rüya içinde rüya diyorsun yani ![]() ![]() |
Bakan Albayrak: Döviz Kuru Benim İçin Önemli Değil, Oraya Hiç Bakmıyorum (6. sayfa)

-
-
-
tabi ya damadın tuzu kuru. paralar cukka. zaten tüm parası dolar üzerine olduğu için doları önemsememesi normal...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ogameciÇok basit
işçilerde biliyor patronun onlardan çaldığını
patronda biliyor işçilerin çaldığını
onun için ikiside rol yapıyor
arada biz kaynıyoruz
Alıntıları GösterKardeş ; halkı , bürokrat vepolitikacıyı güzel ve sade biçimde tarif etmişsin .
-
Ocak' taki merkez bankası yıl sonu dolar kuru tahminine bakayım dedim: beklenti 6.40
Merkez Bankası Beklenti Anketi'ne göre, yıl sonu TÜFE beklentisi yüzde 10,01'e gerilerken; yıl sonu cari işlemler açığı beklentisi 13.38 milyar dolar olarak kayıtlara geçti. 2020 yılı sonu dolar kuru beklentisi ise 6.3527 TL'den 6.4079 TL'ye çıktı.
-
caps sandıydım harbi yüklemişler orayada, bu video kalkmış ama başka koymuşlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: integral77
2017 Kasım'ında 7700$ borç almıştım. O zaman dolar ₺3.8 civarıydı. 3 yıl olmadan 2 katına çıktı dolar ve tabi ki benim borcum da...Faizsiz borç almışsın aslında veren için zarar bu... Fakat Türkiye'de emeğin değeri düşüyor daha doğrusu Türkiye'de toplam üretimin değeri düşüyor oysa Yunanistan bile Türkiye'nin yarısına yakın değerinde üretim yapıyor veya hizmet üretiyor... Bu nedenle daha fazla emek karşılığı TL ödemek durumunda kalacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyle bir aciklama yaptigina gore dolar firlicak tepkileri kesmeye calisio onceden
-
Televizyona çıkıp milletle dalga geçmek gibisi yok la valla büyük başarı şahsen ben yapamazdim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yaw he he
Aa doğru buzdolabı satışları patladı napcan doları işsizliği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF49CD023 -- 30 Eylül 2020; 1:54:40 >
Hiçbir yorumu okumadım ama herhangi bir yorumda bu adamı haklı çıkarmaya çalışan biri kesin çıkmıştır yine.
quote:
Orijinalden alıntı: HULKBABA
Hiçbir yorumu okumadım ama herhangi bir yorumda bu adamı haklı çıkarmaya çalışan biri kesin çıkmıştır yine.merhaba..
ilginctirki yok..yava$ yava$ troller donekler ye$iller beyinsiz aptallar ot gibi yasayip malum kanallarla beyni yıkananlarda artık bu durumlari savunamiyor... gün gelicek bunlari savunduklarini bile inkar edicekler..cebini dolduran yükünü tutan zaten iz birakmadan kayboluyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 30 Eylül 2020; 2:7:25 > -
Abi seçim günü gene kanar bunlar 1000TL’ye. Gerçi seçime kadar 3000 verirler, hersey malum 3 katına çıkar o güne kadar. 3k lari da yeni basıp dağıtırlar. Gene olan bize olur
merhaba
200 gram çaya 1 yardim paketi altinda 100 tl koliye 30 tane kömüre ülkenin gelecegini satma zihniyeti ve o zihniyete inanlari asla savunmuyorum..kendilerini dü$ünmuyolarsa gelecekteki cocuklari adina bunu yapmamalari lazim..ama birde $u aci gercek varki,bu ülkedeki insanlari 200 gram cayla 30 adet kömürle kandirmak hangi ahlaka yaki$ir ve onlari bu duruma mecbur edip bundan yararlanmak ne kadar dogrudur...bunlarida sorgulamak gerekli..
-
Damat harikakar diyarında part 2
Düşünce (düşerse) nasıl da düşürdüm ama diye şov yapar, sorun yok. Alıştık. Çift kişilikli hepsi...
Tebrik ediyorum artik kizamiyorum 80 milyonun karşisina cikip dalga geciyor acik acik ve yine secilirler seçimde :D bu dünyada cenneti yaşiyorlar imrendim şuan.Oyunlarda böyle npc yok oyunda bu sekil davranamazsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 30 Eylül 2020; 4:26:16 >
Ya bunlar hakikaten Allahsız,kitapsız,vicdansız mossad ajanı birini koysanız ülkenin başına bundan daha kötü hale getiremezdi.
Yakında dolara haber yasagı gelirse şaşırmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X