Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Motorcu Kavgası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=H-xrE5OtdJk

    Videonun öncesi yok ama motorcu haklı gibi duruyor, bir Fenerbahçeli olarak Aziz Yıldırım' ı sevmiyorum, ne sinyali diyor, basit trafik kurallarına bile uymuyoruz topluma örnek olması gereken, göz önünde olan insanlar bile bunu yaparsa vay bizim halimize.



  • Şimdi izledim ben de mynet'te.

    Aziz Yıldırım'ın bir suçu yok yine kafasına kask takıp " aksiyon " aramaya çıkan bir motorcu var. İstanbul gibi bir yerde buna alışık olmak lazım ayrıca korkutucu bir şey de yok olayda. Aralarında baya mesafe var. Eminim ki burada sinyal vermeyip bu şekilde dönen bir sürü üye vardır ama şimdi FB başkanı falan olunca saydıracaklar

    Not : Beşiktaşlıyım


    O değil de adam milyonlarca araba içinde Aziz Yıldırım'ı buluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Temmuz 2017; 10:58:34 >
  • Sinyalden vs ziyade sagda duran korumaya tav oldum. Nerenin artisti acaba ? İzlerken ne zaman motorcu kafayı koyacak diye bekledim ama olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu motorcularda gereksiz atar yapıyolar ,
    Tamam adam sinyal vermemiş olabilir, bas bir kere kornaya uyar geç , ne diye uzatıyon , artis artis bağırıyon.
  • Sinyal vermedi tehlike yarattı diye adamı uyarmak için yolun ortasında hız yap, el kol hareketi yap, sonra o araçla aynı seviyeye gel, durun vs vs. saçmalık motorcunun yaptığı. aziz yıldırımda sinyal verseydi keşke.

    ts
  • Yorum yaparken Geniş açı kamera olduğunu unutmayalım Mesafeyi o kadar kestiremiyoruz, Arada çok Mesafe Olsa, Koruma arabası arkada kalmaz. Yine de her gün bu gibi haraketler ile çok karşılaşıyoruz hem motorcu hem arabacı olarak, Tepkisini daha kontrol etmesi lazım motorcunun.



    Aziz Yıldırım'ın da tepkisi ilginç korumalara eliyle alın bunu buradan diyor, Belki Pardon diye bir el etse yetecek. Hem suçlu hem güçlü tipten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codeThoreau -- 31 Temmuz 2017; 11:21:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videonun öncesi yok. Büyük ihtimalle bir süre inatla aynı hızda yanında gidip Aziz Yıldırımın sağa geçmesini engelledi. Maksat aksiyon olsun. Çoğu kafasında kamera olan motorcu sağa geçmek için yada sola geçmek için sinyal verin gelip yanınızda gitmeye başlıyor. Siz hızlandıkça hızlanıp yavaşladıkça yavaşlıyor, sonra yanındaki araç üzerine doğru gelince, araba üzerime kırdı diye yayın yapıyor. Gerçek motorcuların biran evvel bunları aralarından ayıklaması lazım. Bu aksiyoncu tayfa yüzünden olan bütün motorculara oluyor. Herkese çok antipatik gelmeye başladılar.
  • Aziz Yildirim Sinyal vermis ancak Son anlarda sag serite kacmis..Hatali diyelim neyse..



    Bu motorcu arkadasta Kamera var Youtube'de izlenmesi icin ( Ticaret ) Aksiyon ariyor kendine..Ona buna satasiyor vs..Sabah cikar aksam gelir surekli yollarda aksiyon pesinde bu tip bazi motorcular..



    Sonra ; Tamam abi haklisin, Pardon abi...Delikanli ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorcuların adını kötüye çıkartan bunun gibi youtube malzemesi arayan dangalaklar
  • Başganım adamdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu denyonun ropörtajını izledim, sinyal çoğönemi yav canım sözkonusu diye yarım saat boş yapıyor. Videoda aziz'i yakalıcam diye sağdan sola geçerken sinyal minyal vermiyor.

    Bak bu 2 oldu. Birisindede Erdoğan'ın korumaları haşlamıştı bunları. Youtubeda ünlü olacam diye saçmasapan şeyler yapıyorlar ama bi gün bi mafya ya da delinin biri harbi harbi arabadan inmeye bile tenezzül etmeden kafalarına sıkar demedi demeyin.
  • Benim anlamadığım videoda gözüktüğü kadarıyla motorun yanından sıfır geçme gibi bir şey söz konusu değil kornaya bas uyar geç, nedir arkasından takip edip kovalayıpta münakaşaya girmeye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hfguler

    videonun öncesi yok. Büyük ihtimalle bir süre inatla aynı hızda yanında gidip Aziz Yıldırımın sağa geçmesini engelledi. Maksat aksiyon olsun. Çoğu kafasında kamera olan motorcu sağa geçmek için yada sola geçmek için sinyal verin gelip yanınızda gitmeye başlıyor. Siz hızlandıkça hızlanıp yavaşladıkça yavaşlıyor, sonra yanındaki araç üzerine doğru gelince, araba üzerime kırdı diye yayın yapıyor. Gerçek motorcuların biran evvel bunları aralarından ayıklaması lazım. Bu aksiyoncu tayfa yüzünden olan bütün motorculara oluyor. Herkese çok antipatik gelmeye başladılar.

    aynen öyle hatta az önce e-5 te başıma geldi
    sağda çıkış var yaklaşık 1 km ilerde ben de orta şeritteyim sağa sinyalimi verdim geçeceğim diğer şeride
    sağ şeritte 2 motorcu sohbet ederek gidiyor
    hızlanıyorum onlar da hızlanıyor yavaşlıyorum onlar da yavaşlıyor
    geçmemem için ellerinden geleni yaptılar şeytan diyor kır üstlerine geç
    sonra ben de youtube da meşhur olurdum artık
    videoyu da yol vermedikleri sahneleri keser sadece son anı gösterirlerdi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.