Bakan Soylu'dan CHP Gençlik Kolları üyesine "DHKP-C" tepkisi https://www.haberturk.com/bakan-soylu-dan-chp-genclik-kollari-uyesine-dhkp-c-tepkisi-2787066 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Gençlik Kolları üyesi Murat Yıldırım'ın, DHKP-C'den tutuklu bulunduğu cezaevindeki açlık grevinde hayatını kaybeden Ebru Timtik'e ilişkin paylaşımına tepki gösterdi. ![]() Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bize 30 Ağustos dersi verenler. 30 Ağustos bizim şerefimizdir." değerlendirmesinde bulunan Soylu, "Gazi Mustafa Kemal ve kahraman arkadaşları, kahraman ecdadımız, İstiklal mücadelesini DHKP-C'li terörist hainlerin 'şehit' diye anılması için vermediler. 30 Ağustos'u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın. Yazık!" ifadelerini kullandı. |
Bakan Soylu'dan CHP Gençlik Kolları üyesine 'DHKP-C' tepkisi

-
-
cenazesi dhkpc şovuna dönüşmüş
terörist teröristtir.
baroya da teröristin fotoğrafı asılmış.
rezillik.
-
y-chp için normal olan bu. Niye kızıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne şehittir ne gazi bok yoluna gitti niyazi
Tamam da bu konuyla 30 Ağustos'un ne alakası var?
Chp icin gayet normal ben alistim
CHP iyice yoldan çıktı artık
Terörizm, terör ya da yıldırıcılık[1], siyasal, dinsel ve/veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere, belirlenen hedef gruplara veya resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımını ifade eden terim. Hükûmetlere veya kuruluşlara göre değişmekle birlikte, terör uygulayan organize çeşitli gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist ya da yıldırıcı[2] denilmektedir.
Sırf solcu oldukları için belli bir grubu hedef alıp, işlerini ellerinden alıp, hayatlarını bitiren kim bu tanıma göre terörist oluyor acaba?
Ebru Timtik ve Aytaç Ünsal, Soma katliamı, KHK ile işten atılan eğitimciler Nuriye Gülmen-Semih Özakça, Berkin Elvan, Beyoğlu Karakolunda öldürülen Festus Okey, Dilek Doğan, cezaevinde işkence ile öldürülen Engin Çeber, Şemdinli davası, İstanbul ve Ankara'da kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılanların davaları gibi önemli davaları üstleniyorlardı. Bu davaların hepsinin faili de AKP ve devletti.
Ayrıca hala devam eden davada sadece bir gizli tanığın ifadesini kanıt olarak göstermek ve tanığın ifadesine göre bu insanları mahkum etmek, 2018 yılında tahliye kararı verilmesine rağmen tahliye edilmeyen insanları öldükten sonra terörist olarak adlandırmak nasıl bir kötülük?
-
Ne oluyor laa yine CHP akp için çalışıyor diyenleri haklı çıkarmak mı istiyor bu CHP.
CHP'nin gençlik kollarında cidden bir aşırı solculuk var. Ne iştir anlamadım.
-
Atatürk'ü silmeye çalışan parti gelmiş burada edebiyat yapıyor . Haklı mı ?haklı tabi ki. Ne yazık ki CHP başkanlık seçiminde HDP oylarına muhtaç .Bu yüzden göz umuyorlar bu terörist sempatizanlarına. Siyaset etik ve ahlak yeri değil oy hesabı yeridir ne yazık ki. Atatürkçüler de rahatsız bu durumdan. Bir tarafta siyasal islamcı bir iktidar , diğer tarafta bölücü devrimciler.
Ha bu arada SOYLU tepki göstereceğine, terör propagandası yapmaktan tutuklasın kardeşim.Ortamlarda terörle mücadele diye dolanmaya biliyor.
-
Chp li var mı diye bakmaya geldim baktım Çıt yok
Gidiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
CHP iyice yoldan çıktı artıkyoo kk geldiğinden beri bu yolda zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XRChp li var mı diye bakmaya geldim baktım Çıt yok
Gidiyorum
cenazesi dhkpc şovuna dönüşmüş terörist teröristtir. baroya da teröristin fotoğrafı asılmış. rezillik. |
y-chp için normal olan bu. Niye kızıyorsunuz.
|
CHP iyice yoldan çıktı artık
|
Chp icin gayet normal ben alistim
|
Ne şehittir ne gazi bok yoluna gitti niyazi
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X