Şimdi Ara

Egea vs Fluence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.6Multijet urban veya lounge manuel şanzıman 2016-2020 vs 1.5dCi 2015 icon paket manuel şanzıman Fluence.

Bu iki araç arasında kaldım. Fiyat bandım 600-700 arası üstü çıkmaz. Egea kanım daha çok ısınsa da çok laf eden olduğu için almaktan çekiniyorum Fluence hakkında kötü yorum hiç duymadım. Fluence de niye ısınamadım derseniz iç donanımında plastikler vs çok ses yapıyor bunlar beni iten şeyler ve donanımsal olarak Egea daha yeni ve çok özellik sunuyor.

Başka araç önerecek varsa önerebilir ama standartlarım zaten bu araçlara göre ona göre önerebilirsiniz sorunsuz olup hantal olmaması çok önemli.

• İkisi de güzel arabalar, hangisini daha düşük km ve daha temiz bulursanız onu tercih edin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super159 kullanıcısına yanıt

Cevabın için teşekkür ederim ben de böyle düşünüyorum hangisini temiz bulursam onu alacağım büyük ihtimal ama Egea dan çok çekiniyorum çünkü çok laf duydum dediğim gibi.

• ReadyHOlov R kullanıcısına yanıt

Binmeyen konuşur. Egea'nın Fluence'den aşağı kalır yanı yok. Ekstra olarak çekindiğin trim sesini 200 bin kmdeki Egea'da bulamazsın. Ama fluence zangır zangır titrer durur.

• 2017 model Urban Egea'mızdan çıt sesi dahi gelmiyor. Trim sesi, orası burası açılmamış bir araba bulursanız son düşüneceğiniz şey olsun bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea tam fluence megane 4 arası bi şey, fluencedan bariz iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fluence ama icon paket.

egeanın rakibi taylant. yada clio symbol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6 vs Egea
    6 yıl önce açıldı
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Clio vs fluence
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisinide kullandım Egea daha tok araç yola daha iyi oturuyor.

Fluence leylek gibi hem de eskidi artık Egea daha yeni güncel araç.

• Egea daha sıkı ve rafine bir araç, ikisi arasından egea alınır.

• Egea'ya çok laf edenler 1.4 motoruna laf ediyor ki ülke şartlarında uyguna alındığında bir de lpg varsa o da gayet ideal bir araba. 1.6 dizeline zaten denecek birşey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.