Şimdi Ara

Yumruk makinelerinin tekniği varmıdır? kaç yaptınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
66.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • hani alışveriş merkezlerinde,lunaparklarda vb yerlerde bulunan yumruk makineleri vardır ya. En yüksek kaç yaptınız? daha çok vurmak için bir teknik varmıdır? siz nasıl vuruyorsunuz?

• Arkadaşım önce o alete , düşük puan verirse bunun senin onurunu kıracağını söyle . Sonra parçala onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerit

Arkadaşım önce o alete , düşük puan verirse bunun senin onurunu kıracağını söyle . Sonra parçala onu.
    direk vurnayacaksın yukardan aşağıya doğru vuracaksınki torba hız alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obama_TR

direk vurnayacaksın yukardan aşağıya doğru vuracaksınki torba hız alsın

Alıntıları Göster
    devam hala soruyorum.
  • bunda teknik olmaz istedigin stilde giriyorsun yeterki kollarindaki vurus agir olsun makine gumlesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

bunda teknik olmaz istedigin stilde giriyorsun yeterki kollarindaki vurus agir olsun makine gumlesin

saçmalama nasıl olmaz ya hiç mi fizik bişey okumadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obama_TR

quote:

bunda teknik olmaz istedigin stilde giriyorsun yeterki kollarindaki vurus agir olsun makine gumlesin

Alıntıları Göster
    ben içimden geldiği gibi vuruyorum gaziosmanpaşada sinemaya gitmiştim orda 920lerde bişi vurdum galiba ama makinadan makinaya değişiyo bazıları daha az gösteriyo sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: @rockybalboa

ben içimden geldiği gibi vuruyorum gaziosmanpaşada sinemaya gitmiştim orda 920lerde bişi vurdum galiba ama makinadan makinaya değişiyo bazıları daha az gösteriyo sanki

Alıntıları Göster
    933 tü. bi ara arkadaş ısrarına denemiştim
  • Bikeresinde makinayı devirdim tamir parasını istediler isteyenleri de yumruğumla öldürdüm buda böyle bir anımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

ya indiriceksin tum gucunle iste ne kasiyosun , allahin krosu koyuyor. coguda hava atip cool olmak icin vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

Bikeresinde makinayı devirdim tamir parasını istediler isteyenleri de yumruğumla öldürdüm buda böyle bir anımdır
    yumruk attım önce yanlamasına avuç içiyle 910 felan geldi elim kanamıştı sonra tekme attım 950 geldi oda yan açı daha iyi gibi
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: imjusthiding

yumruk attım önce yanlamasına avuç içiyle 910 felan geldi elim kanamıştı sonra tekme attım 950 geldi oda yan açı daha iyi gibi

Alıntıları Göster
    860 larda bişey almıştım. Bi vurdum makina titremişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamacar

Alıntıları Göster
    1340 attım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-madam

1340 attım...

Alıntıları Göster
    Geliboluda çok var.Kodummu yıkarım makineyi
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sınırı 999 olan bir makine de 971 yapmıştım. (999 yapanlar var.) Tekniği elbet var. Fakat ben çözemedim. Yavaş vuranlar dan kimileri 800leri görebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan.a

Alıntıları Göster
    ramazanda gaziosmanpaşa meydanda halk rahat gezinsin takılsın diye o yumruk makinelerinden 6 tane getirip meydanın köşesine yerleştirdiler apaçileri halktan soyutlamak adına muhteşem oldu maşallah gaziosmanpaşa apaçi kaynıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan.a

Alıntıları Göster
    Şimdi herkes 900+ vurmuştur DH POWER TEAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 13 Ağustos 2014; 13:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-madam

1340 attım...

Alıntıları Göster
    daha bir kişiye yumruk atmışlığım yok yumruk konusunda gayet de amatör olmama rağmen 900 ü geçtim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    195 boy 130 kg yarma arkadaş 912 yaptı ben 184 boy 85 kg 935 yaptım.. olay vuruş tarzında tüm ustalar tüm hocalar söyler bunları en bilinen kural şudur.

1)yumruğun surata (makineye) ya da nereye vuracaksan elini yumruk yapmayacaksın tam hedefe yaklaşınca kapatacaksın parmaklarını
    2)ayak pozisyonun önemli ve belden güç alman lazım.
    3)etrafta kız varsa 10 puan bonus ceptedir :D
    4) futbolla ilgilenenler bilir. topa vurup ayağını çekersen top havalanır ve isabetsiz vuruş olur ama kalçadan vurup ve ayağını topla birlikte devam ettirirsen 40 metrelerden direkleri inletebilirsin. yumrukta öyle işte vurup bırakma

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.