Şimdi Ara

Bu yıl tüm zamanların gelmiş geçmiş en zor sınavı olacak! (%100)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs ve öncesinin geçmişini ve katılım oranını incelediğimizde her geçen yıl katılımın arttığı ve paralel olarak zorluğun da arttığı görülmüş

2016 ygs ye ise Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmüş gelmiş geçmiş en fazla katılıma sahip sınav oldu. Daha önce böyle yüksek bir katılım görülmemiş duyulmamış.

Bunla paralel olarak 2016 ygs tüm zamanların en gelmiş geçmiş zor sınavı olacak, buna şüphe yok ihtimal yok kesinlik var! Katılım ne kadar çoksa sınav zorluğu da o kadar çok olacak. Şimdiden net ortlamanızın 20-25 aşağısını kesin gözüyle bakın en az. 2015 Türkçesi bile bunun yanında oyuncak işi olacak o kadar kesin!

Tabi olan forumda 120-150 lerde gezen Michael Scofieldcıklara olmayacak, bizim gibi 60-65'lerde gezen gariban kesime olacak. Allah kahretsin ne var ulan bu sınavda hayvan gibi katılıyorsunuz? Şansıma tüküreyim İzlanda'nın nüfusun 5-6 katı kadar kişiyle aynı sınava giriyoruz, ne vardı böyle hayvan gibi rekabetin olmadığı ve mesleğin garanti olduğu bir ülkede doğsaydım? (sadece ben)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumadım ama yok öyle bişey
  • Aklı olan şu zamanda böyle saçmalayanların olduğu bölüme girmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Aklı olan şu zamanda böyle saçmalayanların olduğu bölüme girmez

Sınav çıkışı eve gelince bu konuya gelir özür dilersin. Eğer olur da kolay olursa ben bizzat senden özür dileyip kendime hakaret edeceğim konuda, ne yazmamı istiyorsan onu yazacağım fakat öyle bir şey olmayacak çünkü destansı bir zorluk olacak.

• tepki vermeyin bakim gidecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: lulinha1996

tepki vermeyin bakim gidecek mi

Zaten ciddi ciddi böyle bir katılım sayısına rağmen sınavın kolay ya da ortalama geçeceğini düşünüyorsanız tepki vermezseniz de olur kendinizi kandırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Sınav çıkışı eve gelince bu konuya gelir özür dilersin. Eğer olur da kolay olursa ben bizzat senden özür dileyip kendime hakaret edeceğim konuda, ne yazmamı istiyorsan onu yazacağım fakat öyle bir şey olmayacak çünkü destansı bir zorluk olacak.

Niye özür dileyecek mişim ?Adama bak. Öncelikle yazdıkların düpedüz mantık hatası zaten. YGS dediğin sınav psikolojik bir sınav. Sıkofiyıld 120 net çıkarsın , sınav anında bir dikkat dağınıklığı herşeyi siler. Sen bence burada boşuna zaman kaybedeceğine git çalış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Niye özür dileyecek mişim ?Adama bak. Öncelikle yazdıkların düpedüz mantık hatası zaten. YGS dediğin sınav psikolojik bir sınav. Sıkofiyıld 120 net çıkarsın , sınav anında bir dikkat dağınıklığı herşeyi siler. Sen bence burada boşuna zaman kaybedeceğine git çalış.

Yav he he dikkat sınavıymış dikkatli olan herkes matematikte fuller o halde, belki birlaç tane Türkçe ve sosyalde dikkat sorusu var, matematik dikkatten çok zekaya bakar problemleri çözen adamun sayısal zekası vardır net

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he dikkat sınavıymış dikkatli olan herkes matematikte fuller o halde, belki birlaç tane Türkçe ve sosyalde dikkat sorusu var, matematik dikkatten çok zekaya bakar problemleri çözen adamun sayısal zekası vardır net

Biri daha gitti...

• Bu sene kaç kişi başvurmuş ?

Edit: 2 milyon 255 binmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucilled -- 28 Ocak 2016; 2:32:49 >
  • Şuna inanabilen veya böyle bir mantık kurabilen insanlarla aynı sınava gireceğiz yav yok mu daha dişli rakipler Allah için
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

Bu sene kaç kişi başvurmuş ?

2 milyon 255 bin...

http://www.bugun.com.tr/m/egitim/2016-ygsye-rekor-basvuru-2029639.html

• quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

Bu sene kaç kişi başvurmuş ?

Edit: 2 milyon 255 binmiş

2 milyon 255 bin...

http://www.bugun.com.tr/m/egitim/2016-ygsye-rekor-basvuru-2029639.html

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam cnn yıl yıl sayıları da vermiş 2012de falan 1 milyon 800bin kişi giriyormuş talebe bak ne kadar çok artmış...

• Arkadaş ben anlamıyorum ya zor olacaksa olsun zorluğu bisey götürmez herkese zor klişe ama ben yapamiyorsam o yapamadiysa kimse yapamamıştır görduk geçen sene adam 80 netle 50 kdaydi yanı siz takmayin su adamın dediğini elinizden gelenin en iyisini yapın tevekkulunuzu edin gerisi takdiri ilahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MariJuann -- 28 Ocak 2016; 3:12:38 >
  • Tek bir cümle; SINAV ZOR OLMAZ İSE SEÇİCİ OLMAZ !!! İnşallah kolay bir sınav olmaz

• boşyapmadersçalış
  • zor olsun da calisanla calismayan belli olsun. tum sene yatan adamla netten logic puzzle'lari arastirip cozen adam bir mi?

• Beyler tabiki kolay olmasın 1 tane gözden kaçan detay yüzünden 10 saniyelik soruyu kaçırıp millete geçilmeyi kimse istemez. Fakat zor olunca elinize ne geçecek sınav çıkışı ağlayan ergen topluluğu görmek istemem ben o stresle. Bu sınavlar yüzünden intihar eden insanlar var gerek yok ülkenin psikolojisini allak bullak etmeye.

• Zor olması daha çok belirleyici olur ya. Sınav kolay olursa hiç olcucu olmaz dikkatsizlik falan yapan çok geriye düşer. Zor olmasi iyidir o yüzden hakedenin kazanması için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.