Şimdi Ara

İçine çekilmeden içilen sigaranın, bağımlılık-zarar olayı..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sigara kullanmayan, üstelik tütün bulunan dalgalardan nefret eden birisiyim. Etrafta bir çok kişinin içine çekmeden sigara içtiğini biliyoruz. Arkadaşımla bu konu hakkında tartıştığımızda sigaranın içine çekilip çekilmediginin farkı olmadan, aynı zararı ve aynı bağımlılığı verdiğini savundum.

Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir ?

..Nevermore..

..Megadeth..

..Slayer..

..Iron Maiden..

..Dream Theater..

..Pantera..
  • Bir kere akciğere gitmeyen dumanın akciğere zararı olamaz.

Duman akciğere gitmediği sürece sadece ağıza çekilip verilirse sadece ağıza zarar verir.

Ben içine çekmeyen neden içer anlamıyorum madem o zevki almayacaksın , ağzına , dişlerine zarar verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber™

Bir kere akciğere gitmeyen dumanın akciğere zararı olamaz.

Duman akciğere gitmediği sürece sadece ağıza çekilip verilirse sadece ağıza zarar verir.

Ben içine çekmeyen neden içer anlamıyorum madem o zevki almayacaksın , ağzına , dişlerine zarar verme.

Katılıyorum. Ağıza vereceği zararda; ciğere verdiği kadar zararlıdır sonuçta.

..Nevermore..

..Megadeth..

..Slayer..

..Iron Maiden..

..Dream Theater..

..Pantera..
  • artislik olsun diye yapıyolar

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • içine çekmiceksen niye içiyon
  • zavallı gençlik işte sigarayı hava atma aracı olarak görüyorlar ...
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • Dudak tiryakisi diyoruz içine çekmeden sigara içenlere. Genelde normal sigara içen insana göre ortalama 1 paket fazla tüketirler. Normal sigara kullanan insana göre agzı daha kötü olur , hemde çok kötü.
    Daha Fazla Göster
  • işte büyüdük hesabıyla içiyorlar
  • Kapalı alanlarda sigara içmeyi yasaklayan devlet neden 18 yaşından küçük olupta sigara almaya kalkışanlara bir ceza vermez, anlamıyorum. Avrupada bu sayede sigarayı 18 yaşından küçüklerin kullanması büyük ölçüde engelleniyor.

Orijinalden alıntı: Hypothetical

Kapalı alanlarda sigara içmeyi yasaklayan devlet neden 18 yaşından küçük olupta sigara almaya kalkışanlara bir ceza vermez, anlamıyorum. Avrupada bu sayede sigarayı 18 yaşından küçüklerin kullanması büyük ölçüde engelleniyor.

Emin ol engelleniyor.

Orijinalden alıntı: RadonTR

Herkese selamlar..

Sigara kullanmayan, üstelik tütün bulunan dalgalardan nefret eden birisiyim. Etrafta bir çok kişinin içine çekmeden sigara içtiğini biliyoruz. Arkadaşımla bu konu hakkında tartıştığımızda sigaranın içine çekilip çekilmediginin farkı olmadan, aynı zararı ve aynı bağımlılığı verdiğini savundum.

Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir ?

Aynı bağımlılığı yapmaz. Yanlışın var. Hatta dudak tiryakiliğinin pek bağımlılık yaptığı söylenemez. (Alışkanlık, duman çıkarma eylemini sevmek.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

Kapalı alanlarda sigara içmeyi yasaklayan devlet neden 18 yaşından küçük olupta sigara almaya kalkışanlara bir ceza vermez, anlamıyorum. Avrupada bu sayede sigarayı 18 yaşından küçüklerin kullanması büyük ölçüde engelleniyor.

Emin ol engelleniyor.

Engellenmiyor mu ?

quote:

Emin ol engelleniyor.

Geçenlerde bir misafirimize sigara almak için kardeşimi yolladım ama vermemişler sigarayı, ben gidip aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

quote:

Emin ol engelleniyor.

Geçenlerde bir misafirimize sigara almak için kardeşimi yolladım ama vermemişler sigarayı, ben gidip aldım.

Ya geçenlerde bi ilkokul bunu test etmişti yaklaşık 100 bakkaldan sadece 3 ü vermemişti nereye engelleniyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.