Şimdi Ara

Bu durumdan nasıl etkileniyorsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motivasyonunuzu etkiliyor mu gündemi takip etmemeye çalışsak da evdekiler sürekli haber izliyor aralarında konuşuyor her geçen gün sayı 2 katına çıkıyor vs sizde durum nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yani hala hiçbir şeyi umursamayıp ders çalışabilen varsa helal olsun ben o kadar gamsız değilim. Şuan rakamlar konuşuyor kimsenin umrunda değil ama dedesi anneannesi babannesi olanlar annesi veya babası yaşlı olanlar için durum çok daha kötü bence onların ölme ihtimali olduğunu düşünmek çok çok kötü. Maalesef ben de çalışamıyorum bu yüzden ne yapacağımı da bilmiyorum her şey bizi buldu bu sene anlamıyorum gerçekten
  • Up

• Hocam bende ders namina bir sey yok cok uzucu

• Uzucu

• durum herkes için kötü
  • Hocam olabildiğincd uzak durmaya çalışıyorum ama dünya değişiyor bunun için çok da uzak durmak mümkün dğeil

• Hocam çevremdeki herkes psikolojik olarak çöktü ve çalışamıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Benim çevremdeki herkeste deli gibi ders çalışıyor

• Rakamlar bu şekilde x2 gittikçe umursamayıp ders çalışabilen yoktur diye düşünüyorum. Herkes inanılmaz demoralize oluyordur

• Belki kendine virüsün o kadar da kötü olmadığını inandırabilirsin. Sınav için yarar sağlar. Etikliği tartışılır. Ben bunu yapmama rağmen moral çöküşü değil ama karantina yüzünden oluşan bir sıkılma var. Tam bir ev kuşuydum şuan dışarıyı izleyip duruyorum. Bazı basit ama temel şeylerin eksikliği çok belli oluyor bu günlerde
  • Yani hala hiçbir şeyi umursamayıp ders çalışabilen varsa helal olsun ben o kadar gamsız değilim. Şuan rakamlar konuşuyor kimsenin umrunda değil ama dedesi anneannesi babannesi olanlar annesi veya babası yaşlı olanlar için durum çok daha kötü bence onların ölme ihtimali olduğunu düşünmek çok çok kötü. Maalesef ben de çalışamıyorum bu yüzden ne yapacağımı da bilmiyorum her şey bizi buldu bu sene anlamıyorum gerçekten
  • aklım sürekli haberlerde derse odaklanamıyorum
  • Kolay kolay etkilenmezdim böyle şeylerden ama çok garip yemin ederim ders çalışamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedem hem tansiyon hastası hem parkinson. Anneannem de kalp hastası. Kendilerine bakamadıklarından annem her gün bakmaya gidiyor dedeme. Ama şu an o kadar riskli ki gitmesi. Babam sağlıkçı direkt hastaneden kapabilir kolayca ve eve bulaşabilir yani anneme. Dedemlere bulaşma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum ama insan düşünüyor işte en kötüsünü de. Bu halde çalışamıyorum yani ben de interneti azalttım napalım bir şekilde zaman akıp geçiyor. Her şey olacağına varır. İç dökme gibi oldu bu biraz.

• calisBilen cindir

• Up

• bende 2-3 gündür hiç çalışamıyorum
  • 2 gündür yatıyorum üzücü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.