|
Yeni bir SUV aldınız, bagaj hacmi nedir? En az 500 L civarı değil mi? Peki sığdırın bakalım 25 tane damacana Sığmıyor değil mi? Üreticilerin kullandığı iki ölçüm var. VDA standardını Avrupa, Japonlar ve Kore kullanıyor. Amerika'da tabiki SAE. Bagaj hacmi ölçümü konusunda bu standartlar pek de adam gibi yazılmadığından üreticiler kötüye kullanabiliyor. Alman ADAC kuruluşu şu hacimleri bir de ben ölçeyim demiş ve istisnasız tüm üreticilerin yalan değerler verdiğini göstermiş. Vw bu değerlerde başı çekiyor her zamanki gibi. ADAC bile yeter artık dediyse düşünün. Ülkemizde satılmıyor ama SHARAN modelinin katalog verisine 325 litrecik fazladan yazıldığı ortaya çıkmış Maşallah diyelim... Emisyon'da hile yapamayınca bagaja sardılar demekki http://techzle.com/adac-usable-cargo-space-for-cars-sometimes-well-below-specification Ben de ADAC testlerinden SUV'lere bir göz attım ve en fazla atandan en az atana doğru listeyi veriyorum. VW'in yalanlarına alışığız da Volvo'ya bu fark yakışmamış. Japonlar da beklediğimiz gibi en dürüstleri. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağıda bazı arkadaşlar amatör bir test olduğunu söylemiş. Elimde metre galeri galeri gezip ben ölçtüm diye düşünüyorlar herhalde Arkadaşlar testleri ben yapmadım, taptığınız VW'in anavatanı Almanya'nın henüz VW kadar hile yapmayan ADAC kuruluşu yapmış. 1903 yılında kurulmuş ve Euroncap'in de bir partneri. VW fanatiği arkadaşlar nasıl savunacak diye bekliyordum biri stepneyi çıkarınca oraya da birşeyler sığar demiş. Ben başka birşey demiyorum arkadaşlar. Benzini de yarım depo alın oraya da birşeyler sığar:) Bazı arkadaşlar da bagaja su sığdırmaya çalışmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52FA4E8AC -- 23 Nisan 2021; 8:34:11 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı