Şimdi Ara

Bahçelievler Trafik Tescil Şube Müdürlüğü Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mini Cooper Marka aracımı alırken geçici tescil belgesini almış ve ruhsat kağıdının tarafıma gönderilmesini beklemiştim. Bugun muayene için gittiğimde ağır kusurlu olarak muayeneyi geçememe sebebim ise , aracın 4 kişilik olduğu halde 5 kişilik yazılmasıymış. Bu lanet olası ülkede herşey o kadar saçma işliyor ki, 1 saat muayene bitsin diye dışarıda donduğuma mı yanayım? muayene bittikten sonra muayeneden geçemediğime mi yanayım? Bahçelievler Trafik Tescil Şube Müdürlüğünün hatasına mı yanayım?

En önemli şeylerden biri de bu ruhsat kağıdı değişimi için benden 80 TL kağıt değişim ücreti talep ediyorlar buna mı yanayım? Kendi hataları ödemem diyorum bizi bağlamaz diyorlar resmen. Adamların salaklığı yüzünden 80 tl parayı ödeyip tekrar muayene için randevu alıp aracı muayeneye götürmem gerekecek.

Pes diyorum, hakkımı arayacağım ama adamlar o kadar gevşek ki ne yaparsan yap diyorlar resmen rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerB -- 12 Aralık 2013; 13:44:00 >

• Cumartesi aynı olay benimde başıma geldi.(Rcz)Ruhsatı aracın çıkış bayisine gönderdim ücretsiz düzeltecekler.
  • benimde şase numaramı yannış gırmışler
    yıldızlı bi memura durumu izah ettim
    80 tl vermeden 2 saat sonra gel al dedi
    düzeltmişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şubede benim eski araç dizel olmasına rağmen benzinli yazılmış.
    Ben tabi gerçeği öğrenene kadar bekledim. Aracı satan firmanın tescil işlemleri için kiraladığı muamelecinin hatası olduğu ortaya çıktı.
    Hatta orada arşive inip hatayı bulan hanımefendi ki bizzat beni de yanında götürdü ve hatayı gösterdi.

Bir de ülkede başımıza gelen en kötü olay sizinki kadar olsun. Millet kimvurduya gidiyor valla. O kadar üzülmeyin. Sıcak bir çay ya da kahve bu havada iyi gider. Bozmayın moralinizi.

Bu memleketin sorunudur. Afedersiniz ama çöp toplayan bir kimse bile en iyi toplayıcı olmak için gayret göstermezse memleket ileriye gidemez. Ekmeğine, ekmeğini yediği yere ihanet edenlerin bu kadar fazla olduğu 2. bir ülke yoktur.
  • Geçmiş olsun...Her konuda,her alanda bir aşağı iniş mevcut ne yazık ki ülkemizde...Kalite sıfıra inmek üzere...
  • gercekten insanlari magdur ediyorlar senelik izindeydim sorun yok ama isgunumde olsam gel sira bekle sogukta son muayene yap sonra kabul edilmesin tekrar git isleri hallet gel , devlet dairelerindeki mantik bu kadar ucuz olmamasi gerekiyor. Seneler once levent kirca olacak o kdar da bu konularla dalga gecerken izler gulerdim, gercekten fena durumdayiz
  • Benim de ehliyete sınıf kısmını yazmamışlar. Baskı hatası diye 50 TL dediler yeniden basmaya. Bastırmadım ama çevirmede polisler sıkıntı çıkarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Avukatlık Hizmetleri
    4 ay önce açıldı
    bmw trafik tescil ücreti
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polis okadar dokunulmaz okada yetkiliki kendilerini şerif sanıyorlar istediklerini yargilayip ceza verme yetkileri var zaten yasasın polis devleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ulke alem abi ben yildim gercekten allah sonumuzu hayir etsin bunlarla
  • Terkedicegiz gencler olarak bu ulkeyi kalkinmaya hakki hic yok
    Bukadar rezil sacma sistem hic bir yerde yoktur
    Bunlarin farkinda olan gencler goc edin cocuklarinizi iyi ulkelerde dogurtun
    Yazik..

• quote:

Orijinalden alıntı: MesutO

Aynı şubede benim eski araç dizel olmasına rağmen benzinli yazılmış.
    Ben tabi gerçeği öğrenene kadar bekledim. Aracı satan firmanın tescil işlemleri için kiraladığı muamelecinin hatası olduğu ortaya çıktı.
    Hatta orada arşive inip hatayı bulan hanımefendi ki bizzat beni de yanında götürdü ve hatayı gösterdi.

Bir de ülkede başımıza gelen en kötü olay sizinki kadar olsun. Millet kimvurduya gidiyor valla. O kadar üzülmeyin. Sıcak bir çay ya da kahve bu havada iyi gider. Bozmayın moralinizi.

Bu memleketin sorunudur. Afedersiniz ama çöp toplayan bir kimse bile en iyi toplayıcı olmak için gayret göstermezse memleket ileriye gidemez. Ekmeğine, ekmeğini yediği yere ihanet edenlerin bu kadar fazla olduğu 2. bir ülke yoktur.

Sonuna kadar katılıyorum, ekmeğine ihanet ediyor bu adamlar.

Bir birey herşeyden önce işini hakkıyla yapmalı. Çok kurum gördüm, kamu kuruluşlarının çoğu( hepsi değil) keşmekeş ve bürokrasinin uçlarında fakat emniyet, bu olayın zirvesini temsil eder durumuna gelmiş. İnsanları adeta yıldırıyorlar. İnsanlar, işleri güçleri olduğu halde, tıkalı hizmet hatlarıyla yuzyüze, saatlerini hatta günlerini boşa harcıyorlar, bunun üzerine bir de çözüm odaklı olmayan memurların eklenmesiyle işler tam anlamıyla içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

• Esas gerzeklik bu kusurun ağır kusur sayılıp aracın trafikten men edilmesine kadar sürecin devam edebilmesi.. Nesi ağır olabilir ki bu kusurun?
    Motosikletlerde bi dönem çok yapıldı bu hata, 1 kişilik yazılıyordu ve ağır kusur alıyordu.. Arkaya kimseyi alsan da almasan da nasıl ağır bir kusur olabilir ki ruhsattaki bu bilgi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 13 Aralık 2013; 15:14:59 >
  • Ben biliyorum o dediğin yeri.
    100 liraya satın almistik orayı biz

Bi araba aldık Samsun'dan gittik oraya plaka ruhsat çıkartıp arabayı istanbulda bırakıp aksam doneceğiz bilet aldık.
    Neymiş randevu yokmuş. Randevu alın yarın gelin diyor. diyoruz bilet aldık doneceğiz yok olmaz etmez.
    Iyi dedik kapıdan ciktik solda sigortacilar var girdik birine 100 lira verdik gitti şubeye halletti geldi!!
    Aksam 4 de aldık plakayı ruhsatı.

Ben bu duruma 100 liraya satın aldık orayı diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_KuRTuLuS -- 13 Aralık 2013; 15:59:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.