Bakım Maliyeti - Özel Servis Tavsiyesi
2016 focus dizel otomatik 90 bin bakımı için yetkili servisler yaklaşık 15 bin fiyat çıkarıyorlar, inanılmaz bir durum :(
işlemler;
Şanzıman yağı: 3.250 - 3.500
Genel bakım seti (motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi): 4.100 - 4.500
Triger seti: 6.000 - 7.000
Güncelde İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz güvenilir, işçiliği iyi özel servis var mıdır acaba ? Yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim.
Herkese selamlar,
Bugün sabah işe giderken park halinde duran araca çarptım, beyaz araç benimki. Karşı araç konumu itibariyle neredeyse yolun ortasına park etmiş durumdaydı. (park yerinden çıkıyor muydu durur pozisyonda mıydı onu fark edemedim, fark edemediğim için ikimiz de tutana park halindeyken yazdık)
Neredeyse 25 yıldır araç kullanıyorum ilk defa böyle bir kaza yaptım bu nedenle görüşünüzü alayım dedim.
Kapıda ve çamurlukta hasar var, kaskom da var, aracı yetkili servise mi götürmeliyim yoksa kasko anlaşmalı özel servise mi, yoksa tramer işlememesi için sanayi de ücret karşılığı mı yaptırayım bu hasarı bilemedim.
Mobil Oto Ekspertiz Hk.
Selamlar,
Malumunuz kurumsal araç satan yerler araçları ekspertiz için dışarıya çıkartmıyorlar. Ancak kendi yerlerinde ekspertize müsaade ediyorlar.
İstanbul' da bildiğiniz mobil ekspertiz hizmeti veren firmalar var mı ? Konuya arama motoruyla baktım ancak çok içime sinen yerler çıkmıyor. Sizlerden tavsiye almak istedim.
Otomatiğe Geçiş Hakkında
|
|
Benzin-Dizel Makası
|
Sizi bir aracı satmaya iten şeyler neler ?
|
İ30 Gelen Ses Hakkında
|
Kia Ceed & Hyundai İ30 arasında tercih
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 354
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.960 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 472 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası