Şimdi Ara

Bacak Çalışmak Gerek limi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 gün önce ilk kez bacak çalıştım ve halen daha ağrısı geçmedi 4 gün olmasına rağmen , bacak antremanı nı çok gerekli görüyormusunuz ?

• Bacak calismiyorsan hic calisma daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • testo boost
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bacak calismiyorsan hic calisma daha iyi.

Üst bölge gelişimine %5 bile etki etmiyodur. Vücut geliştirmenin en büyük balonlarından biri. Testo ve gh artıyo mantıken ama vücut aynı zamanda bacak kası yapmak için de uğraşıyor. Hatta çok fazla bacak çalışmak üst vücut gelişmeni olumsuz dahi etkileyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Üst bölge gelişimine %5 bile etki etmiyodur. Vücut geliştirmenin en büyük balonlarından biri. Testo ve gh artıyo mantıken ama vücut aynı zamanda bacak kası yapmak için de uğraşıyor. Hatta çok fazla bacak çalışmak üst vücut gelişmeni olumsuz dahi etkileyebilir

Adamlar makaleler yazmışken tonla araştırma varken bacak kasının gelişimi ile ilgili senin şu dediğin gerçekten komik kaçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

leg press
    leg extension
    leg curl mutlaka çelışıyorum

Calf raise de yap aga calfları unutma ayrıca squat olmayan bacak programı hükümsüzdür

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

quote:

Adamlar makaleler yazmışken tonla araştırma varken bacak kasının gelişimi ile ilgili senin şu dediğin gerçekten komik kaçıyor.

Makale yazmak için gereken tek şey okuma-yazma bilgisidir. İnternette okuyabileceğin milyonlarca şey var. İnsan vücudununun nasıl işlediğini bilmiyosan hangisinin doğru olup olmadığını anlayamazsın. Vücut geliştirme sitelerinde dolaşmak sana bir şey kazandırmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Katılmıyorum, evde vücut gelistirirdim önceden, ilk 5 6 ay bacak çalışmadım ve vücudum gelisemedi.Daha sonra dumbellar ile bacak çalışmaya devam ettim aynı program ile. Üst vücudum iyi gelişme sağladı.Normalde başlarken iyi gelişmesi lazım.

• Bacak vücudunuzdaki en çabuk gelişen kas grubudur arkadaşlar,Yüksek kilolara çabuk çıkarsınız,gelişimini çabuk görürsünüz,hızlı recovery olur (beslenmenize bağlı) bu yüzden Bacak çalışırken Volume yerine Intensity gerekli,ayrıca haftada 1 kere ağır 1 kere patlayıcı güç ve dayanıklılık olarak 2kez çalışılmalı yada bu tür bir sistemi aynı güne çekerek 1 günde çalışabilirsiniz.. Bacak çalışmanın sporcular için en büyük önemi antrenman kapasitesini arttırmasıdır arkadaşlar.. Yani bacak çalışmayan adamla,bacak çalışan adam arasında her türlü spor dalında inanılmaz fark vardır,dayanıklılığı,patlayıcı gücü,antrenman süresindeki yorulması ve kondisyon olarak bunu çok iyi anlıyabilirsiniz.Birde işin estetik boyutuda var,bana göre Bodybuilderlar ve bayanların oluşturduğu gibi Quadriceps ve Hamstring ve glute kaslarına ihtiyacı yok kimsenin,açıkcası iğrenç hatta bu yüzden bir Sprinter koşucusunun bacağı kadarda hem güçlü hemde estetik duran bir bacak yok bana göre .. Çalışın arkadaşlar bacak,üst vücudunuz irileşirken alt tarafınızın çiroz gibi kalması çok komik ve cahilce bir harekettir..

Sprinter =http://blog.thegymlifestyle.com/wp-content/uploads/2014/01/crank-it-5.jpg

Bodybuilder =https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/25/8b/da/258bda633da45e370f9434c3876bfd48.jpg

Bayanlardaki durum =http://www.sweatlikeapig.com/wp-content/uploads/2012/05/squat-girl-470x260.jpg

• bacak çalışmak büyüme hormonu salgılatır. sadece bacaklarını geliştirmez tüm vücudunu geliştirmene yardımcı olur.
  • vücudundaki kasların %55i bacak grubunda ve sen gereklimi diyorsun.bilmem gereklimi sence ?
  • vücudundaki kasların %55i bacak grubunda ve sen gereklimi diyorsun.bilmem gereklimi sence ?

edit:internetteki bi sıkıntı yüzünden mesaj 3 kere gitti.kusuruma bakmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClassımDeğilsin -- 7 Eylül 2015; 21:08:38 >
  • atın bunu frumdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massiv

quote:

quote:

Katılmıyorum, evde vücut gelistirirdim önceden, ilk 5 6 ay bacak çalışmadım ve vücudum gelisemedi.Daha sonra dumbellar ile bacak çalışmaya devam ettim aynı program ile. Üst vücudum iyi gelişme sağladı.Normalde başlarken iyi gelişmesi lazım.

dambılla bacak nasl çalştınız ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

vücudundaki kasların %55i bacak grubunda ve sen gereklimi diyorsun.bilmem gereklimi sence ?

meraba face adresim facebook/lknmm eklermisiniz acaba :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.