Şimdi Ara

Aysal'dan yabancı kararına ilk tepki!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray başkanı Ünal Aysal, yabancı sınırının 6+0+4 olmasının kesinleşmesi sonrası açıklamalarda bulundu.

Kararın Türk futbolunu geriye götüreceğini belirten Aysal, "Bilinçli bir karar değil. Türk sporunun zararına olacak bir karar. Hiçbir Türk kulübü tribünde oturtmak için 4 yabancıyı istihdam edemez. Türk takımların yurtdışındaki başarısı için vurulmuş bir darbedir. Bu kararın bilinçli alınmış olacağına inanmıyorum." ifadelerini kullandı.

• SON DAKİKA

Ünal Aysal: Yabancı kararının acilen değişmesi lazım. Bu karar değişmezse, bu kararı verenler değişecektir. Bunu herkesin bilmesini isterim.
  • adam haklı

bugün portekizin milli takımında herkes dünyaca ünlü
    gene takımları kötü liglerin genç gol krallarını alıp deneme şansı buluyor iyide para getiriyor

altyapımız ispanya gibi olsa gene laf yapmamda emre çolak mı oynasın
  • kelle isterük
  • Zamanında aziz yıldırım sınırsız olsun dediği zaman gs camiası adamı topa tuttu o yüzden çok iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Zamanında aziz yıldırım sınırsız olsun dediği zaman gs camiası adamı topa tuttu o yüzden çok iyi oldu

Gözünüzü o kadar çok fanatizm bürümüş ki! Bu konuya bile taraflı bakıyosunuz. Sonuç önemli. Kimin ne zaman ne dediği ne istediği önemli değil.
    Sınır kesinlikle kalkmalıydı
  • Hiçbirinin de mantıklı açıklamaları yok,geçerli sebepleri yok.Sırf Galatasaray karara karşı çıkıyor diye bu kararı savunuyorlar,yazık gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GriAy, karşı görüşlü insanların düşüncelerini sindiremeyip hakaret etmek seviyenizi belirler.

gsgökhan1986, iyide hocam ona bakarsan Aziz Yıldırım bas bas bağırırken sınır kalsın diye sizde o zaman şiddetle karşı çıkıyodunuz?
  • Bizim başkan yd ve tayfasını o koltukdan edecek başka yolu yok
  • GriAy, neyse kardeşim kalbini kırdıysam hakkını helal et. cıkıyorum konunuzdan.

gsgökhan1986, bu konuda kesinlikle haklısın hocam. Sırf başkanlarımızın istekleri yada hedefleri uğruna bizlerde somut düşüncelerimizden ayrılıp tam bir taraf oluyoruz. Bunun farkında bile olmuyoruz cogu zman.

Konunuzdan ayrılıyorum kalbini kırdıklarım varsa hakkını helal etsinler lütfen.
  • Fenerbahçe isterken karşı çıkıyordunuz diye bahane üretmek de iyiymiş.

Fenerbahçe sınır kalksın dediğinde Fenerbahçe'nin yönetiminde Aziz Yıldırım vardı. Peki Galatasaray'ın başında kim vardı? Ünal Aysal mı?

Galatasaray'ın yeni yönetimi o zaman karşı çıkma kararının yanlış bir karar olduğunun bilinci ile zaten sınırın kalkmasını istiyor. Galatasaray'ın o zaman yanlış yaptığının farkındalar.

Ancak Fenerbahçe sınır kalksın derken de başında Aziz Yıldırım var, sınır düşsün derken de. Aziz Yıldırım kararını niye değiştirmiş çıksın basın açıklaması yapsın. Desin ki ben zamanında Türk futbolunu gelişmesinin yabancı sınırın kalmasına bağlamıştım ama yanılmışım. Bu yüzden de sınırın azaltılması lehine verilen kararı şu an destekliyorum. O zaman yanlış bir karar verdiğim ve kıyametleri kopardığım için bütün kamuoyundan özür dilerim desin.

Der mi? Demez. Niye? Çünkü egosu ile hareket ediyor. O zaman sınır kalksın demesinin arkasındaki mantık Türk futbolunun gelişimi filan değildi. Şimdi sınır düşsün demesinin arkasında da Türk futbolunun gelişimi değil.

Bunu bütün Fenerbahçeliler de biliyor ama söylemeye dilleri varmıyor. Asıl olay Galatasaray'ın arkasında düşmemek. O yüzden Alper'le ilgimiz yok derken Alper'le görüştü Fenerbahçe yönetimi. O yüzden teknik direktörü olmadığı halde transferler yapılıyor. O yüzden saçma olduğunu bile bile yabancı sınırının düşmesini destekliyor.

Fenerbahçe taraftarları ise Aziz Yıldırım'ın egosu yüzünden tuttuğu takımın dibe çöktüğünü görmek yerine Galatasaray'a atılan çalımlar ile mutlu oluyor.

Neyse bu tiyatro bitene kadar Türk futbolunu takip etmemek en güzeli.

• Kural değişmezse bu seneyi pas geçin beyler.

Ne Fener ne Beşiktaş ne de Biz hiç bir şekilde istediği kadroyu kuramaz TD'ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SincaneS

oldu canım, geçen sene alınan karar için 1 senedir aklın nerdeydi demezlermi adama?

1 sene önce ki sadece projeydi, ve bugün hayata geçirildi. Yani karar bugün verildi.
  • alper potuk sizi şampiyonlar ligi şampiyonu falan yapmaz arkadaşlar farkındasınız değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

alper potuk sizi şampiyonlar ligi şampiyonu falan yapmaz arkadaşlar farkındasınız değil mi ?

"Nasıl yapamaz 15 milyon verdik!!1!!"
  • Bu sözünü imzama yazdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GriAy

quote:

GriAy, karşı görüşlü insanların düşüncelerini sindiremeyip hakaret etmek seviyenizi belirler.

gsgökhan1986, iyide hocam ona bakarsan Aziz Yıldırım bas bas bağırırken sınır kalsın diye sizde o zaman şiddetle karşı çıkıyodunuz?

karşı görüşden bahsediyorsun saygıdan bahsediyorsun adam kendi düşüncesini yazıncada ona cevap olarak verdiğin cevaba bak komikmiş yönetici kardeş :)

çıkan bir habere yorum yapmakla karşılıklı münakaşaya girmek birbirine karıştırmayalım lütfen.

Aziz Yıldırım kalksın derken Gs taraftarının %90 ı milli duygularla kalkmasın diyodu şimdi ne oldu bana söylermisin?

biz 6+2 kalkmasın diyoduk hala 6+2 de kabulümüz problem ?

• quote:

oldu canım, geçen sene alınan karar için 1 senedir aklın nerdeydi demezlermi adama?

Sen ne ayaksın ya her konuya atlamışsın türlü türlü şeyler yazıyorsun.
  • Fenerbahçeliler niye böyle yapıyor arkadaş? Bizde varsa 12 yabancı sizde de var ulan,sizde savunsanıza kendinizi? Hala çamur atmaya çalışıyorsunuz yazıklar olsun be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.