|
Bildirim

Popüler Konular listesinde
|
Benzer uygulama emlakçılar için de olsun. Satarken/kiralarken iyi sorun olunca ev sahibiyle çöz... Emlakçılar evi bile göstermiyorlar, sırf kapıyı açtıkları için %2-3 pay alıyorlar.
|
|
Bizim Türk Firmaları bunu beğenmedi.Amazonda sorun yaşamıyorum adamlar koşulsuz şartsız 30 gün iade imkanı sunuyor sorgulamıyorlar beni birkere sorgulamadılar.Bizim yerli insanımız bu haberi duyunca ana bacı sövmüşdür kesin isyana bağlamışdır.Haklı bir karar Tüketici nereden alışveriş yapıyorsa orayla muhatapdır arka planda ne olduğunu bilmek zorunda değildir Tüketici.
|
|
Telefona ekran satın alacağım örneğin. Hiçbir satıcıda en ufak bir bilgi girmemiş ürün açıklamasına. Oled diyerek lcd satıyorlar. Lcd ürün türünün altına Oled ekran koymuşlar. Rastgele yaşıyorlar. Fotoğrafları birebir aynı her satıcının. Açıklamaları da yok. Sürpriz yumurta gibi yedek parçalar. Bunu hizaya sokacak olan satış platformudur. Ürün açıklamasında ben kargoda tutanak tutulmalıdır okumak istemiyorum, ürünle ilgili bilgi almak istiyorum. Model kodunu, adını, markasını, ithal edildiği yeri, ithal edeni, ürün özelliklerini vb ne var ne yoksa yazacaksın.
|
|
Özellikle Trendyol'a KAPAK olsun... 🤓🤭
|
|
12 li ampül aldım Amazon dan 1 i patlak çıktı 11 i sağlam, onu düşün dedim komple iade yaptılar. Sağlam diyorum yok olsun diyor. Öte yandan diğerlerinden birine kutusuyla gönderdiğim iade "kutusu çizilmiş" diye red yiyor 🤣
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutT291 -- 2 Haziran 2026; 15:45:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 2 Haziran 2026; 15:44:24 > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla "Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur." System.out.print("Beşiktaş JK");
|
|
|
|
|