Şimdi Ara

Yurt dışından sıfır motor getirmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kısaca konuya gireyim. 1998 Vitara jlx 5 kapı aracım var. Motor bloğu kaynaklı çıktı ve motor komple dağıtıldı. İzmirde aynı şekilde g16b motor kodlu bir motor buldum aldım ancak manuel e göre olduğundan aracıma uyum sağlamadı. Sırf bunun için 20 saat yol gitmişken bir esnafın davarlığından bunun olması canımı sıktı. İlan olarak bulabiliyorum ancak satın alma konusunda hiç bir fikrim yok. Bu ilan için aracı olacak firmalar var mı veyahut bunu kendimiz getirtebilir miyiz?

www.alibaba.com
    Wholesale Brand New Bare Engine G16a G16b Cylinder Long Block 1.6l For Suzuki Vitara Japanese Car - Buy New G16b G16a 1.6l Bare Engine Long Block,G16b Engine For Jimny Baleno Cultus Escudo Changan Xuexiang Car Motor,Suzuki G16b G13b Engine Assembly Product on Alibaba.com
    https://www.alibaba.com/product-detail/Wholesale-Brand-New-Bare-Engine-G16A_1600894013964.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_title.11c513a0EnGZJo

• Hiç uğraşma astarı yüzünden pahalıya gelir , çıkmacılara git illaki bulunur

Hocam izmirdeki arkadaştan 60 a aldım 0 motoru. Buradaki çıkmacılar 2. el durumu belli olmayan motorlara 110 bin fiyat çekiyorlar. Onu alsam dahi tekrar rektefe edilmek zorunda kalacak. En azından bunu aracın içine atıp konuyu kapatabiliyorum.

İzmir'den aldığının bloğunu kullanamadın mı ? ne gibi bir uyumsuızluk çıktı ?

şanzıma oturan kısım 2.5 cm daha küçük aldığımda. Alt ayaklarda da bazı vida yerleri uymuyor. Çok fazla olmasa da 1-2 cm farklılık yüzünden oturmuyor. Aldığım arkadaş G16B-A G16B-B olarak ayrıldığını ve benimkinin a değil b olması gerektiğini söyledi.

Yedek parca ithalat izin. Belgesi falanda gerekebilir. Bu isleri yapanlar var onlar aracılığıyla getirirsin.

Bazı sanayici arkadaşlar bulgardan yunandan bloğu normal bagaja atıp getiriyorlar bunun yasallığını bilmiyorum. Ama gümrük ihalelerinde motor bloklari da satıldığına gore yasal degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Aralık 2024; 18:45:38 >

Yurtdışından araba getirmek?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.