Şimdi Ara

Ayrılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Paranoyak -- 26 Ağustos 2018; 21:45:37 >

• Boşver hocam takma kafana kızlar bizim gibi dusunmuyorlar.Bu tip dengesizlikleri neredeyse her kız yapıyor.Çünkü birlikte olacakları insanların içinde en rahat edebileceklerini seçmeye çalışıyorlar.Olay iş seçme gibi olunca da böyle oluyor.
    Belli olmaz 2-3 gün hafta veya ay sonra pismanım ozur dilerim diye mesaj atarsa şaşırma.
    Banada böyle birşey olmuştu hiçbir sebep yokken ayrılmıstı ve 1.5 sene sonra tekrar buluşmak istemişti düşün ben numarayı bile silmistim.
    Kısacası üzme kendini mutlu kal hoşçakal :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama bazı kız tipleri kadar karakter yoksunu bir ırk yok arkadaş benim kızda benden benzer şekilde ayrıldı Allah yukarıda kızı o kadar sevdimki 23 yaşındayım ilkkez bir kızla çıktım düşünün yani o kadar sevdim.Uzun zman devam etti.Kız birgün gelip annem istemiyor dedi seni niye diye sordum saçma sapan cevap verdi.Sonra anladımki başkasını bulmuş yani her zaman kızlar yedekte birini tutar.

Bunun sebebi ne biliyormusun kıza cinsellikle yaklaşmadım diye ulan seven adam cinsellikle yaklaşmayı bırak elini tutmaya kıyamıyor be bu kızlar neden bu kadar namus şeref yoksunu olabiliyor beyler ben anlam veremiyorum kızdan ayrıldıktan sonra facebook hesabını hackledim benim hakkımda başkalarına hep kötü konuşmuş beyler halbuki ben ona hiç kötü davranmamıştım.

Yansın bütün kızlar anasını satim acıyanı.... yapsınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 1e1b

Herkese merhaba.
    Öncelikle 24 yaşındayım.Çekingen,asosyal ve her zaman ciddi duruşu olan olgun düşünen ve davranan birisiyim,akrabalarımda hep böyle der.Kendi halinde olan efendi tabir edilen bir adam diyelim.Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Hoşlandığım birkaç kişi olmuştu elbette ama hiç kız arkadaşım,konuştuğum biri vs olmamıştı.Niyetim gönül eğlendirmek vakit geçirmek vs olmadı hiç böyle düşünen biri değilim yoksa bazılarının tabiriyle çok kişi ile çıkardım, lisedeykende 2 kişidende teklif almıştım ama istemedim herneyse...size kısa süreli olan bir ilişkiden bahsetmek biraz içimi dökmek istedim.
    Ekim ayında çalıştığım işyerimdeki ustamın tavsiyesi üzerine akrabası olan bir kız ile tanıştırdı(internet üzerinden ben İstanbuldayım,kız Bulgaristanda)hanımefendi,aile terbiyesi görmüş,düzgün ve birbirimize uygun gördüğü için tanıştırmak istemiş sağolsun.Neyse biz facebook messengerdan ekimden beri görüştük tanıştık ettik,fikirlerimiz,hislerimiz,yapılarımız konuşmalarımız herşey olumluydu çok güzeldi.Yazın haziranda da İstanbula gelecekti yüzyüze görüşecek daha yakından tanıyacaktık...ileriyi düşünüyorduk hep...Birbirimizi seviyorduk,yani ben ilk kez gerçekten sanaldanda olsa böyle hissettim heran onu düşünüyor hep konuşmak istiyordum,kalbim çarpıyordu her seferinde oda aynı şeyleri söylüyordu,seviyor hoşlanıyor konuşuyoruz derken yeni yıla girdik,bu zamana kadar herşey güzeldi.
    Ne olduysa 1 ocak cuma günü oldu.Her zaman yaptığım gibi uyanınca sıcak bir günaydın mesajı yazdım,mesajı gördü.Öğlen yaklaşık saat 14:00'a kadar bana hiç yazmayınca bir sorun olduğunu düşünerek neden yazmıyorsun benimle bizimle ilgili bir sorunun sıkıntın mı var ne oldu birden böyle gibisinden birşey yazdım.Bana annesinin onun Türkiye'ye gitmesini istemediğini benimle görüşmesini istemediğini,evlenince Türkiyede yaşamasını istemediğini söyledi.Bu yüzden yazmamış.Ayrıca annesi,ablası,kardeşi,teyzeleri vs heps iönceden biliyordu görüştüğümüzü...daha öncede sormuştum ailen ne der ister mi diye tabiki isterler demişti öncesinde böyle bir sorun yoktu anlayacağınız,bu zamana kadar birşey demedilerde o gün mü dediler...yani bana annem istemiyor derken yalan söylediğini hemen anladım zaten.Annem ne derse o, artık seni unutacam sende beni unut gibi şeyler söyledi saçmaladı.Bunca şey paylaştık ettik bu muydu yani böyle mi bitecekti ?.Çok üstüne gittim,sordum ettim illede annem istemiyor dedi,başka birşey demedi.Ne olduysa söylesene gerçeği bana neden ayrılırken saçma yalan söyledi doğruları söylemek varken ?Hep düşündüm ama yok bir sonuca varamadım...Kısaca böylece ilk başladığım ilişkide bu şekilde bitmiş oldu anlayacağınız anlam veremediğim anlayamadığım bir sebepten terkedildim.İşyerindeki ustamlada konuştum dedim böyle böyle oldu diye oda anlam veremedi yani bir sonuca varamadık,öyle bitirdi gitti...ailem olsun ustam olsun sağolsun hep beni haklı bulup desteklediler.İlk 2 gün çok canım yandı üzüntüden kendimi yiyip bitirdim şimdi daha iyiyim,artık umursamamaya düşünmemeye çalışıyorum ama ne yapsam aklıma geliyor yine sorguluyor üzülüyorum.Hiçbir hatam suçum yokken böyle olması beni çok üzdü kahroldum...asosyal ve fobik olduğum için tek bir dostum var lise arkadaşım başkada kimsem yok.Yaklaşık 10 senedir forumu takip ediyorum 2 senedirde üyeyim.Bu yüzden foruma güvenerek yazmak bir nebze olsun rahatlamak,sizlerinde fikir,tecrübelerini almak istedim...okuyup vakit ayıran,yorum yapan herkese teşekkürler...

Bak pırıl pırıl birisin henüz çıkma sevgililik gibi saçmalıklara bulaşmamışsın hocam.. ben de 24 yaşımdayım. Sana bir tavsiyem olacak. Bulunduğun ilden ya da ilk fırsatta yüzyüze görüşebileceğin kadar uzakta olan bir kız bul ve bu kızı evlilik niyetiyle ara.. Senin amacın da zaten bu diye algıladım ben de. Kız milleti biraz gariptir bu olayda gördüğün üzere. Senin bir mesuliyetin yok, o kızın yanar dönerliği sorun.

Birisiyle hayatını birleştirmeden önce duygusal olarak bağlanır, bir şeyler paylaşırsan acı çekme ihtimalin artar. Bunları dikkate alarak hareket et, tanıştığın kızlarla işin içine çok fazla duygu katmadan konuş ve gönlün ısınır imkanlar da elverirse nikah kıyın.. Nikahtan sonra dönüşü zor bir yola girmiş olursunuz.. O zaman duygu ve hislerini çok daha rahatça paylaşabilirsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalan olduğunu sende bende biliyoruz. Kendini neden böyle yaptı böyle olmamaliydi çok Sevmiştim bunu haketmiyorfum gibi dusuncelere birakma yoksa psikolojin bozulur kendini toparlayamazsin. Hayırlısı de geç. Birde eğer bir daha mesaj atarsa o kizla gelecek düşünme. Basıma benzer bir olay geldi psikolojim bozuldu kndime hep o soruları sorduğum için. Ama allaha şükür şimdi sözluyum mayistada nisanim var nasipse. Allah karşıma yeniden aşık olduğum birini çıkardı. Sen allahtan ümidini kesme yeter.

• Kardeşim yazının tamamını okudum. Şunu söylemek gerekirse, başvurduğun yol doğru. Yani büyüklerinin sana uygun bir kızla görüşmen gerektiği kararına vardım. Ama bu kız bu kadar uzakta olmamalı. Ve ailesinden de onay alarak görüşülmeli. Bu sayede hem ailesini tanırsın hem de onlar seni. Yaşın, yaşımız genç. Ben de görücü usulü bi evlilik düşünüyorum. İnşallah karşına karakterine uygun biri daha çıkar da bu tür talihsizlikleri unutursun.
    Dostum üzülme ne yazık ki bu kız milleti böyle. Erkekler her konuda kızlardan daha düşünceli. Örneğin hayatta kaç tane kadın şair tanıyorsun ? Alayı erkek ve gerçekten acı çekip de bu acı sayesinde bu kadar mükemmel eserler çıkarmışlar. Geçen hafta bana bi konumda nasihatler veren sizlerdiniz. Ve ben anladım ki, iyi ki yaşım genç ve hayatımda bu tür tecrübeler erkenden edinip bunların gerçek yüzünü tanıma fırsatım oldu. İnşallah sen de kısa zamanda kendine uygun birini bulursun ve gelip burada bizlerle mutluluk tablonu paylaşırsın

Orijinalden alıntı: DearDaily

Dostum üzülme ne yazık ki bu kız milleti böyle. Erkekler her konuda kızlardan daha düşünceli. Örneğin hayatta kaç tane kadın şair tanıyorsun ? Alayı erkek ve gerçekten acı çekip de bu acı sayesinde bu kadar mükemmel eserler çıkarmışlar. Geçen hafta bana bi konumda nasihatler veren sizlerdiniz. Ve ben anladım ki, iyi ki yaşım genç ve hayatımda bu tür tecrübeler erkenden edinip bunların gerçek yüzünü tanıma fırsatım oldu. İnşallah sen de kısa zamanda kendine uygun birini bulursun ve gelip burada bizlerle mutluluk tablonu paylaşırsın

Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin

• Benim anlamadığım ustan sana iyilik ediceği yerde kötülük etmiş.Etrafta hiç kız yokmuydu da gitmiş dış memleketten kızla tanıştırmış.Ne olursa olsun uzak mesafe ilişkileri zaten zordur.dertsiz başına ustan dert açmış haberi yok

• Selam. yaklaşık 3 ay önce bende aynı durum ile karşı karşıya kaldım. Ben 30 yaşındayım,, bu yaşıma kadar içime kapalı ve yalnız yaşadım. hiç bir.kıza kötü bakmadım. arkadasligim olmadı sayılır. ortaokul sonda bir kız sevdim, eli elime degmedi. liseye gidince onu takip ettim.. başka kızla ilgilenmedim.. öyle asosyal oldum kaldım. kızı 2 sene görmek istemekle kaldım. askrerligimi falan yaptım, işe girdim. işe girdikten 3 sene sonra iş yerinde en yakın arkadasimin arkadaşı kız önerdi. tanıştık, kıza hiç kötü bakmadım bakamam, çok iyi geciniyorduk. 3 ay geçmedi, bana bir mesaj geldi ( ayrilalim en doğrusu bu, ben seni uzerim, gözüm yüksekte, memur olacam gidecem falan) bende erkek tarafı sagbit yerde çalışıyorum. elim kolum ruhum baglandi. ne deyimki gitmek isteyen kıza, kararlı. aradan 1 ay geçmedi, gidip gorustuk arkadaşla.. kızın asıl derdi, benim sakin sessiz ve tepkisiz olmam.. neymis yanımıza gelen dilenciye ses cikartmamisim.. ne konusacam elin yabancisiyla. mhattap olmam, defolur gider.. sonra benim efendi saygılı ve adam olduğumu anlayınca pisman oldu, vaz geçemedi. sonra bir şekilde döndü, 2 hafta sonra... sonra anlaşamadık, ocak ayına girmeden ayrıldık.. anlaşamayınca ikimizde sucluyuz, fazla acı çekmedim. ama arkadaş, ilk baştaki ayrılığı anlamadım ya, ilk 2-3 gün çok acı çektim... nerdeyse çalışamaz hale geldim, ustaya ne deyipde izin alacam, çok.kötü. siz hiç olmazsa uzaktan yazismissiniz, ben beraber zaman geçirdim. ama ilk aşk olunca ayrılmak çok zor oluyor. Allah herkese hayırlı eş nasip etsin, olmasada Hayırlı ayrılık olsun, kırmadan dökmeden

• kandırılmış oyalanmış hissetmek canımı sıkıyor demişsin ya gerçekten adama o koyar işte biraz zaman geçsin unutursun.

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Kusura bakmayın ama bazı kız tipleri kadar karakter yoksunu bir ırk yok arkadaş benim kızda benden benzer şekilde ayrıldı Allah yukarıda kızı o kadar sevdimki 23 yaşındayım ilkkez bir kızla çıktım düşünün yani o kadar sevdim.Uzun zman devam etti.Kız birgün gelip annem istemiyor dedi seni niye diye sordum saçma sapan cevap verdi.Sonra anladımki başkasını bulmuş yani her zaman kızlar yedekte birini tutar.

Bunun sebebi ne biliyormusun kıza cinsellikle yaklaşmadım diye ulan seven adam cinsellikle yaklaşmayı bırak elini tutmaya kıyamıyor be bu kızlar neden bu kadar namus şeref yoksunu olabiliyor beyler ben anlam veremiyorum kızdan ayrıldıktan sonra facebook hesabını hackledim benim hakkımda başkalarına hep kötü konuşmuş beyler halbuki ben ona hiç kötü davranmamıştım.

Hocam bizim kaderimiz bunları çekeceğiz ömür boyu.

Bu arada Allah yukarıda demek bazı alimlere göre dinden çıkarıyor dikkat edelim, Allah var demek daha doğru o tarz cümlelerde.

• bir gün hepsi bizim kiymetimizi, degerimizi anliyacaklar merak etmeyin. üzülmeyelim diyecemde üzülücez kacari yok. benim gibi temiz kalabilen arkadaslara selam olsun.

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Kusura bakmayın ama bazı kız tipleri kadar karakter yoksunu bir ırk yok arkadaş benim kızda benden benzer şekilde ayrıldı Allah yukarıda kızı o kadar sevdimki 23 yaşındayım ilkkez bir kızla çıktım düşünün yani o kadar sevdim.Uzun zman devam etti.Kız birgün gelip annem istemiyor dedi seni niye diye sordum saçma sapan cevap verdi.Sonra anladımki başkasını bulmuş yani her zaman kızlar yedekte birini tutar.

Bu arada Allah yukarıda demek bazı alimlere göre dinden çıkarıyor dikkat edelim, Allah var demek daha doğru o tarz cümlelerde.

Kaderimiz diyoruz ancak dünyaya 1 kere geliyoruz değil mi?Öteki dünya dediğimiz cennet yada cehennem dünyada yaşanılması muhtemel herşey cennette yada cehennemde olmayacak değil mi?Orası çok farklı bir boyut.Düşün bir kızı çok sevdin acı çekiyorsun ancak o yaşadığın duyguyu cennette yada cehennemde denilen yerde yaşayamayacaksın çünkü sana zarar veren şey kabul edildiği için?Son zamanlarda bunları düşünüyorum hatalıysam lütfen açıklayın.Mesela şöyle bir tabir var''Cennette olan insanlar istedikleri herşeyi önlerine gelecek''diye çok sevdin uzaklaştın birşey oldu sonradan birşey oldu bir mucize ve birden sevdiniz sarıldınız birbirinize onun verdiği mutluluk yada haz farklı.Yada sürekli mutlu olacağımız söyleniyor orada sürekli mutlu olucaksak gerçekten mutlu hissettiğimizi nasıl anlayacağız aklımı karıştırıyor son zamanlardan beri.Yani demem o ki dünyada yaşanılan şeylerin belki tamamı yada bir kısmı öyle bir yerde yaşanmaz diye düşünüyorum.Son olarak ben birisini seviyorum o benimle ilgili bir duygusu yok ancak cennette istediğim olacaksa benim istediğim şey onun istemediği şey olmuş oluyor.Belki saçmalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 13 Ocak 2016; 1:28:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Kaderimiz diyoruz ancak dünyaya 1 kere geliyoruz değil mi?Öteki dünya dediğimiz cennet yada cehennem dünyada yaşanılması muhtemel herşey cennette yada cehennemde olmayacak değil mi?Orası çok farklı bir boyut.Düşün bir kızı çok sevdin acı çekiyorsun ancak o yaşadığın duyguyu cennette yada cehennemde denilen yerde yaşayamayacaksın çünkü sana zarar veren şey kabul edildiği için?Son zamanlarda bunları düşünüyorum hatalıysam lütfen açıklayın.Mesela şöyle bir tabir var''Cennette olan insanlar istedikleri herşeyi önlerine gelecek''diye çok sevdin uzaklaştın birşey oldu sonradan birşey oldu bir mucize ve birden sevdiniz sarıldınız birbirinize onun verdiği mutluluk yada haz farklı.Yada sürekli mutlu olacağımız söyleniyor orada sürekli mutlu olucaksak gerçekten mutlu hissettiğimizi nasıl anlayacağız aklımı karıştırıyor son zamanlardan beri.Yani demem o ki dünyada yaşanılan şeylerin belki tamamı yada bir kısmı öyle bir yerde yaşanmaz diye düşünüyorum.Son olarak ben birisini seviyorum o benimle ilgili bir duygusu yok ancak cennette istediğim olacaksa benim istediğim şey onun istemediği şey olmuş oluyor.Belki saçmalıyorum.

Hocam hiç üzüntü sıkıntı dert tasa yok. Ne istiyorsan yerine getirilecek düşünsene. Bunca dert kedere rağmen zevk alıyoruz şu dünyadan bile. Aklına takılan kısmı anladım, diyorsun ki sürekli iyi şeyler olunca sıkılmaz mı insan, yani sıkıntıdan sonra gelen rahatlık mutluluk olmadığı için bu rahatlık insanı sıkar zannediyorsun, ama öyle değil. Her yediğini sanki ilk defa yiyormuş, her yaptığını ilk defa yapıyor gibi zevk alacak insan. Tabii bunu aklımız alamıyor pek şu anda. Muhtelif kitaplardan cennet hayatını oku biraz şekillenir belki kafanda.

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolasın cevapladığın için.Ben bir araştırayım bunu.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.