|
Daha önce 2023-2024 sezonu için yapmıştım. Kaynak göstermeden haber sitelerine alanlar oldu onları kınıyorum :) burayı kaynak gösterin lütfen. https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-futbol-izlemenin-maliyeti-2023-24--156651191 ********** 2025-2026 sezonu için hesaplama yapacağım. Yine sezonluk paketleri alacağız. Aylık paket hesabı yaparsak fiyat çok daha yüksek olabilir. Not: Sadece resmi sitelerin fiyatları ile hesaplama yapacağım. Kişiye özel kampanyalar vs herkese çıkmayabiliyor. Türkiye süper lig, 5 Büyük lig, Uefa şampiyonlar ligi, Avrupa ligi ve Konferans ligi hesaplamaya dahil edilmiştir. Trendyol Süper Lig, İngiltere Premier Lig ve Fransa ligi için beIN (Tod tv) Sezonluk paket - 12 ay toplam **4.788 TL** ![]() UEFA Şampiyonlar ligi, Avrupa ligi ve Konferans ligi için TRT (Tabii spor) Sezonluk paket yok. 12 Ay Toplam **1.188 TL** ![]() İspanya La Liga, Almanya Bundesliga ve İtalya Ligi Serie A ligleri için (S Sport Plus) Sezonluk paket - 12 ay toplam **1.798 TL** ![]() Toplam Tutar; Yıllık ****7.774 TL**** Ayda *** 647 TL*** Sizce değer mi? Hangi dünya ülkesinde yıllık 7.774$ futbola para ödüyorlar? Bir diğer husus ise ligler 9 ay sürüyor. 12 ayın 9 ayı futbol oynanılıyor. Kalan 3 ay ise boş. Dijital platformlar 3 ayın parasınıda alıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 11 Ağustos 2025; 12:0:24 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt