Şimdi Ara

baidu web browser.deneyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklınıza gelecek her türlü browser zaman içerisinde tarafımdan kullanılmış test edilmiştir.web dünyasının pastasını iki browser paylaşmaktadır.chrome ve mozilla peki bunlara alternatif yok mu?tabi ki var mesela ben maxthon kullanırım ana browserim o dur.ancak bir browser var ki hız konusunda övgüyü hakediyor.baidu web browser gücünü T5 motorundan alan browser chrome üzerine inşa edilmiş mutlaka deneyin başlıca özellikleri.
    dahili torrent istemcisi-ekran yakalama-video indirme-mause hareketleri-video pop-up player bütünleşik olarak geliyor.tek kötü tarafı türkçe dil desteği yok ama chrome'yi ezberlediğimiz için problem olmuyor.
    buyrun indirinhttp://en.browser.baidu.com/
    NOT:internet explorer-mozilla-chrome'da bulunan yer imlerinizi tek tıkla alabiliyorsunuz.

• Birincisi adı Spark Browser,
    İkincisi Flash video yakalaması ve dahili download manager'ı süper ötesi.
    Bir sitedeki videoyu indirmek istiyorsan veya bir download işin varsa 3. parti download manager'a falan hiç gerek yok, bununla çok rahat halledebiliyorsunuz. Yalnız ram i biraz fazla kullanıyor.
    Kullanmak isteyenler için dahili torrent istemcisi de çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikjk -- 22 Ekim 2014; 1:18:27 >
  • halikjk H kullanıcısına yanıt
    birincisi isim düzeltmesi için teşekkürler ikincisi madem düzelticez tam düzeltelim değil mi?
    üçüncüsü BAİDU SPARK BROWSER
  • Bütün tarayıcıları test ettim. Spark'ı bugün denedim ve işe yaramaz. Bütün hepsi chrome altyapısında boşuna uğraşıyorlar. "Chrome - Firefox - Opera - Yandex(15'inci sürüm)" dışında başka bir tarayıcı kullanılmaz.
  • Opera- Yandex 'de chrome altyapısı zaten. Piyasadaki tarayıcıların %80'i zaten chrome altyapısı kullanıyor. Bunları birbirinden ayıran artık hız, stabilite falan değil. Senin ihtiyaçlarına ne kadar iyi cevap verebildiği. Spark'ın artılarını yazdık yukarıda, bu özellikler senin kullanımını kolaylaştırıyorsa kullanırsın yoksa chrome kullanmaya devam edersin.
  • baidu spark browser da ayrıca izlediğin video nun [yotube dan veya herhangi bi yerden ] direkt olarak mp3 ünü indirebiliyosun.. çeşitli sitelere link kopyala yapıştır derdiyok veyahutda idm vb ile indir sonra video convert ile çevir derdi yok
  • Akşam deneyeceğim arkadaşlar, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Comodo Dragon'a benziyor biraz sanırım. En azından dahili video yakalayıcı özelliğini Comodo Dragon'da görmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin208

baidu spark browser da ayrıca izlediğin video nun [yotube dan veya herhangi bi yerden ] direkt olarak mp3 ünü indirebiliyosun.. çeşitli sitelere link kopyala yapıştır derdiyok veyahutda idm vb ile indir sonra video convert ile çevir derdi yok

Firefox'ta da bu bir eklenti ile mümkün.
  • İnternette güvenlik, mahremiyet önemli derseniz firefox derim.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    ben direk internetten uzak durun derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 7 Kasım 2014; 22:59:21 >
  • Vur dedik öldürmüşsün:)
  • spark'ı da kullanmış birisi olarak söylüyorum. Mozilla ve Chrome kullanılabilirliği en iyi olan tarayıcılardır. Madem böyle siteye kopyalamadan **** şunu bunu yapalım gibi dertleriniz var o zaman mozilla firefox kullanabilirsiniz. Herhalde Mozilla'nın eklentileri ile getirdiği kolaylıkları saymaya başlasak birkaç sayfa yazarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayacondıos

spark'ı da kullanmış birisi olarak söylüyorum. Mozilla ve Chrome kullanılabilirliği en iyi olan tarayıcılardır. Madem böyle siteye kopyalamadan **** şunu bunu yapalım gibi dertleriniz var o zaman mozilla firefox kullanabilirsiniz. Herhalde Mozilla'nın eklentileri ile getirdiği kolaylıkları saymaya başlasak birkaç sayfa yazarız

flash plugin container derdini de bi anlatsana.

flash pluginini kaldırdım öyle kullanıyorum. ikde bi çöküp duruyor
  • 2016 yılının en iyi tarayıcıları; http://www.profesyonelindir.com/category/internet-tarayici/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin oz -- 21 Nisan 2016; 18:48:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin oz

2014 yılının en iyi tarayıcıları belli oldu; http://technopro360.com/sizce-en-iyi-wep-tarayicisi-hangisidir.html

Bu herif öyle dememiş:
    https://www.biliste.com/en-iyi-browser-2014/2/

• Ben de pekçok tarayıcı kullandım şuanda tarayıcı arayışı içindeyim ve öneriniz varsa alayım;ancak önce birkaç gözlemimi paylaşmam lazım.
    İnternet explorer: Bence güzel bir tarayıcı sık kullanıları iyi, idm'le uyumu sorunsuz ancak bana açılışı biraz yavaş geliyor ve ie11'den ie10'a sürümü düşüremediğim için kullanmıyorum (admuncher ie11 ile uyumsuz.)
    Chrome: Şuan kullandığım tarayıcı malesef adres çubuğunda yazarken arama önerileri ve geçmiş sorunu olduğu için canımı sıkıyor. Bir de sık kullanılar çubuğuna eklediğim klasörlerde siteyi yeni sekmede açarken sıkıntı yaratıyor (klasör kapanıyor)
    Firefox: Beğendiğim bir tarayıcı; ama bence eklenti sayısı çok fazla bu avantaj mı yoksa dezavantaj mı bilemiyorum, bunda da yine adres barında sıkıntı yaşıyorum. Ayrıca tarayıcıdan çıkıp tekrar girmek istediğimde açılmayıp uyarı vermesi en sıkıntılı durum.
    Yandex: Dün bir deneyim dedim, arama çubuğunda yine sıkıntı yaşadım, yani girdiğim bir sitenin başlığındaki sözcüğü yazdığımda siteyi bulamıyorum. Bir de idm'le bir türlü video indiremedim, %100 indirip, birleştirme hatası veriyor.
    Opera: Yaklaşık 1 haftadır deniyordum ki dün sildim. IDM ile tam uyumlu göremedim, bir video açtığımda idm'in sembolü sayfanın saçma sapan alakasız bir yerinde çıkabiliyor. Bir de epeydir güncellenmemiş sanırım. Yeni sekme açtığımda boş sayfa ya da belirlediğim bir sayfa açılsın istedim, hatta bunun için eklenti yükledim fayda etmedi.
    Safari: 5.1.7 sürümünden sonrasını bulamadım, hiç yüklemedim
    Maxthon: Dün yükleyip sildim, açtığımda sayfayı biraz geç yükler gibi oldu, sonra da hata verip kapandı. Canım sıkıldı sildim.

Nitekim Chrome'a geri döndüm, ama önceki bir ie sürümüne geçebilmeyi ya da idm,admuncher,siteadvisor,wot gibi önemli eklentileri destekleyen hatası,sıkıntısı az olan güncel bir tarayıcıya geçmeyi isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 4 Ocak 2015; 17:21:03 >

• aslında arama sonuçlarında ben de sıkıntı yaşıyorum. Misal yandex browserda arama önerilerini devre dışı bırakırsan geçmişteki sonuçları tam fonksiyonel gösteriyor. Ha, arama önerilerinden oluyorsun. Arama önerilerini açarsan geçmiş sitelerin başlıkları tam çıkmıyor. Yani internet explorer'daki gibi ikisinden bi arada tam yararlanamıyorsun hocam. Varsa çözüm önerisi olan söylesin; ama ben çok araştırdım bulamadım yani.
  • Şu an chrome kullanıyorum çok ta memnunum..aslına bakarsanız hepsinin kendine göre bir üstünlüğü mevcut...farklı sitelerde farklı tarayıcıları önde göstermeleri bu sebeplerden olsa gerek..güncel tarayıcıları aynı zamanda lisanlı pro sürüm program kampanyalarını bu siteden ulaşabilirsiniz...http://technopro360.com/
  • En iyisi comodo tarayıcı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha şahsi fikrim.

Bing ve Yandex'ten çok daha başarılı Baidu.

Adamlar yapmış aga ya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.