Şimdi Ara

Babamdan Nasıl Kurtulabilirim(Ciddi Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle boş boş mesaj atacaklar hiç gelmesinler ben haklıyım

Sürekli herşeyimize karışıyor(duş almak, pc yi ya da teli kullanmam, oturup kalkma şeklim vs.)

Ayrıca über cimri evin temel ihtiyaçlarını bile karşılamıyor mesela mutfaktaki lamba bozuldu yenisini almıyor, sırf faturalar çok geldi! diye zeytin peynir vb. almıyor. Bunlar sadece çok ufak örnekler. Su 20 den fazla gelince evde kavga çıkarıyor

Her kavgada 1-30 gün arası küsüyor. Benim umrumda değil ama olan anneme oluyor

Hep o haklı! Herşeyi en iyi o biliyo! Evin reisi ya her şeye o karar veriyo! Bizim fikirlerimizin hiçbir önemi yok!

Bana sürekli sataşıyo laf sokuyo sürekli beni dövmekle tehdit ediyo(sen çok yüz buldun bugüne kadar dövmediğime şükret).

Sürekli iş bul diye baskı yapıyo her gün her gün bu kelimeyi duymaktan bıktım artık iş vardı da çalışmadık mı?

10 dakikadan fazla duşta durunca bağırmaya başlıyo bize

Anneme sürekli kölesi gibi davranıyo, sorunlarınla hiç ilgilenmez sürekli masaj istiyo sanki sana her gün masaj yapmak zorunda bi de beyefendiyi! 1 saatten aşağısı kurtarmıyo. Hem bize kaliteli bir yaşam sunamıyo hem de her gün masaj istiyo

Kendisi bize iyi bir yaşam sunamadığı gibi annemin çalışmasına izin vermiyo(ekonomik özgürlüğü olmasın diye + gururundan)

Annemi boşanması için bir türlü ikna edemedim o da haksız sayılmaz ama biraz risk alması ve cesaret etmesi iyi olabilir

Annem onun yüzünden intihara kalkışıyodu evde ben olmasam belki de aramızda yoktu Allah korusun

Daha aklıma gelmeyen birsürü şey var

Evet dh halkı kimseye zarar gelmeyecek şekilde kurtulmak istiyorum(o yoluna biz yolumuza hesabı) sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun, kurtulamazsın, alışırsın.
  • bende izmitliyim allah sabır versin kardeşim
  • umbaba kullanıcısına yanıt
    18 senedir çekiyorum neyine alışıcam, son zamanlarda iyice sapıttı

• Erselow kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, çözüm öneriniz var mı?

• Maddi kaynaklar ve ev falan kimin uzerine?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Ev zaten kirada herhangibir mülkümüz yok evin geçimini! o sağlıyor

• Kardeşim su faturası nasıl 20 lira geliyor yav yapma etme geçen ay 120 lira gelmiş bizim.

• Yok zaten 50 tl geliyo da 20 den yukarısında kavga çıkarıyo evde. Bir çözüm öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Ev zaten kirada herhangibir mülkümüz yok evin geçimini! o sağlıyor

Abi evde ne var ne yok sat, aniden çikin gidin bir yer bulun oraya taşinin iletişimi kesin

• Eve parayi o getiriyor sonucta ise gir kendi evine cik o zaman ergen

• Hocam kaç kişisiniz evde ?

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle annem böyle birşeyi kabul etmez. Evde değeri olan birşey yok desem yeridir. Koltuklar tv vs. 2k dan kalma. Sürekli bir gelirimiz de yok annemi ondan gizlice işe girmeye ikna edebilsem ben de iş bulsam tamamdır ama pek denemeye cesaret etmiyor

• Babanla konuş, aklını başına toplasın. Baktın ki düzelmiyor, hala aynı, o zaman uzaklaşın ondan. Yoksa yıpratır çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 25 Temmuz 2016; 20:58:27 >
  • 3 kişiyiz

• Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    "Hep o haklı! Herşeyi en iyi o biliyo! Evin reisi ya her şeye o karar veriyo! Bizim fikirlerimizin hiçbir önemi yok!"

Bu cümleden de anlayacağınız gibi malesef konuşmak çözüm değil, annem 18 senedir konuşuyo bugüne kadar birşeylerin çözüldüğünü göremedim, başka gelir kaynağımız olmadığı için uzaklaşamıyoruz da :/

• geçmiş olsun, durumun zor. hayattaysa büyük babana konuyu aç belki bir artısı olur.
  • Sen bir yerlerden biraz biraz para kazanmaya bak, yavaş yavaş toparlanıp uzaklaşın hemen. Yoksa daima hayatınızı zindana çevirir, akıl sağlığınızı bozar. Kolay değil fakat tek yolunuz bu. Umarım halledersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 25 Temmuz 2016; 21:05:01 >
  • [CİDDİ KONU]

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.