Şimdi Ara

Aykut '' ALex , hiç umrumda değil ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alex li Fenerbahçe ile Alex siz fenerbahçe yi karşılaştırabilirmisiniz.

Direk cevap . Tersleyerek hiç umrumda değil ben hazır adamlarımı oynatırım .

Stüdyodakiler bile şaşırdı. Böyle bir cevap verilmez. Resmen ortalığı karıştırmaya çalıştırıyor

• adamın canına tak etti artık ,senelerdir alex alex.
  • Hazir adamin kim Baroni mi ?
  • gerçekmi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

adamın canına tak etti artık ,senelerdir alex alex.

Alex futbolu bıraksa bu seferde Aykut Kocaman bıraktırdı olacak
  • Kusura bakmasın Aykut Kocaman fakat Alex bu takımda ilk 18'e giremiyorsa bu Aykut Kocaman'ın egosu yüzündendir. 10 yaşındaki çocuk olsa ilk 18'e alır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Adama sordular .

Alex li Fenerbahçe ile Alex siz fenerbahçe yi karşılaştırabilirmisiniz.

Direk cevap . Tersleyerek hiç umrumda değil ben hazır adamlarımı oynatırım .

Stüdyodakiler bile şaşırdı. Böyle bir cevap verilmez. Resmen ortalığı karıştırmaya çalıştırıyor

Adam ağır ezik normal karşılıyorum artık bunları hazır adamlara bak peh!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

gerçekmi bu

Gerçek hocam bende dinledim Lig TV ye röportaj verdi.
  • doğru söylüyor hazır olan adam varken isim mi oynasın haksızlık değil mi adam çalışıp form tutuyor ?
  • Ulan sen kimin umrundasın peki? Ulan utanman yok mu senin? 2011'de Alex gol ve asist rekorları kıramasa kalabilir miydin ulan hala o koltuğunda utanmaz herif? 3 senedir her şeyi yaptın Alex'i kesebilmek için. Abuk subuk demeçler, abuk subuk göndermeler.
    Ulan hepsini anlarım insanda biraz gurur olur. Paok ve Ts maçında kesip de bişey yapamayacağını anlayıp ne diye Manisa maçında tekrar 11'e aldın Alex'i?
    Madem umrunda değil 2 sene önce kesecektin Aykut efendi.
    Kulüp kimsenin babasının çiftliği değil. Kimse bana Alex gibi bir efsaneyi kesiyorum diyemez, dedirtmem. Bu takım bu akşam rezil bir futbol oynamıştır. Antep gibi bir takıma 3 tane %1000 lik pozisyon vermiştir. Alex olunca ileride top tutuyorduk en azından. 2 hafta sonra tekrar sarılacaksın o Alex'e. Nankör herif seni !
  • Bu takımda baroni oynuyorsa ben bile ilk 18 girerim Ne olduda 1 hafta önce hazır olan alex şimdi olmamaya başladı.Resmen iki yüzlü bu adam
  • Helal olsun Aykut hocam

Alex artık gitmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkanın anonsuyla bence takımda bölünme başlıyacak.
  • Başkan sert konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Hazir adamin kim Baroni mi ?

Lütfen baroniye laf söylemeyelim, o olmasa ne yaparız. o bizim en değerli,yürekli,koşan,mücadeleci oyuncumuz.

• Sezon başında ortalığı karıştırma peşinde koşan sözde Fenerbahçeliler acaba düşünüyormu koşmayan ama alex adında bir kaptan, hatası doğrusu ile teknik adam hem birbirine hem de bazı taraftarlara üzgün kırgın. Bunlara bizim bir kısım taraftarımız maşa oldu. Yazık !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Sampiyonlar ligi öncesinde büyük kumar oynuyor kendisi bilir. Elenirse Aykut biter, Alex oynatir kötü oynarsa moral bozdu olur isi cok zor acemilik yapti.
  • Aziz reyiz kızmış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducati 1199 Panigale

Bu takımda baroni oynuyorsa ben bile ilk 18 girerim Ne olduda 1 hafta önce hazır olan alex şimdi olmamaya başladı.Resmen iki yüzlü bu adam

Sen yine iyimser yazmışsın, baroni denen zat bu takımın oyuncusuysa ben direk 11 de sahada oynarım.
  • Aykut Kocaman Alex umrumda değil falan demedi. Alex'li oynayan takımla Alex'siz oynayan takımın farkı umrumda değil. Kim hazırsa onu oynatırım dedi. Kelime oyunlarıyla milleti birbirine düşman edenlere yazıklar olsun. Hocanın hakkı haram olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.