Şimdi Ara

Bahar alerjisi yasayan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu rezalet alerjiye sahip olan var mi? Hayatimi cok kotu etkiliyor ders bile calisamiyorum, hapsirma krizleri omrumu tuketiyor. Ben kendimi yillardir soguk algınlığına sahip saniyordum cahillik iste aylar boyu surunce bahar alerjisiymis. Aerius isimli hapi kullaniyorum ama fayda etmiyor... Gozlerim yaniyor suan. Su aylari atlatsakta seneye kadar kurtulsam su alerjiden. Nisan mayis haziran aylari olum aylari resmen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O ilacı aksatmadan kullanman lazım, kabul biraz uyku yapabilir ama deli gibi hapşırmaktan iyidir.ve her alerjin azdığı zaman tekrar hap tedavisine başlamalısın.umarım ileri seviye değildir, geçmiş olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sabah en az 50 kere hapşuruyorum. Burnum delice akıyor, peçete dayandıramıyorum. Ama öğlene doğru falan azalıyor hapşurmalar ve burun akıntıları akşama doğru dahada düzeliyorum neyseki. Sabahları hapşurmaktan dayak yemiş gibi görünüyorum. Çok halsizlik yapıyor.
  • ben de bahar alerjisi var.malesef kulağım, gözüm kaşınıyor, burnum akıyor, sürekli hapşırıyorum.deloday diye bir hap kullandım mavi renkli.Günde 1 kere alıyorsun bir şey kalmaıyor.4 yıl kullandım artık fayda etmiyor ben de değiştirdim.zytrx ona benzer bir hap alıyorum gayet güzel etki gösteriyor .Çok şükür.1 ay sürüyor.Tavsiyem doktora gidin eczacınıza danışın daha farklı bir hap kullanın...Hap isimleri tavsiye değildir.Doktora mutlaka gidin...
  • aynısını bende yaşıyorum çok lanet bişey hele gözlerin kaşınmaşı

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

ben de bahar alerjisi var.malesef kulağım, gözüm kaşınıyor, burnum akıyor, sürekli hapşırıyorum.deloday diye bir hap kullandım mavi renkli.Günde 1 kere alıyorsun bir şey kalmaıyor.4 yıl kullandım artık fayda etmiyor ben de değiştirdim.zytrx ona benzer bir hap alıyorum gayet güzel etki gösteriyor .Çok şükür.1 ay sürüyor.Tavsiyem doktora gidin eczacınıza danışın daha farklı bir hap kullanın...Hap isimleri tavsiye değildir.Doktora mutlaka gidin...

Bende uzun zamandır zytrec kullanıyorum. Bu sene hiç bir faydası yok. Bu gün ağzım burnum gözüm birbirine girdi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün piknik yapalım dedik resmen zehir oldu günüm. Arabada bekleyerek geçirdim günü. Önceden vardı ama bu seneki kadar değildi. Nezle sanıyordum kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclock Makinesi -- 17 Mayıs 2015; 21:09:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aerius u akşam kullanıyorsun dimi? bendede bahar alerjisi var akşam kullanıyorum ertesi gün 16 ya kadar günü kurtarıyor. daha önceleri bu hapı bende bilmiyordum sürekli gözlerimi kaşımaktan gözüm kıpkırmızı oluyodu etrafı göremiyodum hele birde boğaz kaşıntısı boğazımı koparım elimle kaşıyasım geliyodu çok sinir bozucuydu
  • Mavi küçük haplar hayat kurtarır. Fakat 2 hafta max üst üste kullan kalp çarpıntısı yapıyor aksiyona gelme.

2 hafta önce hasta olur gibi oldum,atlattık. Baharı temiz bir şekilde geçirmek istiyorum.
  • Ben her bahar öksürüyorum başladı bende de geçen hafta. Geçen sene çok kötüydüm boğulma derecesine gelmiştim ardarda 1 dakika boyunca öksürüyordum nefes alırken de dilim boğazıma giriyor nefes alamıyordum falan çok kötü ya. 1 ay Sürüyor ama ne yapacağım bakalım

• Ilk 2 hafta deli gibi burun akintisi hapsurma son 2 hafta deli gibi okusuruk le geciyor mayis benim icin

• Çok iğrenç bir durum yaşamaktayım,gözleriniz kıpkırmızı olur,kaşınır.Burnunuz akar çok feci biçimde,nefes alış verişiniz zorlaşır.İlaç kullanmıyorum ben durum bunlar.
  • Bende de var, ama ilaçlar pek fayda etmiyor benim bünyeye. Küçükken aşısını bile oldum yıllar boyunca bana mısın demedi.
  • Bana doktor xyzal mi ne vermişti onu kullanıyorum, burnumun akıntısını alıyor hapşırmaya çözüm bulamadım henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hırka

aerius u akşam kullanıyorsun dimi? bendede bahar alerjisi var akşam kullanıyorum ertesi gün 16 ya kadar günü kurtarıyor. daha önceleri bu hapı bende bilmiyordum sürekli gözlerimi kaşımaktan gözüm kıpkırmızı oluyodu etrafı göremiyodum hele birde boğaz kaşıntısı boğazımı koparım elimle kaşıyasım geliyodu çok sinir bozucuydu

Hocam yatmadan hemen once aliyorum. Ilk kullanisimda ertesi gün sifir alerji gordum sevindim kendi kendime. Sonra kullandikca azaldi etkisi yada benim alerjim artti. Bir gun annem alerjimi unutup odamin camini acmis gece 4 gibi bi uyandim ölüyorum sandım burnum Çeşme gibi akıyor.

• bendede vardı iyileştim sayılır bir kerede 10 kere üst üste hapşırdığımı gördüm ciğer falan kalmadı resmen hayattan bezmiştim artık yakalanmam inşallah
    Allah şifa versin hepinize
  • Bendede bahar alerjisi var lanet olsun

• Malesef bu illet bende de var arkadaşlar.Bahar yaz aylarında sürekli hapşırıyorum arka arkaya sabahları burnum hep tıkalı oluyor.Ben özel hastaneye gitmiştim.Fixdual diye bir ilaç yazdı doktor.35 lira gibi fiyatı var.Zor bulunur biraz.Geceleri yatmadan önce günde bir defa alıyorum.Faydası oluyor mu çok değil ama bir süre rahatlatıyor.Bir diğer yöntemim de bitkisel olarak yemeklerin yanında tere otu yiyorum.Az çok faydası oluyor.Ama dediğim ilaç iyidir.Bu aralar iyi gibiyim bakalım allah herkese şifa versin.
    Edit:Ayrıca öğle vakitleri bu sıcak havalarda çıkmayın dışarı gezmeye tozmaya mümkünse çünkü çok etkiliyor beni sizide etkiyebilir.Akşam vakitlerine doğru bir şeyim kalmıyor fazla mümkünse sıcak havalarda çıkmayın dışarı.İnanır mısınız bu hafta pazara gidecektim işe çalışmaya zorla 2 saat dayandım.Afedersiniz çeşme gibi aktı burnum çok kötü oldum.Çalışamaz hale Geldim.Neyse ki gece cafede işe girdim en azından serin serin bir şey olmuyor benim rahatsızlığım bu yönde arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyın397 -- 18 Mayıs 2015; 0:24:50 >

• ben kendimi bildim bileli yaz kış hapşuruyorum hafif bir esinti bile hapşurmama yetiyo bazen en kötüsü hapşurunca duramıorum burun spreyi kullanıyorum kullandıktan snra sürekli hapşuruyorum ufak bi darbe bile hapşırtıyor burun eti aldırdığımda korkmuştum ameliyatta hapşururum diye ama olmamıştı neden olur bu
  • Bende var 3 senedir.askerde iyicene azmişti.bu sene çok şükür iyiyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.