Şimdi Ara

Az önce hayatımın en önemli kararını aldım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 yıldır birbirimizi seviyoruz, ama ailevi problemleri var anası, babası, abisi gerçektende öyle baskı falan değil bu bambaşka bişey şimdi burda söyleyemem ama kız bi an önce o evdenkurtulmak istiyor hergün ağlıyo kurtar beni diyo nolur geliyim yanına diyo, bende bugüne kadar hep reddettim gelmededim, ama az önce artık gel dedim, üniversite okuduğum şehire gelicek benim evime yerleşicek beraber yaşayacaz artık. evden kaçıyo yani yıl olacak 2013 ama hala kız kaçırma olayları var, gerçi kaçırma sayılmaz ben evimde kahvemi yudumlarken o atlayıp gelicek otobüse, beyler şimdi size bi sorum var benim ne gibi sorumluluklarım olacak artık, karı koca gibi olucaz, neler değişir hayatımda ne yapmalıyım nasıl olmalı bu işler ? profesyonel arkadaşların değerli yorumlarına ihtiyacım var bana bi el atın

• artık çok farklı bir insan olacaksın çok
  • napcaz simdi ahahh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayarlanır o yaa

6 yıldır birbirimizi seviyoruz, ama ailevi problemleri var anası, babası, abisi gerçektende öyle baskı falan değil bu bambaşka bişey şimdi burda söyleyemem ama kız bi an önce o evdenkurtulmak istiyor hergün ağlıyo kurtar beni diyo nolur geliyim yanına diyo, bende bugüne kadar hep reddettim gelmededim, ama az önce artık gel dedim, üniversite okuduğum şehire gelicek benim evime yerleşicek beraber yaşayacaz artık. evden kaçıyo yani yıl olacak 2013 ama hala kız kaçırma olayları var, gerçi kaçırma sayılmaz ben evimde kahvemi yudumlarken o atlayıp gelicek otobüse, beyler şimdi size bi sorum var benim ne gibi sorumluluklarım olacak artık, karı koca gibi olucaz, neler değişir hayatımda ne yapmalıyım nasıl olmalı bu işler ? profesyonel arkadaşların değerli yorumlarına ihtiyacım var bana bi el atın

çok sıkıntı olacağı kesin ilerleyen zamanlarda ailesini özleyecek evlenseniz bile bakalım ailesi kabul edecekmi + olarak senin ailen kabul edecekmi bence önce bir ailenle konuş gerekirse git iste kızı

• Maddi harcamaların artacak. Kesin.

Manevi olarak da "eşine" destek olmalısın. Aile zor demişsin. Sabırlı olmalısın.

• o samimiyetine bağlı 6 yıl az bir süre değil o yüzden artık birbirinizi tanıyorsunuzdur yani birbirinizin hayatına 6 yılda karışmışsınızdır zaten.Bence tek sorumluluk kızın anne babasına karşı çünkü kızı evde dövmüyorlarsa o kız bir gün pişman olucak annesini babasını görmek istiycek.Ayrıca şimdi anne baba cinnet geçirip o hıyar kızımızı kaçırdı derse polise falan giderse orda asıl işler başlar.

Bu arada hıyardan kastım sendin yanlış anlaşılma olmasın ana babası neler diyicek ben sadece örnek verdim alınma

Hee birde abisi var diyosun yani anne baba kabullenir ama abi kabullenmeyebilir falan yani. Tabi kimseyi tanımıyorum olaydaki sadece örnek verdim olabilcek en kötü şeylerden.

• bence geldiği gibi annesinin yanına götür ailenin gönlünü kazanırsın tabi kızla konuşmak şartıyla
    örneğin.
    sabret hayatım şu okul bitsin istemeye geleceğiz seni, takma kafana , onlar ana babadır sabret v.s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayatının kararı değil hatası. ünüverstene mıçacak geleceğin karardı dostum

• Allah yardımcın olsun inşallah pişman olmaz veya kötü şeyler yaşamazsınız. Tek soracağım bir soru var. Geçiminizi neyle sağlamayı düşünüyorsunuz?
  • Nick-mesaj uyumsuzluğu.

• Ağır CSB
  • Başına büyük bela aldın dostum,artık 2 kişisiniz daha fazla çalışacak daha fazla yorulacaksın,yalnız başına zevkle kahveni yudumlayamıcaksın artık,banada yap diyecek ayrıca konuşmadığın zamanlarda niye konuşmuyorsun diyecek böylece sürekli diyalog halinde bulunmak zorunda kalıcaksın işkence gibi.
  • Ayarlanır o yaa
  • Seviyosan gelsin konuşun bence..
  • herkes olaya çok basit bi gözle bakmış diye düşünüyorum güzel kardeşim.. ama bu kız hadi gitti 1 gün oldu 2 gün oldu sonra anası babası demeyecek mi nereye gitti.. Sonra arayacaklar araştıracaklar sonuçta sen kızın ailesinin gözünde haklı olmana rağmen haksız duruma düşeceksin bence bu yaptığın bir çözüm değil ailesiyle konuşup böyle bi karar alsan her şey hallolur hani ne olur biraz daha para harcarsın şu bu.. Ama kızın yanına yerleşmesinden bahsediyorsun kız ister 15 ister 25 ister 35 olsun aile ailedir peşini bırakmaz bence böyle bi işe bulaşmadan önce bir kez daha düşün
  • Hayatının en önemli hatasını yapmışsın. Şimdi uzun vadede sana büyük zararlar verecek bir yola girdin.
  • şu adamı ciddiye almayın ya

• Lan sen hani 3 kız ve 2 erkek aynı evde kalacağız diyordun? 4. kızda geliyor. Amacınız ne olm? Grup falan mı?
  • Arkadaş az önce üniversitede 6 kişi aynı evde kalcaz diye konu açtı. Habire sallayıp duruyor inanmayın

COOL STORY BRO
  • Lan olum sen demin 3 kız 2 erkek ev tuttuk diye konu açmadın mı hatta kızlardan biri bana asılıyor diyordun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.