Şimdi Ara

Aykut '' ALex , hiç umrumda değil '' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yazık vallahi yazık efsane olmuş oyuncunuza böylemi davranıyorsunuz nasıl bir vefasız kuluptur bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Aykut sen ancak oynatmaya çalışırsın oynatamazsın. Sana saygım vardı ama 2 gündür ne küfürler ettim bilemezsin. Alex'e yaptıklarını umarım bu taraftar senin yanına bırakmaz.

Aykut Hoca ne yaptı Allah aşkına Alex'e.Sene başından beri bütün maçlarda oynattı bir maçta taktik gereği yedek bıraktı diye Alex adama kıskanç dedi.Teknik direkdörüne kıskanç diyen adamı hiç bişey olmamış gibi ilk 11'de mi oynatsın yani?
  • Alex bırak 18i ilk 11 e giremiyorsa bu takımda Aykutda girmemeli. O koltuk büyük geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapper

yazık vallahi yazık efsane olmuş oyuncunuza böylemi davranıyorsunuz nasıl bir vefasız kuluptur bu.

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

Aykut sen ancak oynatmaya çalışırsın oynatamazsın. Sana saygım vardı ama 2 gündür ne küfürler ettim bilemezsin. Alex'e yaptıklarını umarım bu taraftar senin yanına bırakmaz.

Aykut Hoca ne yaptı Allah aşkına Alex'e.Sene başından beri bütün maçlarda oynattı bir maçta taktik gereği yedek bıraktı diye Alex adama kıskanç dedi.Teknik direkdörüne kıskanç diyen adamı hiç bişey olmamış gibi ilk 11'de mi oynatsın yani?

yapma Allah aşkına ne taktiği taktik aynı taktik. alexin yerine selçuk oynuyor baroni oynuyor bunun neresi taktik
  • 3 Temmuz davasına dayanan takım böyle bir olayla bölünmeye gidiyor,taraftar hocasını istemiyor.Gerçekten Yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Ulan sen kimin umrundasın peki? Ulan utanman yok mu senin? 2011'de Alex gol ve asist rekorları kıramasa kalabilir miydin ulan hala o koltuğunda utanmaz herif? 3 senedir her şeyi yaptın Alex'i kesebilmek için. Abuk subuk demeçler, abuk subuk göndermeler.
    Ulan hepsini anlarım insanda biraz gurur olur. Paok ve Ts maçında kesip de bişey yapamayacağını anlayıp ne diye Manisa maçında tekrar 11'e aldın Alex'i?
    Madem umrunda değil 2 sene önce kesecektin Aykut efendi.
    Kulüp kimsenin babasının çiftliği değil. Kimse bana Alex gibi bir efsaneyi kesiyorum diyemez, dedirtmem. Bu takım bu akşam rezil bir futbol oynamıştır. Antep gibi bir takıma 3 tane %1000 lik pozisyon vermiştir. Alex olunca ileride top tutuyorduk en azından. 2 hafta sonra tekrar sarılacaksın o Alex'e. Nankör herif seni !

• http://spor.mynet.com/haber/alex-donuse-hazir/53741 en alttaki ibareye dikkat ediniz

Fellegger ayrıca Alex'in, Kocaman'ın gol rekorunu kırmasından çekindiği iddaları için ise "Evet. Bu konuda hiç kuşkum yok" yorumunu yaptı.

Başkanın anonsuna bakarsanız Kocamanın da Fenerden Büyük olmaması lazım Alex siz halleri ortada
  • Bunların Hepsi oyunda olabilir işleri ucuza kapatmak için.

Valla Aykut kocaman veya başkası , fenerbahçede artık Antrenörlerin futbolculara sözü geçmesi lazım yoksa olmaz. Alex aklıbaşında bir adam tek maç yüzünden böyle bişey yapacağını düşünmüyorum. Dolaşıyodur tilkiler. Bence Aykutta yönetimde Dik durmalı.
  • quote:

quote:

kardeş alex sence sadece bir maç yedek kaldığı için böyle birşey yazar mı ? Bu olayların bir iç yüzü bir gelişim süreci yok mudur sence ? çok düz mantıksınız

• quote:

quote:

quote:

kardeş alex sence sadece bir maç yedek kaldığı için böyle birşey yazar mı ? Bu olayların bir iç yüzü bir gelişim süreci yok mudur sence ? çok düz mantıksınız

yahu anlamıyorum koyun gibi taraftarsınız medyanın her dedigine inanıyorsunuz.
    alex 9 senedir bilmem kac tane tteknik direktor ile calısmıstır herhangi biri alexi sakatlıgı veya gercekten dinlendirilmesi gerektigi mac dısında yedek bırakmısmıdır?
    o bilmem kac tane teknik direktorle boyle polemige girip tartısma cıkarmıstır?
    aykut kocaman taktik mi deniyor ha?
    yemin ediyorum sabah sabah cok iyi güldüm allah da seni güldürsün inşallah.
    taktik deniyormus.sow solda krasic solda baroni alexin mevkiisinde. vay arkadas
    aykut kocaman beyefendinin bildigi tek taktik allah ne verdiyse pasdır.

• ne alex tır bu arkadas ya bende severım onu ama artık yeter..günümüz futbolunda yeri yok zamanında görevini layığıyla yaptı..aslında hala daha ligdekı bazı maçlarda iş yapar ama tabi canı isterse...

alex bize 2 şampiyonluk kazandırdı ama belkıde en az 1 şampiyonlukta onun yüzünden gitti..zamanında nefesımızın yetmedığı için puan kaybettıgımız anadolu maçlarını unutmayalım özellıkle 2006 da..

alexbahcelı degıl fenerbahcelı olalım yahu bızım taraftarın bu yaptıgını zamanında hagi için gs liler yapmamıştı..hagi bu kadar tanrısallaştırılmamıştı..bizim taraftarın nedır bukadar alex fanlıgı anlamıyorum?
  • Yahu adamın son senesi bu...

1 sene daha bu adamı bize izlemeye çok görenleri Allah kahretsin...

Yahu Alex bilmiyormu bazı maçlarda yedek kalacağını?

Volkan Ballı denen hainin dolduruşuna geliyor.Kullanıyorlar Alex'i.

Yazık günah vallahi.Aykut Kocaman fersah fersah hatalı tamam kabul.Ama Alex'te hiç mi hata yok?Aziz Yıldırım'a muhalefet eden Saran'ın adamlarından Volkan Ballı'nın yaptığı bel altından vurma nankörlüğünü hiç mi düşünmüyorsunuz?

Alex üzerinden Aziz Yıldırım'ın yönetiminin başarısızlığı amaçlanıyor.Bu oyuna alet olmayın.Zaten başkan bugün herşeyi tatlıya bağlayacaktır...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.