< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 1 Şubat 2018; 0:17:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 1 Şubat 2018; 0:17:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiyatlarına birşey demem ama tek güzel yanı ne satıyorsa camına fiyatını yazmış. Bunun her lokantada zorunlu olması lazım.
|
ben henüz yemeklerini deneme fırsatı bulamadım,ama kasada fazla fiyat çıkıyor diyenler hiç itiraz etmiyormu bu duruma?ben fiyatını hesaplamadığım yemeği zaten yemem,fiyat dışarda yazan ile aynı çıkmıyorsa,önce itiraz edip sebebini sormak gerekir.
|
Yemeğe benzetmiş olmasınlar.
|
sadece bağcılar değil şirinevler sefaköy beşiktaş mecidiyeköy taksim bunlar benim bildiklerim, herşeyin fiyatı yazıyor ucuz zannediyorsunuz ama tepsiyi doldur doldur bir bakmışsınız kasadaki abi ışık hızıyla hesap makinesi kullanarak size 25 30 lira hesap cıkarmış ne aldım ben arkadaş, üstü patates püreli kaşarlı şeylerden korkun hesabı şişiriyor kuru pilava abanın iki tabak tavuk sote
üç tabak da yanına pilav üstü kuru yemişliğim vardı. |
Mecidiyeköyde ki yerlerine her zaman giderim.
Gerçekten çok temiz ve lezzetli. Mc donaldstan burgerkingden dominostan beş para etmez hamburgerlere pizzalara para vereceğinize gidip burdan yiyin daha iyi en azından karnınız adam gibi yemek görür. |
Balkan lokantası değil. BALKANLAR lokantası!
O yüzden beşiktaştaki ve diğer yerlerdeki balkan ile karşılaştırmayın. |
Kasadaki hesap makinalı adam.
![]() ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 1 Şubat 2018; 0:52:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|