Şimdi Ara

Bakan Fakıbaba'dan 'deli dana' açıklaması: 'Ben yiyorum'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakan Fakıbaba'dan 'deli dana' açıklaması: 'Ben yiyorum'

Türkiye’nin 2011-2012 yıllarında Polonya’dan ithal ettiği yaklaşık 3 bin sığır etinde “deli dana” çıkması skandalını kabul etmek zorunda kalan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba 'Dar gelirli kardeşlerim o eti almasın diye hastalık bahane ediyorlar' açıklamasında bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba , Şanlıurfa Belediyesi ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının birlikte hazırladığı “Hayvan Borsası” projesinin imza töreninde katıldı. 2011’deki Deli dana skandalını yalanlamayan Fakıbaba şöyle konuştu:

”2011 yılında şüpheli hastalıklı et getirmişler’ diyorlar. Dar gelirli kardeşlerim o eti almasın diye hastalık bahane ediyorlar. Bırakın garibanlar et yesin 29 liraya. Siz daha önce iktidar olmadınız mı, niye fakir fukarayı düşünmediniz, niye dar gelirlileri düşünmediniz? Hala kalkmışsınız fakir fukara, gerçekten dar gelirli vatandaşım et almaması için ona göz koymuşsunuz. 2011 haberlerini manşetten veriyorsunuz. Etleri ben yiyorum, o etleri alıyorum. Onun için bütün vatandaşlarım çok rahat olsun. Biz bir çığır açmışız ve bu çığır Allah’ın izniyle devam edecek.”

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/985052/Bakandan__deli_dana__aciklamasi__Ben_yiyorum.html

• Sunu rahatlikla soyleyebilirim

İthal hayvan secimi icin gonderilen bilir kisiler yurtdisinda laylaylom yapmaktan baska birsey yapmiyor iphone aliyor teknolojik alet aliyor hayvanlarida o piti piti usulu secip geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üretici dayının dediği gibi. adamlar köpek maması yapacakları etleri bize satıyorlar. fakirler zaten yiyemiyor zenginlerde deli dana olursa yapacak bir şey yok. bizim yediğimiz salam sucukta bile et yok %90 sos ve katkı maddesi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bi bu bakan bir de nihat zeybekçi açıklamalarına bitiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Belli oluyo :)

• Bu haber gerçek olmasa bile GDOlu şeyleri ülkeye doldurdular, zamanında ülkeye çocuk felcini getiren düt tozları gibi.Ülkenin sağlığı elden gidiyeah

Ve halk bunu önemsemiyor.Survivorla, A haberle uyutuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Evet İthal etten Bakan bey de yiyormuş.Onu bilmem de bizi yediği kesin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 29 Mayıs 2018; 0:27:10 >

Beyler kabine bu.

Ülke yönetiminde en üst kademede olan kişiler. Bana bu kişilerden Türkiye Cumhuriyet vatandaşlarının lehine olan bir tane icraat sunabilir misiniz? Ne bileyim icraati geçtim basit açıklamalar bile yeterli.

Ya kardeşim var mı böyle bir şey? Hem hastalıklı etin ülkeye sokulduğunu kabul ediyorsun, yalanlamıyorsun. Sonra gelmiş benim dar gelirli vatandaşım et yiyemiyor diyorsun. Dar gelirli diye hastalıklı et yesin demi?

• Bu turk insanina ozellikle kendi secmenlerine en guzel cevaplari veriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    &#8224;
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Radyasyonlu cay icende bumuydu yoksa

Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

Alıntıları Göster

• Bu adam bakan olarak mallikta ve yalancilikta zirveye oynuyor

Tam 90 larin aymaz yuzsuz hukumetlerinin adamlari gibi

Vardi bi salo cayda radyasyon yok bakin ben iciyorum diyen

Sonuç kısmını okuyun crutzfeldt-jakob CJD halk dilimde deli dana hastalığı. Tarih 15.05.2018
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.