arkadaslar aynı ağ ile birbirlerine baglı bilgisayarlara ayrı ayrı cd den program kurmak uzun suruyor ...bir bilgisayara bu programı atıp nasıl diğerlerine bu billgisayardan programı kurabilirim...paylasıma acıp mı yapmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim..yardımcı olabilirseniz sevinirim.tesekkurler
bilgilendirebilecek arkadas var mı
aynı ağ derken server varmı uzak masaüstü bağlantısı yapıyormusunuz ?
bilgisayar laboravatuvarındaki bilgisayarlara program kurulacak birine bu programı kurup diğerlerine ag baglantısı ile ordan direk cdsiz aynı anda kurulum yapabilirmiyiz ?
bunu çok çeşitli yollarla yapabilirsiniz.ama hangi programı kurduğunuza ve pclerin konfigürasyonlarına göre değişir.
en basitini söylersek cd-roma paylaşım verirsiniz, her bilgisayardan tek tek kurarsınız ama cd tak çıkar derdi olmaz. Ya da ağ üzerinden bilgisayarları kontrol edebilecek programlar var, tekbir pc den bütün bilgisayarlara bağlanıp oturduğnuz yerden kurabilirsiniz. istediğiniz böyle birşey mi yoksa siz "ben bir bilgisayardan setup dosyasını çalıştırayım ama bütün pclere kurulsun" gibi birşey mi istiyorsunuz?
dostum cd herbirine tak cıkar yapmadan tek bir bilgisayara kurup aga baglı butun bilgisayarlara buradan o programı kuracak sekilde yada ben bir bilgisayardan setup dosyasını calıstırarak diger butun bilgisayarlara aynı anda veya tek tek herbirinden setup calıstırmak suretiyle yapabilmek istiyorum zira 40 civarında bilgisayar var ve bir bilgisayara kurulumda yaklasık 5-10 dk arasında suruyor bunu kolaylastırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? tesekkurler...