Şimdi Ara

Bahcesehir Ataturk Lisesi Hakkında(Sorular)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.)Ogretım durumu nasıl?
    3.)Cevresi(insan olarak)nasıl?Abidik gubidik ınsanlar okul cevresinde takılır mı ?
    4.)L3 icin gideceğimden muhtemelen herkes bırbırıne alısmıs olacak.Ben yabancı kalıcam dıslanma gibi bir problemım olur mu?

Orada okuyan,okumuş,tanıdıgı olan arkadaslar bılgı verırlerse sevınırım.

Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bahçeşehir Atatürk Lisesi Hakkında Bilgiler

• Bahçeşehir Atatürk Lisesi, İstanbul, Bahçeşehir'de bulunan köklü bir eğitim kurumudur.
    • Okul, 1992 yılında kurulmuş ve o zamandan beri öğrencilerine kaliteli eğitim vermektedir.
    • Lise, Fen ve Anadolu programları sunmakta olup, öğrenciler alanlarına göre eğitim almaktadırlar.
    • Bahçeşehir Atatürk Lisesi, eğitim-öğretim kalitesi ile tanınmaktadır ve öğrencilerinin büyük bir kısmı üniversite sınavlarında başarılı sonuçlar elde etmektedir.
    • Okul, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine de önem vermekte olup, çeşitli kulüp ve etkinlikler düzenlemektedir.

Bahçeşehir Atatürk Lisesi ve İspartakule Anadolu Lisesi Arasındaki Kavga

• Son zamanlarda, Bahçeşehir Atatürk Lisesi ve İspartakule Anadolu Lisesi öğrencileri arasında bir kavga çıkmıştır.
    • Kavgada iki okuldan da öğrenciler yer almış ve kavga sonucunda bazı öğrenciler yaralanmıştır.
    • Olayın nedeni henüz tam olarak bilinmemektedir, ancak iki okulun öğrencileri arasında daha önce de gerginlikler yaşandığı ifade edilmektedir.
    • Yetkililer, olayın araştırıldığını ve sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını belirtmişlerdir.

Bahçeşehir Atatürk Lisesi ile ilgili daha fazla bilgi almak için okulun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up..
  • bn 12 küsür senedir bahçeşehirdeyim. eğer okumaksa niyetin tavsiye etmem. ama sosyalimdir, yemişim dersi diosan senin için 10 numara okul. ayrıca bahçeşehirin yarısı artık abidik gubidik insan. dışlanma belki olabilir sana bağlı.. disiplin hak götüre...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinalsurgeon

bn 12 küsür senedir bahçeşehirdeyim. eğer okumaksa niyetin tavsiye etmem. ama sosyalimdir, yemişim dersi diosan senin için 10 numara okul. ayrıca bahçeşehirin yarısı artık abidik gubidik insan. dışlanma belki olabilir sana bağlı.. disiplin hak götüre...

Bu benım 3 senede 4. okulum olacak.Okullar kapandıgında Ispartakule ye tasınıyoruz.Sonuc olarak oradaki bir koleje gitme olasılıgım%10 belki 15 , sosyalim ama asırı degıl.Okul cok arazi bi yerde bir endisem de oradan kaynaklanıyor.Ayrıca bır sorum daha var.

Acıkcası okula gravat kokunde,kundurayla okula gelmeyı seven bır ınsan degılım.Cok sıkıyorlar mı kıyafet konusunda?
  • yok o kadar zorlama yok. buranın en disiplinli okulu bizim kolej orda bile bi çok tanıdıım bütün sene serbest kıyafet geldi. gelir gelmez çevre yapmaya bak. bide kavga işleriyle uuraşma hepsi faso fiso şeyler. kime sorsan herkes bi mafyaya mensup ama aksiyona gelince tık yok. her hafta en az bi kavga olur. kadınların altın günü gibi herkes toplanır, sonra olayla ilgisi olmayan 3 kişi kanka şeklinde konuşur sooonra herkes daılır. öteki gün bakmışsın dün kan davalı olanlar o gün en has arkadaşlar. kısacası iki yüzlü, kendini olduundan farklı göstermeye çalışan özenti çok buralarda. çoğu kişi en yakın arkadaşını gözünü kırpmadan satar. demek istediim gelirsin buraya arkadaş olursun milletle sonra çok yakın sanarsın ama sn zararlı çıkarsın sonunda. çoğu kişi adam deil. bööle başı yanan çok gördüm o yüzden uyariiim dedim. ha tabi gene çevre yap eğlen ama kimse için kendini riske atma, kimseye güvenme bn 12 senede güvenilcek bi elin parmaı kadar adam bulabildim. kolay gelsin

bide çok derin sohbetler fln bekleme çok sığ insanlar yaşıo. bazn ettikleri kelimelere, sordukları sorulara ağliim mi güliiim mi bilemiom... bütün dünyayı bahçeşehir sananlar var aralarında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.