Şimdi Ara

Aykut '' ALex , hiç umrumda değil '' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senfield25

alexli fenerbahce ile alexsiz fenerbahce arasinda ki fark umrumda degilden ziyade alexle ilgili yazilan cizilen soylenen taraftarin tepkisi falan umrumda degil dedi ....bunu anlamak icin cok ustun zekaya luzum yok....sorular ard arda geldi ,ilk once taraftara aziz yildirim tepki gosterdi dedi aykut kocamanda hazin bir durum dedi sonra alexle ilgili gorusu soruldu umrumda degil dedi .....taraftarin tepkiside alexde umrumda degil dedi adam acikca ....kesin videosu eklenir yakinda ...tekrardan izleyin ....

aynen yanlış anlaşılmasın bu
  • Aykut'a saldırmayı iyi beceriyorsunuz da size şimdi bi örnek veriyim de biraz olsun anlamaya çalışın Efsaneliği,efendiliği..

Juventus'ta tam 19 sezon top koşturan Del piero geçen sezon hemen hemen bütün maçlarda yedek kaldı o oynamak istiyordu ama Conte başkalarını oynattı çoğunlukla o da bizim Alex'in yaptıgı gibi sosyal medyadan mesajlar atmadı,sızlanmadı takımı karıştırmadı ve hocasının kararına saygı duydu sezon sonunda sözleşmesini uzatmak istemeyen kulübüyle çok ta güzel vedalaştı efendice ayrıldı.İşte efsanelik bunu gerektirir Alex'in yaptıgı gibi yapmayı değil.
    Bizim Alex, Del piero'dan takımı adına çok mu daha fazla efsane de böyle bi hareketi yapmayı kendinde cesaretle buluyor.Alex'i çok severdim ama takımı karıştırırcasına yaptıgı hareketten sonra gitmesini de istiyorum sezon sonunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Adama sordular .

Alex li Fenerbahçe ile Alex siz fenerbahçe yi karşılaştırabilirmisiniz.

Direk cevap . Tersleyerek hiç umrumda değil ben hazır adamlarımı oynatırım .

Stüdyodakiler bile şaşırdı. Böyle bir cevap verilmez. Resmen ortalığı karıştırmaya çalıştırıyor

Bence çok doğru bir açıklama. Eğer Alex o şekilde konuşursa bu şekilde cevap alır. Yoksa siz Zdenek Zeman'ı günde 3 antreman yaptırıyor diye gönderen oyuncu grubunu geri mi istiyorsunuz?

Ne yapacağız bundan önce 8 maçta oynamış olmasına rağmen sadece bir maçta maça çıkmadı diye Aykut hocanın görevine son verilmesi mi gerekir. Yoksa Aykut hocaya tepki koyup Alex'i neden oynatmıyorsun deyip işine karışmak mı gerekir.

• Arkadaş Aykut hocanın güzelim lafını bile nerelere çektiniz.Hazır adamı oynatırım diyor olay bu .Kararı hoca verir.Tamam Alex iiyi topçu eyvallah çok büyük katkıları da olmuştur takıma vs. ona laf edemem de ya el insaf bugün trtsporda Ümit Özat vardı adamın dediği yanlış olmasın : Alex Alex tamam da ben kaptanlık yaptığım sırada Alex son 2 seneme denk geldi 3 sezonda 2 şampiyonluk kazandık biz dedi.Benim dönemimde her sene başka topçu ön plana çıktı dedi.1 sene Tuncay 1 sene V.Hoıjdonk 1 sene Anelka vs.Ama benden sonra Alex kaptanlığında 5 senede 1 şampiyonluk var dedi.Benim kaptan olduğum dönemde 5 senede 1 şampiyonluk alsaydık beni topa koyup atarlardı kulüpden dedi Ümit Özat ve bana göre de sonuna kadar haklı sen Alex'sen 5 senede 1 şampiyonluk olmaması lazım kaç tane final maçında şampiyonluk kaybettik.bilmem kaç maçta bilmem ne kadar gol filan atmış eyvallah bazı maçları çevirmiş filan tmam.Fakat 35 yaşına gelmiş hoca bir maç yedek oynattı diye kıskanç vs. gibi laflar ile olayı buralara getiren de Alex dir kimse kusura bakmasın.Fakat bu şekilde ayrılırsa ona bende karşı gelirim gönlünü alıp bir şekilde jübile vs. yaparak göndermek daha iyi olur.
    Ayrıca Başkan da gerekeni yapıcakmış :: A.Yıldırım:En önemli maçımız var biz kişilerle uğraşıyoruz olmaz böyle. Alex'i çağırdım pazartesi günü konuşacağız. Sizi bir gün oynatmadıkları zaman ortalığı ayağa kaldıramazsın. Dört yıl önce herkes Alex ıslıklarken ben alkışladım. Burada kalmasını sağladım. Ama kimse Fenerbahçe'den büyük değil. Genç oyuncular oynasın dedi Alex. Recep çıktı oynadı. Alex de küsmeyecek. Benim onu alkışladığım gibi alkışlayacak" şeklinde konuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Aykut'a saldırmayı iyi beceriyorsunuz da size şimdi bi örnek veriyim de biraz olsun anlamaya çalışın Efsaneliği,efendiliği..

Juventus'ta tam 19 sezon top koşturan Del piero geçen sezon hemen hemen bütün maçlarda yedek kaldı o oynamak istiyordu ama Conte başkalarını oynattı çoğunlukla o da bizim Alex'in yaptıgı gibi sosyal medyadan mesajlar atmadı,sızlanmadı takımı karıştırmadı ve hocasının kararına saygı duydu sezon sonunda sözleşmesini uzatmak istemeyen kulübüyle çok ta güzel vedalaştı efendice ayrıldı.İşte efsanelik bunu gerektirir Alex'in yaptıgı gibi yapmayı değil.
    Bizim Alex, Del piero'dan takımı adına çok mu daha fazla efsane de böyle bi hareketi yapmayı kendinde cesaretle buluyor.Alex'i çok severdim ama takımı karıştırırcasına yaptıgı hareketten sonra gitmesini de istiyorum sezon sonunda..

Konuyla ilgili olarak bu kadar güzel mesaj atılabilir. İki saattir her konuda bunu anlatmaya çalışıyorum. Teşekkürler.

• valla aykut bence acemi fenerbahçede öğreniyor teknik direktörlüğü alex olayını geçtim hep yanlış taktik yanlış zamanlamalarda oyuncu değişikliği ve korkak futbol oynatıyor.
    say deseniz 10larca maç sayarım paoukundan young boysuna vasluisinden gs maçlarına kadar....

tamam alexi kestin eyvallah anlarım...
    cristian selçuk felan nedir abi yüreğin yetiyosa yaşlı koşmayan topçu istemiyosan koy genç salihi oynasın valla salih gökay oynasın orta sahada takım yenilse bile razıyım..
    rusyadan 15milyon transfer bedeli ile satın alınmak istenen stoch ortalarda yok.. Madem oynatımıcaksın adamın piyasasını düşürmeseydin sat gitsin
    bugünkü maçta krasiç sol kanata geçmiş oynuyor ...Bende kendi kendime gülüyorum adam juventusda sağ kanat sağ açık del pieronun yokluğundada forvet arkası oynamış demekki aykut juventustan daha iyi şeyler biliyor.
    mert kalede gününde olmasa ne olurdu bilmiyorum....
    hadi bunların hepsini geçtim biz taraftarız futboldan anlamayız nasılsa...

zamanında daumda anelkayı kesip nobreyi oynatıyordu sonra denizlide elinde patladı nobre felan

bu aykutla zor buraya yazıyorum...Teknik direktör takıma katkısı yüzde 51 oyuncuların 49 dur bana göre sen yanlış mevkilerde yanlış adamları oynatıp performans alamıyorsan takımı motive edip birleştiremiyorsan hazırlık döneminde yönetimine orta sahamız eksik diyemiyorsan takıma 10tane kanat adamı aldırıyorsan kusura bakma yoldan geçen bir adamı koy az çok oda 2 haftada 4 puan belki 6 puan alıp moskova ilede berabere kalırdı formanın ağırlı ile

bir yabancı futbolcunun heykeli dikiliyorda aykut daha fazla gol atmış ya acaba onu heykeli neden dikilmemiş diyemi dokunmuş aykuta merak ettim acıkcası..Alex aykut polemiği yeni değil 2bucuk yıldır zaten var..Bence de kıskançlık var aykutta daumun kuyusunuda kazmıştı zamanında.... Ali şen boş yere göndermedi zamanında oğuz la aykutu klüpten .....

• Aziz baskan alexcilere gereken cevabı verdi,
    Baskana Helal olsun harika konuşma yaptı

Ne Alex' miş arkadas ya sanki 2 CL kupası 2 UEFA kupası 3 UEFA super kupası kazandırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda futbolcusundan tut başkanına kadar herkes amatör arkadaş herkes saçma saçma söylemler biri bi twit atar ortalığı karıştıtır biri mikrafonu alır biri çocukça açıklamalar vs vs keşke geçen sene kapatsaydınız şu şubeyi şimdi uğraş dur bu veletlerle . hepiniz defolun

Delirtmeyin ulan adamı
  • Alex değil, aykutla aziz biter taraftarın gözünde bu gidişle! Çok yanlış yapıyolar!
  • Yanlis dusunuyorsunuz. Evet Alexin emegi oldu kulube ama Aykut Kocamanin, Aziz Yildirimin hic mi emegi olmadi. Bu konuda yanlis varsa 1. Alex 2. Siz taraftarin, kusura bakmayin. Alex bir tweet ile ortaligi ayaga kaldiriyor. olayin perde arkasini biliyor musunuz? burada kaybeden Alex olur

• Aykut sen ancak oynatmaya çalışırsın oynatamazsın. Sana saygım vardı ama 2 gündür ne küfürler ettim bilemezsin. Alex'e yaptıklarını umarım bu taraftar senin yanına bırakmaz.
  • Alex, geldiğinden beri ne koşar-ne mücadele eder ne de liderlik yapar-takım sürekli bu adam yüzünden 10 kişi oynar. Markaja alırsın takım sahadan silinir gider,deplasmanlarda yoktur. Büyük maçlarda yoktur hele avrupa maçlarında hiç yoktur. Brezilya milli takımının yedeklerinde takılan daha sonra milli takımına bile alınmayan bir futbolcu Türkiyede yıldız ilan edilmiştir. Aykut Kocamanı bu kararından ötürü kutluyorum. Belki taktik-teknin olarak eleştiriyorum kendisini ama adalet konusunda hakkını vermek lazım. Sahada yürüyecek adamın bu takımda işi yok.
  • feneri aykutcular ve alexciler diye böldüler.
    aykut un arkasında aziz yıldırım var, alexciler de ise küçümsenmeyecek taraftar desteği.
    bu en çok rakiplerine yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Abdulaziz

feneri aykutcular ve alexciler diye böldüler.
    aykut un arkasında aziz yıldırım var, alexciler de ise küçümsenmeyecek taraftar desteği.
    bu en çok rakiplerine yarar.

+1
  • Takımın yönetimi Aykut Kocaman'dadır, hiç kimse şunu oynatacaksın bunu oynatacaksın diye dayatma yapamaz, emrivaki yapamaz. Sorulan soruya verilecek en uygun cevabı yapıştırmış hoca. İsimler değil, sistem ve yetenekler önemlidir. Alex yetenekli tabiki ama zihnen hazır değil, Alex'i Aykut hoca değil Alexci kesim çok yıprattı.
  • Arkadaşlar Fenerbahçe taraftarı ve her takım taraftarı takımları için en önemli unsurlardır..

Taraftar yoksa takım da yoktur..Bir takımı büyük yapan taraftarlarıdır...Sen gidip taraftara posta koyup susturursan olmaz...5 yıl sonra ne Alex ne Aykut ne de Aziz'in esamesi bile okunmaz ama o taraftar gene orda olacak...Bana göre Fener taraftarına(kadın da olsa) büyük terbiyesizlik yapılmıştır..Herkes şikeci derken bu taraftar Aziz'in arkasında durmuştur..Allah sonunuzu hayır etsin,bu başkandan inşallah kurtulursunuz..Sizi rezil etmeden duramıyor..
  • bırakın bu işleri,
    kulübün sahibi,
    genel kurul üyeleridir,
    yöneten başkandır,
    futbolu yönlendiren TD dür,
    siz/biz sadece bu oyundan keyif almaya çalışan seyircileriz.
    Görevimiz destek olmak, hepsi bu,
    yoksa 15 milyon ( kimine göre 25) farlı düşünceye sahip taraftar kafası ile kulüp yönetilmez.

bu forumda bile görüyoruz,
    onlarca farklı takım kuruluyor,
    böyle sahiplik olur mu?

başarılar ve başarıszlıklarda olabilir,
    sorumlularda hesabını verir.

hepsi bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıktım usandım artık maç izlerken zevk almıyorum, hatta maçı izlemek bile istemiyorum artık.. FENERBAHÇEliyiz biz şu tartıştığımız adamların hepsi fenerbahçe için fedakarlıklar yapmış önemsiz diyemeyeceğimiz adamlar ortada bir gerginlik varsa taraftarın görevi bu gerginliği bitirmeye yönelik olmalıdır, birini kayırıp diğerini ezmeye çalışmak olmamalıdır. Bölünmeye doğru gidiyor fenerbahçe geçen sene birlik beraberlikten söz ediyor(duk)dunuz ne oldu da hemen birilerini satmaya başladınız, LÜTFEN arkadaşlar kendimize gelelim bi. Başkalarının ağzına laf vermekten, birbirimize zarar vermekten başka bir şey yapmıyoruz şu durumda.
  • Şu takımda Baroni, Selçuk gibi yetenek yoksunu ruh yoksunu insanlar oynuyosa Alex'in ölüsünün bile oynaması lazım. Bana kimse martaval olumasın yok alex yaşlı yok alex formsuz yok kafası karışık. Yok öyle bi dünya. Göz göre göre yiyiyolar efsaneyi. Oynayamıcak bi adam olsa eyvallah dicem.

Uzatmaya gerek yok. İnşallah öyle bi duruma düşeriz ki dört elle Alex'e sarılmak zorunda kalır o kuyu kazan Aykut.
  • Eger Alexi kesiyorum diyorsan 2 sene onceki gibi 2 mac kaybettikten sona geri almayacaksin aykut efendi. Ulan adam bizi anadolu takimlarina mahkum oynatiyor ne aykutmus lan?
    Elalemin t.d si kaosu bitirir bizimki yangina odun atiyor. Arkasina adam almadan da yapmyor tum takimi Alexe dusman etmeye calisiyor. Bu takimin tek sorumlusu aykut degildir. Eger yanlis giden bir seyler varsa sapina kadar karisiriz. Alexi kimse yiyemez. Kimse yenildiginde tekrar Alexe sarilan ikiyuzlu bir adami desteklememeli. Bu kadar acik ve net.
    Alex gibi bir adamin bir mac yedek kaldignda hocasina kiskanc demeyecek karakterde bir insan oldugunu ogrenemediyseniz sorun sizde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.