Şimdi Ara

Aykut '' ALex , hiç umrumda değil '' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Aziz baskan alexcilere gereken cevabı verdi,
    Baskana Helal olsun harika konuşma yaptı

Ne Alex' miş arkadas ya sanki 2 CL kupası 2 UEFA kupası 3 UEFA super kupası kazandırdı

o alex olmasa son 2 şampiyonluğunuz da yoktu ş.ligindeki çeyrek finaliniz de yoktu
  • Alex bitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqoll

FB > Alex=Taraftar > Aziz Yıldırım > Aykut Kocaman ;

Bi git işine ya.
  • [DHTUBE=]http://www.youtube.com/watch?v=yp9q6SwsGFo&feature=player_embedded[DHTUBE=]
  • önce tek forvetten vazgeç sonra Alex ' imi oynatmıyorsun, Baroniyimi 10 numara yaparsın ne yaparsan yap.

Fenerbahçe' den soğuttun be adam.
  • Bence Aykut Hoca taraftarın Alex nerede Aykut demesi yüzünden değil Özer'in gitmesi yüzünden bu kadar üzgündü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer

doğru söylüyor hazır olan adam varken isim mi oynasın haksızlık değil mi adam çalışıp form tutuyor ?

Mac 1-1 bitseydi Aykut bey ve pederi Aziz kalkıp bu gibi röportaj verebilecekler miydi?

(Ban ikonu)

(Nah bir ban ikonu daha)

Konuyu kapatıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuhaf bir memleket...

Bir sene önce heykeli dikilecek adam, bir sene geçmeden kapıdan kovulmayı bırak tuvalete atılıp üzerine sifon çekiliyor.
  • Bu adam mourinhoya özeniyor amabi boktançaktiği yok
  • İsyan cikarsaniza FB taraftarı taraftar destegi nerde.
    Yakıp yıkın ortalığı Alex' diye

Not:Ultraaslan lıda olsak Alex'e yapılan haksızlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 senedir Fenerde iç karışıklık görmedim böyle, ki bu arada iki tane şampiyonluğu son hafta verdiler. Çok ilginç valla ya Alex dışarıdan görünenden çok güçlü ya da Aykut Kocaman.
  • alexi bazen tanımakta zorlanıyorum haddini aşıyor oynamadın diye her yeri ayağa kaldıtoyon az del pierodan örnek al.
  • Alex'in tarafında olan bir FB'li olarak Kocaman büyük risk alıyor derim. Her ne kadar başkan şu an arkasında olsa da başarısız sonuçlarda zor duruma düşecek. FB tarihinde efsaneleşmesi kesinleşmiş olan bir oyuncuyu kadro dışı bırakmak her yiğidin harcı değildir. FB Alex'siz ligde şampiyon, Avrupa'da başarılı olursa gerçekten hocayı takdir ederim. Öte yandan bu bana yaygın olan hocaların takımda kendi isminden önde yıldız oyuncudan haz etmemesi gibi geliyor. Alex'i kesmek için ikna edici bir neden ortada yok. Takımın bu oyuncuya bağımlı olması gibi bir gerekçe geçerli değil. İyi hoca böyle bir sorun varsa (ki bence yok) o oyuncuyu kesmek dışındaki çözümleri bulmalı. Alex'li FB ligde genelde ya 1. ya da 2. olmuştur, şamp. liginde çeyrek finale gelindi. Yazık, FB'ye bunca emeği, katkısı olan bir futbolcu bu muameleyi hak etmiyor. Zaten geçen play off finalinde iş işten geçtikten sonra oyuna alması da muhtemel şampiyonluktan etmiştir.

• Taraftar 4'e ayrıldı resmen.

Aykutbahçe'liler

Alexbahçe'liler

Azizbahçe'liler.

Ve gerçek Fenerbahçe'liler.

Sonumuz hayrolsun.
  • alex aykutdan büyük ama aykut kıskanıyor bunu. bence alex giderse geri gelsin aykutu postalasın kaptanımız olsun
  • Alex adam gibi adamdır yaa, böyle delikanlı bir oyuncu bu kadar kolay harcanmamalı bence.
  • Burda hata aranacaksa önce hata aykut tadır sonra alexte sene başında kontrat yenilerken aykutun bir açıklaması vardı ya gidersin milyonlar seni hava alınında uğurlar ya oynarsın 50 bin kişi seni ayakta alkışlar bunun gibi birşeydi alex sonuçta oynayacağını sandığı için kaldı alexe seni yedek bırakacağım gel istersen kontrat yapalım 20 maç oynarsın dese alex kabul etmez taraftarıyla vedalaşır giderdi burada tutulmamış bi söz var bence oda aykutun sözüdür
  • En azından alıştıra alıştıra kadro dışı bırakmalı diye düşünüyorum takımın vazgeçilmez oyuncusunu direk 18 den çıkarmak mantıklı gelmiyor açıkçası ama Fener de artık Alex'siz bir oyun yapısı oluşturulmalı 2-3 seneye Alex biticek
  • alex ayrı bir idöl ayrı bir efsane kabul ediyorum bir galatasaraylı olarak hatta takdir ediyorum ancak,

alexin artık yaş itibariyle eskisi kadar verim vermesi mümkün değil. daha kaç sezon oynatabilirsiniz ki ? antremanlarda koşamadığı çabuk yorulduğu geçen seneden beri söyleniyor. artık yerini yeni ve hızlı oyunculara bırakmalı. fener de aynı adam üzerinde sürekli tartışmamalı. oyuncular başkanlar gelir geçer ama kulüp kalır. önemli olan kulüptür zaten.

alexi ilahlaştırmanın mantığı yok. kendisi artık bu sene bırakmalı. eski alexi göremiyorum ben zaten sahada.
  • amatörlük direk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.