Şimdi Ara

BAGCILAR BALKAN LOKANTASI SELFSERVİS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakim bey

İstanbul Caddesi üzerinde ykm ile Çetinkaya’nın olduğu sırada hocam. Ama adını net hatırlamıyorum başka bi şey de olabilir de konsept aynı birebir

çok teşekkürler hocam. ilk fırsatta yolum düşünce bi bakayım
  • sirkeci garının oradada vardı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 140karakter

aşırı kazık bizim orda 4 çeşit yemek 5 tl

hacim motor yaginin litresi bile 20 tl oldu sen hangi yağdan yiyorsun 😂

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coh sakat var kullanıcısına yanıt
    Camda yazan fiyatlar uygun ama o hesap makineli adamın katakulli yapıp geçirdiğini düşünüyorum

2 kişi gittik 2 kuru 2 pilav 2 tatlı 1 dilim ekmek yazılana göre 18-19tl tutması gerekiyor. O hesap makineli adam tak tuk bişeyler yazdı 32tl dedi

32tl ne ne aldık ki 32tl tuttu 40tl verir adam akıllı iskender yerdik. Daha da gitmedim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 1 Şubat 2018; 17:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu görünce, bugün mecidiyeköy deki şubesine uğrayıp yemek yedim.

kötü diyemem ama bana hitap etmiyor.

• Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    neyse onu dıyorum dayıoglu tıp merkezının yanındakı lokanta
  • quote:

Orijinalden alıntı: 140karakter

neyse onu dıyorum dayıoglu tıp merkezının yanındakı lokanta

kanka bi kac kez denedim geberiyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Fiyatlarına birşey demem ama tek güzel yanı ne satıyorsa camına fiyatını yazmış. Bunun her lokantada zorunlu olması lazım.

Kesinlikle. Geçen bir köfteciye gittim menü dahi yok, direkt köfte getiriyor adam. Ee haliyle usta ne kadar diye soruyoruz. Ne gerek var buna? Bir düzenleme gelmeli.
  • ben çok seviyordum ama artık gıcık kaptım kasadaki alenen geçiriyor.Ayıptır.Hesap makinası tak tuk 18-19 tl lan et döner yerim o paraya.

• @sL@N kullanıcısına yanıt
    Burada da var hocam 4 çeşit 6 lira diyorlar, çeşitlerden birisi mercimek/tavuksuyu/ezogelin, diğeri pilav ya da makarna, bir diğeri salata/yoğurt/ayrandan birisi, sonuncusu da ana yemek kuru/nohut/sebze belki de tavuk sote. Olabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: elmadilimi

Balkan lokantası değil. BALKANLAR lokantası!

O yüzden beşiktaştaki ve diğer yerlerdeki balkan ile karşılaştırmayın.

Bağcılarda bununda çakmasını yapmışlar desene...
  • Bu tip lokantalarda ayda birkaç kez yemek yerdim ama artık pek gitmiyorum.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/sefer-levent/esnaf-lokantasina-fabrikasyon-yemek-40715953
  • ben henüz yemeklerini deneme fırsatı bulamadım,ama kasada fazla fiyat çıkıyor diyenler hiç itiraz etmiyormu bu duruma?ben fiyatını hesaplamadığım yemeği zaten yemem,fiyat dışarda yazan ile aynı çıkmıyorsa,önce itiraz edip sebebini sormak gerekir.
  • Balkan Lokantası İstanbulda bolca var ancak isimleri ve sahipleri farklı benim bildiğim 3 çeşidi var Balkan Lokantası Self Servis,Balkanlar Lokantası Self Servis,Balkan Esnaf Lokantası
    Şirinevler ve Sirkecide Balkan Lokantası Self Servis bulunuyor sahibi Cengiz Balkan diğerlerinin sahiplerini bilmiyorum.Şirinevlerdekinde defalarca yemek yedim tavsiye ederim.Ancak Balkanlar Lokantası Esenlerde meydanda var onu Şirinevlerdeki kadar beğenmediğimi söyleyebilirim.Çorbaları güzel ve uygun fiyata.Haftasonları sanki biraz sulandırıyorlar gibi geldi ama günahlarını almayayım.
  • Mecidiyeköy’de ki fiyatlar da gayet makul. Genel de bende oradan yiyorum.
  • ÇıkarımSenleHerYola kullanıcısına yanıt
    Evet fiyatına göre kocaman tasta veriyorlar ancak ben de sulu olduğunun kanısındayım. Daha doğrusu mercimek çorbası içmiştim ve evdeki mercimek çorbası kıvamındaydı

• Kasadaki elemana fiyatlarını sormuyor musunuz cidden? Madem geçiriyor bari neye geçirdiğini meraktan sorar insan

• Hakikaten yav. Kasada geçiriyorlarsa sormuyor musunuz biz şunları yedik niye bu kadar hesap ödedik diye? Hadi Yeni bir kız arkadaşınla gidersin kız yanlış anlamasın diye öder geçersin de tek başına veya normal arkadaşınla gittiğin yerde sesini çıkarsanıza arkadaşlar.

Gerçi böyle yazıyorum da bazen hakikaten kafayı yastığa koyup günün muhasebesini yaparken aklına geliyor ulan ben fazla ödedim sanki diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 4 Şubat 2018; 5:19:40 >
  • Beyler önce çorba alın onu bitirince ana yemeği alın nasıl olsa self servis . Tek tek alın ki geçiremesin yavşak kasiyer . Keriz misiniz parayı kolay mı kazanıyorsunuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Hakikaten yav. Kasada geçiriyorlarsa sormuyor musunuz biz şunları yedik niye bu kadar hesap ödedik diye? Hadi Yeni bir kız arkadaşınla gidersin kız yanlış anlamasın diye öder geçersin de tek başına veya normal arkadaşınla gittiğin yerde sesini çıkarsanıza arkadaşlar.

Gerçi böyle yazıyorum da bazen hakikaten kafayı yastığa koyup günün muhasebesini yaparken aklına geliyor ulan ben fazla ödedim sanki diye.

kasadaki eleman o kadar hızlı hesaplıyor ki ve arkada da bekleyenler de oluyor sormaya fırsat olmuyor açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.