Şimdi Ara

Kedi ve Balkon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aylık bir kızım olacak bir hafta sonra kumunu balkona koymayı dusunuyorum fakat balkondan düşer diye çok korkuyorum yayladayken baya sinek kelebek kovalıyordu burada da kusa takılır diye tereddütlerim var. Balkonumum resmini atıyorum kumaştan güneş engelleyici var alttaki boşluğu biraz daha kapatabilirim. Koli bandını ters şekilde yapistirsam çözüm olur mu duvara çıkmaması için sanırım yapiskanlardan pek hoslanmiyorlarmis
     Kedi ve Balkon Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guirello kullanıcısına yanıt
    Biraz alçak o duvarlar ve saksılar vasıtasıyla çok kolay çıkabilir kediler dikkatleri kolay dağılan canlılar bir sineğin böceğin peşinden atlayabilir demirlerin aralıklarını kapatmak önlem olabilir ama her zaman risk var o yüzden kedi kumunu içeri almanızı tavsiye ederim koku derdi düzenli temizledikten sonra olmaz biraz kum dağıtabilir onunda çözümü basit ya altına gazete serersin ya da kapalı bir kap alırsın
  • Biz kedimizi 3 aylıkken aldık, şu an 11 aylık. Son 1,5 aydır balkon kapısını açık bırakıyoruz. 4. katta evimiz. Başta 5dk'dan başladık, yavaş yavaş süreyi arttırdık ve balkona çıkınca kızdık. Şu an günde 5 saat yalnızca biz evdeyken kapıyı açık bırakıyoruz. Genelde balkon kapı eşiğinde yatıyor, yarım saatte bir gidip bakıyorum eğer balkona çıkmışsa kızıyorum. Kedimiz tekir ve avı (kara sinek) gözüne kestirdi mi 2,5 metrelik perdeye bile tırmanıyor, o yüzden başta endişeliydik. Geçen zaman içinde uçan karınca, örümcek ve arı kovaladı, görmediğimiz hayvanlar avlamış da olabilir. Biz bir sorun yaşamadık. Biraz eğitimle ama öncelikle kedinin kişiliğiyle de bağlantılı sorunuz. Dediğim gibi biz bir sorun yaşamadık ama bizim disiplinimizden dolayı mı, Theodore'un kişiliğinden dolayı mı yoksa ikisi de mi bilemiyorum.

Sadece şunu söyleyebilirim: o saksıları ve bitkileri paramparça etmeyi hatta yemeyi çok isteyecek. Özellikle balkon demirindekiler aklınıza geleni başınıza getirebilir. Dolayısıyla ben de @strange01 gibi kumu içeride muhafaza etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

• cocco_reccy kullanıcısına yanıt
    Kumu içeride tutma ve balkonlara çıkarmamak fikrini dusunebilirim ama hayvana da eziyet etmek gibi olacak. Bizim kızımız da sizinkine yakın baya av meraklısı o yüzden bir sure balkon yasağı mantıklı gibi gözüküyor. İlerleyen aylarda belki gozetimle çıkarabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.