Bildirim
Bahçeli: Erdoğan'a söylediğim sözlerimin arkasındayım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sayın Bahçeli saadete yakın oy alacaksın ve bunu hak ettin hadi eyvallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahçeli en dürüst siyasetçidir. Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu ona başbakanlık teklif etti adam elinin tersiyle itti. Adam açık ve net söylüyor önce VATAN
İsinize gelen seyleri soyleyince durust tabi 2-3 yil once adama demediginizi birakmiyordunuz. Size gore rte tarafinda olan herkes vatan sevdalisi, cunku siz devletr degil akpye sevdalisiniz.
Bu zamanda makam mevki için arkadaşlarını satan bir çok kişi var devlet bey bunu yapmadı. İşimize geldiği için değil olması gerekeni yapti. Kemal Kılıçdaroğlu gibi yurtdışina gidip ülkeye turist gelmesin. Türkiye'ye ekonomik ambargo uygulayın AKP'nin oyu düşecektir diye yalvarmadi. Kanal b AKP'nin oyu düşmesi için her türlü p... Yaparız diyen gazeteci bozuntusuna eyvallah eden kemaldir.quote:
Orijinalden alıntı: Zerathull
İsinize gelen seyleri soyleyince durust tabi2-3 yil once adama demediginizi birakmiyordunuz. Size gore rte tarafinda olan herkes vatan sevdalisi, cunku siz devletr degil akpye sevdalisiniz.
http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=41096%27 Ya bırak Allah aşkına, ne karşılığında bunları söyleyen adam neden böyle çark etti acaba? RTE bir anda gözünde nasıl böyle değişti? Boş yapma lütfen alakasız şeylerle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 20 Haziran 2018; 21:8:53 > -
Mhp akp yi desteklerse herşeyi vatan için yapıyor yavv akpyi desteklemezse bunlar kafatasçı bunlar fatiha okumayı bilmez bu çocuk nedir bilmez.
Hdp liler ikinci turda inceye verirse pkk lı akpye oy verirse kürt kardeşlerimiz. -
Ne değişti diyorsun. 15 temmuzda darbe girişimi oldu. Devlet bahçeli bunu gördü. Amaç mhpyi de ele geçirmekti sonrasında CHP MHP ve HDP ittifakı olacaktı. Bahçeli heveslerini kursağında bırakınca darbe girişimi oldu.quote:
http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=41096%27 Ya bırak Allah aşkına, ne karşılığında bunları söyleyen adam neden böyle çark etti acaba? RTE bir anda gözünde nasıl böyle değişti?Boş yapma lütfen alakasız şeylerle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 20 Haziran 2018; 21:19:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Darbeden sonra Erdoğan bir anda ülke için en iyisi oldu öyle mi? Bırakın bu işleri. Adamın görüşüyle ne ilgisi var, sanki diğer partiler mi yaptı darbeyi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 20 Haziran 2018; 21:20:20 > -
Eğer MHP de ele gecmis olsaydı zaten 7 Haziran'da akp gitmiş olacaktı. Yani kendisine altın tepside başbakanlık verildiği halde bu adam dürüst biridir. Chp miting meydanlarında onların isimleri haykırrken CHP'li seçmen çılgınca neyi alkisladigini bilmeden alkisliyordu.quote:
Darbeden sonra Erdoğan bir anda ülke için en iyisi oldu öyle mi? Bırakın bu işleri. Adamın görüşüyle ne ilgisi var, sanki diğer partiler mi yaptı darbeyi?
Ya neyse alakasız alakasız şeyler konuşuyorsun uzatmaya gerek yok. Tarihin en büyük dönüşünü yapan adamdır Bahçeli ötesi yok. Arkada başka bir hesap var olay açık. -
Ak parti seçmenleri de Bahçeli'nin Erdoğan'a ettiği hakaretleri sahipleniyor:)
He devlet için o yüzden ittifak siye bir şey uydurdular.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Düne kadar Kürt yoktur kart kurt sesidir diyenler bugün Kürtlerden medet umuyor. Ahmet kayayı linç eden CHP'nin loser gazetecileri şuan sözcü de çoğu hdpye oy verin diye yalvarıyor. Bunları unutanlar varken vatan için kişisel hesaplar bir kenara atılırquote:
Orijinalden alıntı: Buzmavisi
Ak parti seçmenleri de Bahçeli'nin Erdoğan'a ettiği hakaretleri sahipleniyor:)
Kardeş o kadar şey yazmışsın ama Bahçeli'nin hakaretlerini sahiplendin mi? Bu yüzden mi cevap yazıyorsun? Eğer Bahçeli'nin Erdoğan'a ettiği küfürleri sahiplenmiyorsan niye cevap yazıyorsun bana? Ben sana söylemedim ki ben sahiplenenlere yazıyorum.
Kadın çok tatlı.
Siyaset arenasında dürüst pek yoktur lakin en iyisi odur. Bahçeli'nin çoğu söyledigi doğru lakin hatalı olduğu noktalar da vardır.quote:
Orijinalden alıntı: Buzmavisi
Kardeş o kadar şey yazmışsın ama Bahçeli'nin hakaretlerini sahiplendin mi? Bu yüzden mi cevap yazıyorsun? Eğer Bahçeli'nin Erdoğan'a ettiği küfürleri sahiplenmiyorsan niye cevap yazıyorsun bana? Ben sana söylemedim ki ben sahiplenenlere yazıyorum.
Gerçekten ya bilmiyorsun ya da dezenformasyon yapıyorsun.
O kart kurt hikayesi chp’yi kapatan, kendine milliyetçi muhafazakar diyen cuntacılardan geldi.
90’lı yıllarda Baykal liderliğinde hazırlanan kürt raporu diye aratırsan, cumhuriyet tarihinin belki de en gerçekçi ve cesur raporunu görürsün.
Vicdansız olmayın, kul hakkı yemeyin, yalan da söylemeyin. Nacizane tavsiyemdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 20 Haziran 2018; 23:19:28 >
Rapor başka birşey dostum.akp o cuntayı yendi. Yenerken karşısında sadece cunta yoktu. Karşısında CHP de vardi. Cumhuriyet mitingi adı altında cunta göreve çağrıldı. Oda yetmedi. 411 el kaosa kalktı diyen gazeteci gazeteciler ve siyasetçiler (bunun içinde Kemal ve Muharrem de var) Buda yetmedi kapatma davası. Bu cesaret sadece akp vardı. Darbe olursa ilk tankın önüne ben cikicam diyipte bakırköy belediye başkanın evinde saklanan biri yoktu.quote:
Orijinalden alıntı: cemsinan
Gerçekten ya bilmiyorsun ya da dezenformasyon yapıyorsun.
O kart kurt hikayesi chp’yi kapatan, kendine milliyetçi muhafazakar diyen cuntacılardan geldi.
90’lı yıllarda Baykal liderliğinde hazırlanan kürt raporu diye aratırsan, cumhuriyet tarihinin belki de en gerçekçi ve cesur raporunu görürsün.
Vicdansız olmayın, kul hakkı yemeyin, yalan da söylemeyin. Nacizane tavsiyemdir.
-
Başka bir şey filan değil. Okudun mu raporu?
O günün Türkiyesi için kürtler adına da ülke adına da olağanüstü ilerici bir hamleydi.
Cunta kendine milliyetçi mukaddesatçı muhafazakar diyen herkesin önünü açtı hiç kendimizi kandırmayalım.
Sonra cemaat kumpasları geldi.
O gece saklananlar ve saklanmayanlar açısından akp ve chp temsilcileri arasında fark yoktu.
Ben Aykut Erdoğdu’nun üstü başı toz içindeki fotoğrafını gayet iyi hatırlıyorum. O gün meclise sahip çıkan milletvekilleri arasında chplisi de akplisi de vardı. Liderler zaten ortada değildi. Kılıçdar çıkmadı da diğeri mi çıktı? Koruması ne dediyse onu yaptılar işte.
Ayrıca son darbede cehapenin işi akp’den daha zordu. Atatürkçü subayların da darbeye katıldığı istihbaratları iletildi ki chpliler cemaat denilen teröristlerle bir olsun diye. Kılıçdar yine de basitçe demokrasiden yanayız dedi. Bitti.
Kemalist subaylar asla katılmadılar. Zaten cemaati bitiren de bu oldu. Kumpasladığın adamlar seninle darbe yapacak he mi?
Biz size döneriz hadi canım hadi gülüm. O subaylar intikamcı davransaydı ülke felakete sürüklenirdi. Kılıçdar’ın tek yanlış demeci de hem cehapeyi mahvederdi hem de kaosu derinleştirirdi. Hata yapmadı orada.
En Beğenilen Yanıtlar

İsinize gelen seyleri soyleyince durust tabi
![]() |
Mhp akp yi desteklerse herşeyi vatan için yapıyor yavv akpyi desteklemezse bunlar kafatasçı bunlar fatiha okumayı bilmez bu çocuk nedir bilmez.
Hdp liler ikinci turda inceye verirse pkk lı akpye oy verirse kürt kardeşlerimiz. ![]() |
Benzer içerikler
- parayla diploma veren üniversiteler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- erlik kimdir
- defacto boykot mu
- lösev'e bağış yapanlar yorumları
- togg yeni kampanya
- iphone fiyatları zam
- twitter ifşa
- 2024 en çok satan arabalar
- tango yasaklandı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X