmaya çalışırken V aralıkta sıkışıp kaç defa boğulduklarını duydum. O kapılara kedi katili diyorlar.


    3, 4 yaşından sonra akllanmaya başlıyorlar ama genç kediler için tehlike var. Kuş görünce bunlara bir şey oluyor. Çok sakin dediğimiz kedim bile kaç defa cama çarptı, cam olmasa aşağıya gidecek.

  • Benim evimin bütün camlarında ve kapılarda sabit ve sürgülü sineklik var. Paraya kıyıp yaptıracaksınız evde bakacaksaniz maalesef. Arkadaşlarımın kedileri vefat etti maalesef bu yüzden :(

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kediler belirli bir zaman sonra keşfetme duygusuna yenik düşüyor. Gözleri hep dışarda anlayacağınız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.