Çavuş
05 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
359942 Gün Cezalı
356845 gün 20 s. 38 dk. kaldı
Gönderileri
Beyler kıza yollayayım mı sizce kızın bende gönlü var mı belli değil konuşuyoruz whatsap'dan filan ama bilmiyorum şiir okumayı çok severim filan dedi benimde aklıma şiir yazmak geldi ona akrostiş yazarsam hoşuna gider diye düşündüm.Kız okuyunca ne düşünür sizce kızar mı
Zor değil seni sevmek
Ellerini defalarca öpmek
Benim işim seni sevmek
Asla kopamayız biz
Ne bu dünyada ne ahirette
İnsan mutlu oluyor seninle birlikte
Bu ay nefsimizden arındığımız aydır.Tüm gün oruç tutup iftardan sonra mastürbasyon yapmanız nefsinizden tam olarak arınamadığınız anlamına geliyor.Ayrıca bu ay'da çok az besin aldığımızdan sanıyorum üstüne mastürbasyon yaparsanız vücut güçsüz kalır sivilcelerde artış olur.Eski ramazanlarda bana öyle olmuştu.Hiç sivilce çıkmayan arkadaşımda 6-7 tane sivilce çıkmıştı.Bu olay sigara içki gibi bağımlılık 11 ay düzenli yapıyorsunuz 1 ay dinlendirin
not ortalamam ilk dönem 1.00 ikinci dönem 2.00 çaprazamı kalmış oluyorum şimdi. yaz okulundan ders alıp ortalamamı yükseltirsem çapraza kalmaktan kurtulur muyum şimdi 1. dönemi tekrar etmek mi zorundayım 2. sınıftan ders alamıyor muyum?
Çanı 57 olan bir derste not ortalamam 60 olursa harf notum ne olur şimdi bütünlemeden 70 alırsam ortalamam 61 oluyor ders şu an DD CC olur mu 61 olursa daha yüksek mi almam gerekiyor CC olması için
Böyle bölümmü olur sabahın 8 i izledim hiçbir şey yiyemiyorum bu nasıl bölümdür iştahım kaçtı moralim bozuk psikolojim bozuldu napcam beyler yardı edin
kafasına 1 lira fırlatırdım parayı almak için dururdu o sayede kaçardım
...
evet nasıl sürülür
Örneğin şunu yapsam ceza alır mıyım ?

Hakkında
Forum İmzası:
imzam kural dışı değil bir kere tamam mı ?
Hakkımda:

Benim güzel sevgilim karıncayiyen yiyen adam

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 529
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.220 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 482 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.