Şimdi Ara

Türkiye'de Futbol İzlemenin Maliyeti (2025-2026)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce 2023-2024 sezonu için yapmıştım. Kaynak göstermeden haber sitelerine alanlar oldu onları kınıyorum :) burayı kaynak gösterin lütfen.

https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-futbol-izlemenin-maliyeti-2023-24--156651191

2025-2026 sezonu için hesaplama yapacağım.

Yine sezonluk paketleri alacağız. Aylık paket hesabı yaparsak fiyat çok daha yüksek olabilir.

Not: Sadece resmi sitelerin fiyatları ile hesaplama yapacağım. Kişiye özel kampanyalar vs herkese çıkmayabiliyor.

Türkiye süper lig, 5 Büyük lig, Uefa şampiyonlar ligi, Avrupa ligi ve Konferans ligi hesaplamaya dahil edilmiştir.

Trendyol Süper Lig, İngiltere Premier Lig ve Fransa ligi için beIN (Tod tv)

Sezonluk paket - 12 ay toplam **4.788 TL**

UEFA Şampiyonlar ligi, Avrupa ligi ve Konferans ligi için TRT (Tabii spor)

Sezonluk paket yok.

12 Ay Toplam **1.188 TL**

İspanya La Liga, Almanya Bundesliga ve İtalya Ligi Serie A ligleri için (S Sport Plus)

Sezonluk paket - 12 ay toplam **1.798 TL**

Toplam Tutar;

Yıllık ****7.774 TL****

Ayda *** 647 TL***

Sizce değer mi?

Hangi dünya ülkesinde yıllık 7.774$ futbola para ödüyorlar?

Bir diğer husus ise ligler 9 ay sürüyor. 12 ayın 9 ayı futbol oynanılıyor. Kalan 3 ay ise boş. Dijital platformlar 3 ayın parasınıda alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 11 Ağustos 2025; 12:0:24 >

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.

• Kaseti geriye sararsak 2010 yılında digitürkün o zaman ki en uygun maç paketi ekospor paketine 39.90 a üye olmuştum. Ki Normal fiyatı 45-46 lira civarıydı, o dönem bir kampanya yakalamıştık. Zamanının kuruna göre yaklaşık 29 dolar yapar. Bugün dolar enflasyonunu hiç eklemesek bile aylık 1.200 TL civarı yapıyor. Bu tabi sadece Digitürk üyeliği o dönem Dsmart falanda şampiyonlar ligini veriyordu ona girmiyorum. Özetle geçmişe göre fiyatlar baya düştü bütün yayıncılar korsana yenildi Buda fiyatların düşmesini sağladı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam İngiltere ligi, Şampiyonlar ligi, Avrupa ve konferans ligleri, italya seria

Ayda 20 sterlin (20 birim parası)

Bir de bildiğim dazn var ama artık vpn bile açsam konumdan dolayı giremiyorum. Orası da resmi yayıncı. 20-25 euro arası aylık.

Yani Avrupa da bir insan aylık 50 euroya tüm ligleri izleyebilir hocam.

Biz aylık 50 liraya hangi ligi izleyebiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 14 Ağustos 2025; 10:36:24 >

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    20 birim yayın 15 birim aylik video oynatıcısı televizyon, tablet vergisi 20 de yayın ücreti vardır kablolu veya çanak aylık ucret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 15 Ağustos 2025; 19:57:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir insan bu maçların tamamını izleyemez. Korsana bahane üretmek için ajitasyondan ibaret bunlar sadece. Hadi hepsini izliyorsun diyelim 650 lira artık 4 - 5 saatlik yevmiye ediyor. Bir yere oturup yediğin yemek parası 650 tutuyor. Para vermek istemeyip world class futbolcu ve iyi futbol istiyorsunuz. Bu ne perhiz?

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • zero fear kullanıcısına yanıt

Pahalılığa alıştık değil mi hocam?

Yevmiye günlük çalışan personelin aldığı paradır. Sizin dediğiniz saat ücreti. Yevmiyeci saatlik çalışmaz. Saatlik beyaz yaka ya da mavi yaka çalışır.

Bugün bir dışarıda bir yemeğe 500-600 lira vermemiz şok edici değil. Çünkü buna alıştık evet. İstanbul da lahmacun fiyatı 100-140 arası. Ayran 40-60 arası.

3 lahmacun, bir ayran 500 tl.

Tüm maçlar dediğiniz nedir. Sen futbolu seviyorsun beIN ve tabii alacaksın. Tek tek açıklamama gerek yok ligleri yukarda yazdım. Hatta dersen Arda güleri, kenan yıldız izlerim, yamal, mbappe vs vs. S sport plus da alacaksın.

Liglerin tüm takım maçlarını elbette izlemicen.

Konu iyi futbolcu izlemek değil. Konu Türkiye de dijital yayınların rezilliği, kalitesi ve bana göre pahalılığı.

İnsanlar 12 ay taksitle yıllık tod üyeliği alıyor :) 12 ay boyunca aylık para ödüyor.

Sana göre ucuz ise alırsın hocam. Ben fiyat analizi yaptım. Asla da bu fiyatlara almam. Avrupa ön eleme maçlarında bile kurnazlık yaparak farklı farklı platformlardan maç verdiler. Fener maçında exxen çöktü! S sport plus dondu (beşiktaş ilk maçı st.)

Tod yıllardır insanlara 720p maç izletti. Daha bu sene 1080p ye geçmiş Türkiye'de Futbol İzlemenin Maliyeti (2025-2026) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fb’nin eleme maçları için ssport aldım bir baktım ikinci maç exxen denen platforma geçmiş. Kerizmiyiz bir aynı maçın rövanşı için 400 tl vereyim iki üyelik 600-700 lira ediyor. Ne alaka derken hemen app store’dan iade talep ettim onaylandı. Maçıda bedavaya izledim tv8’de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu durumdan mutlu olan insanlar var hocam :)

Siz rövanş maçı da aynı platformlarda olur diye üyelik alıyorsunuz ama onlar ters köşe yaparak sırf üye kazanmaları için maçı çöp exxen platformuna veriyorlar ki çökeceğini bile bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.